Спират тютюнопушенето на обществени места - 01.06.2012
Модератор: Общи модератори
Re: Спират тютюнопушенето на обществени места - 01.06.2012
най после ма да има и истински глоби ....
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
лично не ми пречи пушенето. който иска да си пуши, но в тях. но най се дразня, да се върна от някъде и да мириша фас от арда. отврат....

аз па се дразним летото некой като ми засмърди на пот, ми да земат да му забранят да излиза бре
дразня се като си отворя да проветря стаята да ми смърди на дим от въглища и дърва от печките по къщите-и тех да забранят
също се дразня като ми засмърди некой след запой-и на него да му забранят да издишва алкохолни пари...или направо алкохола да забранят

дразня се като си отворя да проветря стаята да ми смърди на дим от въглища и дърва от печките по къщите-и тех да забранят
също се дразня като ми засмърди некой след запой-и на него да му забранят да издишва алкохолни пари...или направо алкохола да забранят

- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
Те мислeха да забраняват и пушенето докато караш... чудят се само какви глупости да измислят...
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Според мен не трябва да спират пушенето , защото както ще ощетят ресторантьорите , при които няма да има вече жив човек (горките ресторантьори) , така и ще падне оборота на тия дето продават перилни препарати , щот вече няма да ползваме Ариел , след 2 часово посещение на кафе/ресторант/бар/дискотека
Последна промяна acho.rs на 15 Дек 2011, 0:43, променена общо 1 път
ако човек сам не си реши никакви забрани не могат да го ограничат
още по-малко в българия..
това е отрова, разберете го
много ми е болно като видя по заведенията момичета на 18-20 години да палят фас след фас..
това са жени, които тепърва ще раждат и гледат деца
още по-малко в българия..
това е отрова, разберете го
много ми е болно като видя по заведенията момичета на 18-20 години да палят фас след фас..
това са жени, които тепърва ще раждат и гледат деца
No bling at the Ring
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
никой не е казал да се спре тютюна, даже по една цигара на два три месеца го казват, че предпазва от алцхаймер, ама това не значи да се пуши по 1-2 кутии на ден. и аз като хлапе съм пушил, та кой не е. но мнооооого отдавна не искам и да виждам цигари. едва ли някога ще запаля отново.
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
Много ще съм доволен като се върна от кафе или дискотека да не смърдя на цигари до такава степен ще като си оставя дрехите в стаята и като се върна мирише все едно съм пушил вътре.
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
Даже тука може да сбереме разни кафенца де не се пуши. Аз в София се сещам само за старбъкс и на марсилиите
И аз съм ЗА забраната,не пуша а тези,които го правят не ми пречат,но миризмата след една вечер е доста дразнеща...
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Като бивш пушач от почти година и половина само едно мога да кажа:
Една смрад по малко
особено на обществено място,камо ли да се храни човек..и някой да ти чади.Аман от навляци..пушачи.
Една смрад по малко

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- blabla
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: за Е36 тийм София
vladi_a_i написа:Като бивш пушач от почти година и половина само едно мога да кажа:
Една смрад по малкоособено на обществено място,камо ли да се храни човек..и някой да ти чади.Аман от навляци..пушачи.
От точно година вече не пуша и се опитвам да го обесня на колеги и приятели пушачи колко е по добре без цигари но както тук така и те казват че било удоволствие, незнам си кво си . Които го кефи да пуши. Но не вярвам след като забранят пушенето на обществени места да обикалят униформените и да глобяват .И аз мразя да мириша на фасове след кафета и кръчми но няма как половината компания да сме на маса за не пушачи а другите на друга да пушат ..... То тва медиите от сичко проблем правят.
- iamatuning
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 525
acho.rs написа:Тъкмо да отбележа , че таковането на обществени места е забранено - или някои копне за публик секс
bum_bum написа:Като кажат пушенето, та пушенето.. преди 30 години е имало 10 тина онколози за целият САЩ.
Пушело се е навсякъде, дори в болници, детски градини и т.н.
В момента всеки 3-ти умира от рак. Пушенето ли е проблем?
Не , но тва не значи че цигарения дим не е отровен , нали ?iamatuning написа:Едва ли ,всяко чудо за три дни или може би за седмица-две.Какво стана с ченгетата още дали стоят с уреда да мерят фаровете на хората,айде айде пак си измислиха няква глупост да очешат десет-двайсет човека.
Нищо подобно - само гледай . Ще им оставят гратисен период но не може да се избяга от този закон .
Аз нямам нищо против - да, нека има няква дисциплина но почнаха много полицейската да я раздават и незнам докъде ще я докараме така,то на много места по света е забранено но какви са им условията на живот всички знаем.Да прилагат нови закони според евро стандартите но малко поне да ни накарат да се почустваме европейци а не да ни карат да съжаляваме че сме в европейския съюз,а на нас какво ни трябва само малко по-високи заплати и леко повишен стандарт на живот и със сигурност повечето такива теми и разговори ще бъдат излишни.
Това си е дискриминация спрямо пушачите.
Най-доброто решение би било да се направят отделни помещения (както в Марсилия в София, някой по-назад в темата я беше споменал). Не може да караш хората, които пушат, да излизат навън, за да запалят. По същата логика може тези, които не искат да пушат и да дишат дима да седят навън. Защо не?
Хубаво, вредни са цигарите. Но не са забранени! За мен този закон е безумен. За това е най-добре да има деление, но пушачите също да могат да си седят зимно време вътре на топло.
Идеята на цялата работа е, уж, хората да спрат да пушат. Еми в нито една страна, в която е с вила тази забрана ефектът не е постигнат. Във Франция всичко живо, дори зимата в най-големия студ, седи на външните маси, трепери от студ, но хората не спират цигарите.
Най-доброто решение би било да се направят отделни помещения (както в Марсилия в София, някой по-назад в темата я беше споменал). Не може да караш хората, които пушат, да излизат навън, за да запалят. По същата логика може тези, които не искат да пушат и да дишат дима да седят навън. Защо не?
Хубаво, вредни са цигарите. Но не са забранени! За мен този закон е безумен. За това е най-добре да има деление, но пушачите също да могат да си седят зимно време вътре на топло.
Идеята на цялата работа е, уж, хората да спрат да пушат. Еми в нито една страна, в която е с вила тази забрана ефектът не е постигнат. Във Франция всичко живо, дори зимата в най-големия студ, седи на външните маси, трепери от студ, но хората не спират цигарите.