Цена за Е36
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Re: Цена за Е36
plradev написа:Ама така треа да бъде бе ,макс 2к за кола ..."И нека форума бъде с мен..."

Друг е въпроса, че дори за 3-4К (ако щеш дори и в Евро) пак може да не случиш на автомобил. Особено, ако не знаеш какво да гледаш

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
u`F`o написа:plradev написа:Ама така треа да бъде бе ,макс 2к за кола ..."И нека форума бъде с мен..."
Ми точно така се получава
![]()
Друг е въпроса, че дори за 3-4К (ако щеш дори и в Евро) пак може да не случиш на автомобил. Особено, ако не знаеш какво да гледаш
Кьорав карти не играе ...
Да не давам примери за "уникати" от немско ,купени за над 10к лв ,които са стъпили двойно тука в последствие. Та и с удряна кола същото... Прав си за това,че ако си слезнал от гората и само цената ти е определящото нещо за една кола ,си чао. Купувача сам си прави сметка дали го устройва дадена цена за дадена кола. Като не му изнася ... следващата и така докато намери тва което търси за парите ,които е готов да даде ...
Аз лично за е36 318и, 4к бих дал ,ама не за всяко такова е36

- vankatagsi
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 323CI
- Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове
За мене цената на тази кола е макс 3000лв или маалко отгоре, но вземе ли и 3к трябва да е мн доволен!
Аз също знам какво е да набиваш мн пари по колата, да стягаш, да правиш, да сменяш редовно масла, но в крайна сметка дойде ли момента за продажва реалността е друга, казвам си мнението на базата на пазара в момента и на това за колко продадох моето бмв преди няколко месеца.
При старите коли от значение е освен състоянието и това дали е платена кеш гражданската, каското /ако има/, има ли хубави гуми, музика и тн, това са едни задължителни разходи от които никой неможе да избяга.
Аз също знам какво е да набиваш мн пари по колата, да стягаш, да правиш, да сменяш редовно масла, но в крайна сметка дойде ли момента за продажва реалността е друга, казвам си мнението на базата на пазара в момента и на това за колко продадох моето бмв преди няколко месеца.
При старите коли от значение е освен състоянието и това дали е платена кеш гражданската, каското /ако има/, има ли хубави гуми, музика и тн, това са едни задължителни разходи от които никой неможе да избяга.
- MAFID
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36
- Мечтае да кара: BMW
- Детайли за колата: Стара но лачена
ms написа:MAFID написа:Имаме автосервиз и здрави коли не купуваме,колата беше ударена и я взехме тънко.
е тука вече тотално изгуби клиентите... удряна, дърта, с малкият мотор, с нормалните екстри и малко М-паркет- ако ти дадат и 3к е добре...
ПС: Не ми обяснявай "Ама тя беше само с огънат калник"- тея ги знаем...
Далеч съм от мисълта да ти се обяснявам

Ако не живееш на ръба значи заемаш твърде много място
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
някой мангал може и да се излъже да ти брои 2 хиляди лева за тоя кошер
тия с 4-те хиляди лева може да идете да му ги дадете
viewtopic.php?f=46&t=263936 <-- тази кола се продаде за 5500лв.
екстри: ОЕМ!!! M package, Рекаро от плат , М-тех. волан , М-светеща топка, Шпер 2.93
а тук говорим за седан м43 БЕЗ кьорава екстра

тия с 4-те хиляди лева може да идете да му ги дадете

екстри: ОЕМ!!! M package, Рекаро от плат , М-тех. волан , М-светеща топка, Шпер 2.93
а тук говорим за седан м43 БЕЗ кьорава екстра

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- MAFID
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36
- Мечтае да кара: BMW
- Детайли за колата: Стара но лачена
vicho написа:някой мангал може и да се излъже да ти брои 2 хиляди лева за тоя кошер![]()
![]()
тия с 4-те хиляди лева може да идете да му ги дадете![]()
а тук говорим за седан м43 БЕЗ кьорава екстра![]()
![]()
Щом си казал още сега отивам в някоя циганска махала и я бартеросвам за човал картофи

Ако не живееш на ръба значи заемаш твърде много място
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
MAFID написа:...
Щом си казал още сега отивам в някоя циганска махала и я бартеросвам за човал картофи
Бартер за чУвал картофи --> трудна работа

Виж сега пич, няма какво да се обясняваш и да се правиш на 5-токласничка. Пуснал си тема за колата си и от това следва, че щеш-нещеш ще търпиш критики и то жестоки. Дори сам не спомена колко си дал за колата, когато е била ударена, ама едва ли са повече от 1000лв., а сега си мислиш, че ще изкараш някой лев.

п.с. като я продадеш за 4 бона можеш да се похвалиш във форума и да кажеш: "тъпаци сте и нищо не разбирате", а ние ще си замълчим, защото си бил прав
...
ама едва ли!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Тук може да си говорите още 2 години 

38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3