Календар 2012
Модератор: Общи модератори
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Re: Календар 2012
Пари за снимки и и обработка защо пък ще се искат?
Ако изобщо идея е да се направят нови. Имаме доста момчета и момичета, които снимат добре и които даречем биха го направили без пари... Е, сега предпечата и т.н. е ясно, че ще се плати.
А и в арт фотогалерията Вече има теми с много добри попадения, от които могат да се изберат най-добрите...
Дори да се направят снимки специално за календара и искаме снимките да подхождат на месеците, като идея и настроение, ще е доста трудно по това време на годината да се направят снимки, които да отговарят на пролетните, летни и есенни месеци.
Дори сега да не се предприеме нищо за направата на календар, то нека поне се мисли за напред и от сега за следващата година да се направят снимки според всеки сезон в предстоящата такава.
Но според мен няма нужда да чакаме, във фото раздела си имаме супер снимки, които без проблем могат да участват... в някакъв "конкурс" да го наречем...
После евентуално свързване с авторите на снимките за получаване на снимката в пълен размер и готово.
Едва ли някой ще иска пари за това, че си е дал снимката.
Сега като поогледах отгоре, отгоре темите, може би липсват някакви по-интересни зимни снимки, които могат при първа възможност да се спретнат и пак да се изберат от тях...
Ако изобщо идея е да се направят нови. Имаме доста момчета и момичета, които снимат добре и които даречем биха го направили без пари... Е, сега предпечата и т.н. е ясно, че ще се плати.
А и в арт фотогалерията Вече има теми с много добри попадения, от които могат да се изберат най-добрите...
Дори да се направят снимки специално за календара и искаме снимките да подхождат на месеците, като идея и настроение, ще е доста трудно по това време на годината да се направят снимки, които да отговарят на пролетните, летни и есенни месеци.
Дори сега да не се предприеме нищо за направата на календар, то нека поне се мисли за напред и от сега за следващата година да се направят снимки според всеки сезон в предстоящата такава.
Но според мен няма нужда да чакаме, във фото раздела си имаме супер снимки, които без проблем могат да участват... в някакъв "конкурс" да го наречем...
После евентуално свързване с авторите на снимките за получаване на снимката в пълен размер и готово.
Сега като поогледах отгоре, отгоре темите, може би липсват някакви по-интересни зимни снимки, които могат при първа възможност да се спретнат и пак да се изберат от тях...

E34, E38
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Календара на VW ми виси в офиса, подарък от един админ от техния форум. Колегите тука ме бъзикат що карам BMW, пък на стената виси VW. И обикновенно им казвам, че когато BMW направят подобен, ще го сменя. Надявам се, 2012 да оправдае очакванията ми.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
justboy написа:Пари за снимки и и обработка защо пък ще се искат?
20 минути ровене из арт форума , стигат за да е направят календари до 2020та .
Никой не претендира за професионално ниво на световно равнище , просто има МНОГО хубави снимки там , които ще зарадват окото на 99,99% от хората .
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
acho.rs написа:...
20 минути ровене из арт форума , стигат за да е направят календари до 2020та .
Никой не претендира за професионално ниво на световно равнище , просто има МНОГО хубави снимки там , които ще зарадват окото на 99,99% от хората .
има нещо вярно! аз лично обмислям един календар с колите на BMW Bulgar - е36-цата, е46-цата и Х5-цата
3 коли х 3бр. снимки , айдеее ... стига толкова
ако може пък и да е безплатно

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
vicho написа:има нещо вярно! аз лично обмислям един календар с колите на BMW Bulgar - е36-цата, е46-цата и Х5-цата
3 коли х 3бр. снимки , айдеее ... стига толкова
ако може пък и да е безплатно

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Значи за тази година остава както са го замислили УС.
И предложението е следното:
Да се направи подраздел(и) (или тема) в БМВ арт фотография "кандидати за календар 2013". Там всеки ще си поства авторски снимки и с постването си дава съгласието на БМВ Клуб България, да се разпорежда и разполага с тези снимки. После най-добрите от тези снимки ще бъдат пуснати в отделна тема преди изготвянето. Примерно 6 ще бъдат избрани от УС и 6 от нас чрез анкета. Цената може да бъде обсъждана както сега, така и после непосредствено преди изготвянето. Така ще бъдат избегнати разходите по заснемането до 100%. И със сигурност ще има инциатива от потребителите, да правят снимки на колите си с идеята да успеят да влезнат в календара. Аз бих опитал
И предложението е следното:
Да се направи подраздел(и) (или тема) в БМВ арт фотография "кандидати за календар 2013". Там всеки ще си поства авторски снимки и с постването си дава съгласието на БМВ Клуб България, да се разпорежда и разполага с тези снимки. После най-добрите от тези снимки ще бъдат пуснати в отделна тема преди изготвянето. Примерно 6 ще бъдат избрани от УС и 6 от нас чрез анкета. Цената може да бъде обсъждана както сега, така и после непосредствено преди изготвянето. Така ще бъдат избегнати разходите по заснемането до 100%. И със сигурност ще има инциатива от потребителите, да правят снимки на колите си с идеята да успеят да влезнат в календара. Аз бих опитал

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Идеята е добра, занимавам се професионално, предлагам услугите си безплатно за клуба.
Някои ме знаят как снимам, които не ме - http://www.facebook.com/PetarYanchevPhotography
Някои ме знаят как снимам, които не ме - http://www.facebook.com/PetarYanchevPhotography
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
Колеги а за 2012 имали тема какъв ще е 

Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
HeBePeH написа:Колеги а за 2012 имали тема какъв ще е
Ще го видим тука до 10тина дни

- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
Точно миналата година , вече ми висеше на стената в работата
Американски форум: питаш и ти отговарят.

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Кво става с календара?
че ей го 2012-та си дойде
надявам се да имаме календар все пак.
ще е доста смешно и обидно за клуба ако останем без календар през новата година
че ей го 2012-та си дойде
надявам се да имаме календар все пак.
ще е доста смешно и обидно за клуба ако останем без календар през новата година

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

браво, нямам търпение да го видя целия

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Някой,който виждам често,да и вземе,че нямам намерение след утре да ходя в оня край на София

K_Ilkov написа::clap:
браво, нямам търпение да го видя целия

Много като тебе вече плакаха ...