Nokia N9
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Nokia N9
Мой познат скоро си взе въпросния Nokia N9 и съм меко казано впечатлен (а по принцип аз лично от телефони изобщо не се впечатлявам) - адски много функции, много добре подредени и удобни за ползване. Ако обръщах повече внимание на това с какъв телефон съм, директно отнасям N9ката, без да се замислям....Да не говорим, че самия апарат е много стилен, няма 100 приставки и клавиатури към него..
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
mangini написа:Да не говорим, че самия апарат е много стилен, няма 100 приставки и клавиатури към него..
Това най-много ме привлича

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
mangini написа:Мой познат скоро си взе въпросния Nokia N9 и съм меко казано впечатлен (а по принцип аз лично от телефони изобщо не се впечатлявам) - адски много функции, много добре подредени и удобни за ползване. Ако обръщах повече внимание на това с какъв телефон съм, директно отнасям N9ката, без да се замислям....Да не говорим, че самия апарат е много стилен, няма 100 приставки и клавиатури към него..
Откъде го е взел?

Много като тебе вече плакаха ...
Ronka написа:mangini написа:Мой познат скоро си взе въпросния Nokia N9 и съм меко казано впечатлен (а по принцип аз лично от телефони изобщо не се впечатлявам) - адски много функции, много добре подредени и удобни за ползване. Ако обръщах повече внимание на това с какъв телефон съм, директно отнасям N9ката, без да се замислям....Да не говорим, че самия апарат е много стилен, няма 100 приставки и клавиатури към него..
Откъде го е взел?
взел го е то amazon.de. Иначе камерата си е супер, GPS с безплатни карти и навигация...Ето и една снимка, правена с телефона:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
- Jorjinio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 coupe
drago_pavlov написа:Не съм от хората дето половината им ден минава в ръчкане на телефона - игри, фейсбук, туитър, скайп, хороскопи, цикъл, калории, фитнес програми, бъркане в носа, изправяне на коса, удължаване на мигли, липосукции, маникюр, педикюр и всякакви такива глупости не ме привличат в един телефон, просто не ги ползвам.
Единственото за което ще го ползвам е говорене, снимане, GPS и евентуааално малко интернет, когато не мога да си извадя лаптопа.

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
mangini написа:Ronka написа:Откъде го е взел?
взел го е то amazon.de.
В amazon.de са по 500-550 евро, което е 1000-1100 лв., а в ebay.com са 650-750$, което е 975-1125 лв.
Бах тоя долар колко се е качил... Кога беше по 1.30, кога стана 1.50...

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
Днес го видях на живо това чудо на техниката и доста ме зарадва. Визията е номер 1 просто, много стилен и изчистен телефон, голям дисплей, хубава камера, абе хвана ми окото
А като ми казаха и цената... 720 лв. с тарифен план на Виваком
Е как да дам 1000 лв. за гейфон при такава оферта за N9

А като ми казаха и цената... 720 лв. с тарифен план на Виваком

Е как да дам 1000 лв. за гейфон при такава оферта за N9

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
ggb написа:drago_pavlov написа:Изглежда много добре, но ми се иска да чуя мнения на реални потребители преди да се набутам![]()
Едва ли ще е под 900-1000 лева все пак
Ами веднага ти давам отговор понеже работя в магазин за GSM и човек трябва да е програмист за да може да подкара каквото и да е на новата платформа на Нокиа на твое място бих се замислил за Android устройство Nokia-та като визия е ок но пробвай да подкараш елементарно Flash например и пак ще си говорим.![]()
![]()
От опита който имах с предния ми телефон Nokia N900 с подобна като MeeGo платформа,ще кажа че колегата е прав на 100 %.
GSM-те са ми слабост,сменил съм незнам си колко до сега....сега съм с BlackBerry Bold 9780 и съм дооооста доволен

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
sambeto написа:ggb написа:drago_pavlov написа:Изглежда много добре, но ми се иска да чуя мнения на реални потребители преди да се набутам![]()
Едва ли ще е под 900-1000 лева все пак
Ами веднага ти давам отговор понеже работя в магазин за GSM и човек трябва да е програмист за да може да подкара каквото и да е на новата платформа на Нокиа на твое място бих се замислил за Android устройство Nokia-та като визия е ок но пробвай да подкараш елементарно Flash например и пак ще си говорим.![]()
![]()
От опита който имах с предния ми телефон Nokia N900 с подобна като MeeGo платформа,ще кажа че колегата е прав на 100 %.
GSM-те са ми слабост,сменил съм незнам си колко до сега....сега съм с BlackBerry Bold 9780 и съм дооооста доволен
Служебния ми е блекбери. Втори такъв ще ми е в повече

- B1ZzY_BMW's Wife
- кандидат ентусиаст
-
ggb написа:drago_pavlov написа:Аз съм от хард лайнърите на нокиа
Всякакви андроиди и гейфони не ме кефят... Андроид не съм сигурен дали съм виждал, но гейфона ми е отврат...
Пробвай Samsung Galaxy S 2 и мисля че ще забравиш за Нокиа и всичко останало.![]()
+1 Аз съм с него и не бих го заменила с никой друг

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
B1ZzY_BMW's Wife написа:ggb написа:drago_pavlov написа:Аз съм от хард лайнърите на нокиа
Всякакви андроиди и гейфони не ме кефят... Андроид не съм сигурен дали съм виждал, но гейфона ми е отврат...
Пробвай Samsung Galaxy S 2 и мисля че ще забравиш за Нокиа и всичко останало.![]()
+1 Аз съм с него и не бих го заменила с никой друг
Е тоя Самсунг е като шоколад Милка, трябва да го носиш в раница или чанта за лаптоп... Хич не ми хареса на външен вид... Много ми е объл, а и тоя хемороид за операционна с-ма...
Аз вече си купих N9 и мога да кажа, че съм доста доволен, телефона е N1

снимката е страшна, но за съжаление съвременните телефони не правят само снимки
Сигурен съм, че по всичко останало ще отстъпва и на най-евтиния андроид телефон
- martoto
- младши ентусиаст
-
- Кара: от грешната страна
Nokia N9 e само за hardcore феновете. MeeGo е операционна система която за добро или лошо е мъртво родена. Дори самата нокия няма да я подържа за в бъдеще и това официално е първият и последният им телефон с тази OS. При това положение няма да има почти никакъв интерес от разработчиците. Почти граничи с лудост избора на точно тоя модел и на тази цена.
Отделно въпреки че има доби идеи в нея, има и доста бъгове, които никога няма да бъдат оправени
Като толкова ви кефи как изглежда N9, вземете си Lumia 800. Това е бъдещето на Nokia, и всички усилия ще бъдат концентрирани там.
Отделно въпреки че има доби идеи в нея, има и доста бъгове, които никога няма да бъдат оправени

Като толкова ви кефи как изглежда N9, вземете си Lumia 800. Това е бъдещето на Nokia, и всички усилия ще бъдат концентрирани там.

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
© написа:снимката е страшна, но за съжаление съвременните телефони не правят само снимки
Пълни глупости

47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4