Българският Съд - работеща за обществото власт
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Българският Съд - работеща за обществото власт
http://burgas.dir.bg/news.php?id=10123702
Присъда от четири години затвор наложи Бургаският окръжен съд на Любомир Шопов. Мъжът е признат за виновен за блудство с непълнолетни и малолетни момичета в морския град.
Делото срещу Шопов се гледа при съкратена процедура. Заседанието премина при закрити врати, като в залата не присъстваха пострадалите деда.Те бяха представлявани от родителите си, съобщава burgasinfo.com.
Любомир Шопов се призна за виновен за това, че в периода от месец декември 2010 година до 5-ти януари 2011 година, използвайки сила и заплахи, е блудствал със седем непълнолетни момичета. Четири от тях са били малолетни към момента на престъплението.
Признавайки се за виновен, насилникът получи по-малка от предвидената в закона присъда. Така наложеното му наказание може да бъде обжалвано и протестирано пред Бургаски апелативен съд в 15-дневен срок.
Хайде сега колеги, кажете това нормално ли е?
Дано тези 4 години в затвора му се видят поне 1000

Присъда от четири години затвор наложи Бургаският окръжен съд на Любомир Шопов. Мъжът е признат за виновен за блудство с непълнолетни и малолетни момичета в морския град.
Делото срещу Шопов се гледа при съкратена процедура. Заседанието премина при закрити врати, като в залата не присъстваха пострадалите деда.Те бяха представлявани от родителите си, съобщава burgasinfo.com.
Любомир Шопов се призна за виновен за това, че в периода от месец декември 2010 година до 5-ти януари 2011 година, използвайки сила и заплахи, е блудствал със седем непълнолетни момичета. Четири от тях са били малолетни към момента на престъплението.
Признавайки се за виновен, насилникът получи по-малка от предвидената в закона присъда. Така наложеното му наказание може да бъде обжалвано и протестирано пред Бургаски апелативен съд в 15-дневен срок.
Дано тези 4 години в затвора му се видят поне 1000

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Re: Българският Съд - работеща за обществото власт
Ъъъъ те законите били такива, НК-то, НПК-то, ГПК-то и БЧК-то...не можело по- високи присъди, нямало достатъчно доказателства...ама направо с отвращение били произнасяли такива присъди...
Естествено, че не е нормално, то цял свят вече ни е взел за мезе с нашето правораздаване
Взеха ли хората 13-та заплата в първата седмица на месеца-взеха. За другото им е през оная работа, безхаберници!!!
Естествено, че не е нормално, то цял свят вече ни е взел за мезе с нашето правораздаване

Никой не мое ма връне на селу!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ми че то ромите всички от мъжки пол над 18 щеха да са у затвора...Що не ги гонят тех за подобни престъпления ми е много интересно 

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Е.Димитров написа:Ми че то ромите всички от мъжки пол над 18 щеха да са у затвора...Що не ги гонят тех за подобни престъпления ми е много интересно
глей ся, прав си за мангалите, но да кажем че при тях е етнически особености.
Но за такива неща като блудство, без значение дали е пълнолетен или не, убийство и т.н. би трябвало да няма такова нещо като съкратено производство и глупавият прокурор, да иска винаги максимума.
как може 5-15 и той да се навие на 4

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
То за тях няма правосъдие, те си имат мешере. Което не пречи на разни правозащитни продажници постоянно да ни трият сол, че видите ли ние българите не ги интегрираме. Без да омаловажавам блудството като престъпление, от линка, който е публикувал автора на темата, но има случаи на циганета, които раждат деца на по 11- 12-13 годинки и прокуратурата отказва да повдигне обвинения на виновните, сигурно защото това са културни особености на етноса им. То стана като кражбите - за кокошка няма прошка, за милиони няма закони.
http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/raz ... letni.html малко материал за размисъл по темата.
http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/raz ... letni.html малко материал за размисъл по темата.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ама разбира се,това описано престапление от колегата автор е не само гнусно,неморално но и меко казано извратено,но все пак остава въпроса за ман...усп,ромите,че те се щракат още от на 9-10 години и ражда вече на 11-12-13 години,което било "нормално" за тях ,а оказва се и за съда,щото било "културни особенности",започнаха много "културни особенности" да имат ромите,като ,освен това за секс с малолетни и да крадат,да се движат на тумби,га че ли беше вчера когато не смееха да излезнат от гетата,където в между прочем почти никой не живее в законна постройка,което отново май се явява "културни особенности",та и вчера нападнали доктори от спешното да се бият,та още "КО"-ще го съкратя,че се оказва че имат много,та оказва се че и да искат постоянно помощи е "КО",да не плащат нищо също е "КО",ами има такива данни че и извършените убииства от роми са "КО",защото никой не е повдигнал обвинения...
BTW.
По новините дадоха за момче,дето писало глупости в фейс бука и го осъдиха,но по същата телевизия даваха група роми,които откровенно споделяха неща и работи от рода "ще режа глава на българин" и никой нищо...май са пак КО
BTW.
По новините дадоха за момче,дето писало глупости в фейс бука и го осъдиха,но по същата телевизия даваха група роми,които откровенно споделяха неща и работи от рода "ще режа глава на българин" и никой нищо...май са пак КО
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Doberman_vas написа:http://burgas.dir.bg/news.php?id=10123702
Дано тези 4 години в затвора му се видят поне 1000![]()
не е нормално,разбира се!ама за тея 4г. колко секс го чака в затвора

- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
Споко, тези 4 години в затвора ще му се сторят като 10 години. Те в завторите най-много ги обичат такива. Сега ще види какво е него да го насилват всеки ден по няколко пъти. 

Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
Е.Димитров написа:Ми че то ромите всички от мъжки пол над 18 щеха да са у затвора...Що не ги гонят тех за подобни престъпления ми е много интересно
++

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- stamov79
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36M40B18, е36М43В18
Doberman_vas написа:Е.Димитров написа:Ми че то ромите всички от мъжки пол над 18 щеха да са у затвора...Що не ги гонят тех за подобни престъпления ми е много интересно
глей ся, прав си за мангалите, но да кажем че при тях е етнически особености.
Но за такива неща като блудство, без значение дали е пълнолетен или не, убийство и т.н. би трябвало да няма такова нещо като съкратено производство и глупавият прокурор, да иска винаги максимума.
как може 5-15 и той да се навие на 4![]()
![]()

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Те в затвора насилниците и педофилите много го любят. Тези 4 години ще му се сторят бая, ем голям, ем го ям 
ПС: Малко черен хумор.
Малка циганка:
Хм, вече съм на 12 а още съм девствена, дали пък баща ми не е педераст.

ПС: Малко черен хумор.
Малка циганка:
Хм, вече съм на 12 а още съм девствена, дали пък баща ми не е педераст.
Малко е, ако беше само 1 добре, ама 7 непълнолетни и то в рамките на няма 1 месец. Поне 7-8 години....
spacepl написа:Те в затвора насилниците и педофилите много го любят. Тези 4 години ще му се сторят бая, ем голям, ем го ям
Любят ги и съответно сещай се, какъв изрод може да излезе от там..
- saleen
- старши ентусиаст
-
Кастрация на педофилите му е майката.В панделата развитието им се изчерпва с това, че от "фили" стават "раси". 

- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Какво е общото между Дядо Коледа и "Българският Съд - работеща за обществото власт"? 

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2