Спират тютюнопушенето на обществени места - 01.06.2012
Модератор: Общи модератори
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Re: Спират тютюнопушенето на обществени места - 01.06.2012
НАЙ-НАКРАЯ!
Писна ми на ....................................................................................................... всичките ми дрехи да смърдят на цигари след излизане за ядене/пиене/бар/диско.

Писна ми на ....................................................................................................... всичките ми дрехи да смърдят на цигари след излизане за ядене/пиене/бар/диско.

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Че на острова се пуши пред дискотеките на улицата като куче
Добре ще е и тука да е така, че човек не може да отиде да се види с приятели никъде без да се осмърди.
Като бивш пушач вече 3 години съм много против цигарите и дима от тях - особенно като съм с жената избора на ново заведение става след дълго проучване
От цигарите полза няма - нека се забрани, който иска да си пуши в тях аз не искам да ме тровят.
Пък повечето заведения които имат отделени зони "аквариумите" им рядко стоят затворени и следователно дима пак си е общодостъпен,

Добре ще е и тука да е така, че човек не може да отиде да се види с приятели никъде без да се осмърди.
Като бивш пушач вече 3 години съм много против цигарите и дима от тях - особенно като съм с жената избора на ново заведение става след дълго проучване

От цигарите полза няма - нека се забрани, който иска да си пуши в тях аз не искам да ме тровят.
Пък повечето заведения които имат отделени зони "аквариумите" им рядко стоят затворени и следователно дима пак си е общодостъпен,
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Подкрепям напълно! Също съм бивш пушач и само мога да пожелая силата на останалите да се откажат от това бреме!
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Ами да ви кажа..нали си го направиха в заведения където се пуши и където не се пуши..аз лично не съм пушач и си ходя там където не се пуши..аз мисля че така е най-редно да си остане.
А искам да попитам че неразбрах нещо за развалянето на договори с мобилните оператори..ако може някой да ми обясни как става..че искам да се махна от моя
Ако може на Л.С да не спамим темата 

А искам да попитам че неразбрах нещо за развалянето на договори с мобилните оператори..ако може някой да ми обясни как става..че искам да се махна от моя

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ами кой ви кара да ходите в дискотеки дето се пуши,по принцип и аз много мразя задимени заведения,обаче не влизам в заведения дето не се пуши,освен това само най-пропадналите чалготеки нямат свестна вентилация и меришат на пепелник,като толкова забраняват,да забранят въобще цигарите,производство,продажба и тн,какви са тея мерки,значи забраняват тютюнопушенето,обаче им се цоца от акциза на цигарите,тогава да забранят автомобилите без каталитичен неутрализатор,който е на повече от 2 години,да забранят печките на въглища и паленето на огньове и те така...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Да, пушенето е вредно. Но в повечето заведения има места за пушачи и места за непушачи. Непушачите обаче реват- убиват ни, тровят ни..
И после отива в магазина и си взима салам с доволно натриев нитрит,мононатриев глутамат, хапва го с гарнитурка с обилно количество натриев бензоат, супичка с тартазин, бензоена киселина, пийва количка с глюкозо-фруктозен сироп, за десерт взима малко сладолед с етилен гликол и хинолин в него.
После се поокъпе с шампоанче и сапун с доволно количество парабени и фталати в него и айде на дискотека .. ама там му е кофти, щото го тровели.
И това са малка част от нещата на които всеки се излага дали поради незнание или нехайство или простотия. (най-честия отговор, който ограничените умствено хора дават- "ми то и въздуха е вреден, да спра да дишам ли")
Да, циагарите са вредни, но преди да се изложите на тяхното влияние сами си причинявате десетки пъти по-големи вреди от тях с храна, напитки и козметика.
А защо правителствата не ви кажат за тях? Защо не ги ограничат тях? Щото е по-лесно да парадираме, че се борим за здравето на хората наблягайки над очевидни неща и оставяйки на заден план наистина важните да замажем очите на стадото и да отклоним вниманието от важните неща, демонстрирайки как се борим за здравето на човечеството.

И после отива в магазина и си взима салам с доволно натриев нитрит,мононатриев глутамат, хапва го с гарнитурка с обилно количество натриев бензоат, супичка с тартазин, бензоена киселина, пийва количка с глюкозо-фруктозен сироп, за десерт взима малко сладолед с етилен гликол и хинолин в него.
После се поокъпе с шампоанче и сапун с доволно количество парабени и фталати в него и айде на дискотека .. ама там му е кофти, щото го тровели.
И това са малка част от нещата на които всеки се излага дали поради незнание или нехайство или простотия. (най-честия отговор, който ограничените умствено хора дават- "ми то и въздуха е вреден, да спра да дишам ли")
Да, циагарите са вредни, но преди да се изложите на тяхното влияние сами си причинявате десетки пъти по-големи вреди от тях с храна, напитки и козметика.
А защо правителствата не ви кажат за тях? Защо не ги ограничат тях? Щото е по-лесно да парадираме, че се борим за здравето на хората наблягайки над очевидни неща и оставяйки на заден план наистина важните да замажем очите на стадото и да отклоним вниманието от важните неща, демонстрирайки как се борим за здравето на човечеството.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
bum_bum написа:Да, пушенето е вредно. Но в повечето заведения има места за пушачи и места за непушачи. Непушачите обаче реват- убиват ни, тровят ни..![]()

Все се каня да те питам какво ядеш, ма ше го оставя като се видиме, че като гледам ще дълга тема на разговор.

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Вън на студа пушачите, или в кутийки, тесни и смрадливи.
Как може в почти всички цивилизовани страни да не се пуши, а ние тук пак тарикати на дребно?
Няма пушачи - няма не пушачи, вътре не се пуши.
Евала им правим на холандците, в кофи шоповете се пафка трева, но цигари не
Щом в анадола ги забраниха цигарите, смятай...
Как може в почти всички цивилизовани страни да не се пуши, а ние тук пак тарикати на дребно?
Няма пушачи - няма не пушачи, вътре не се пуши.
Евала им правим на холандците, в кофи шоповете се пафка трева, но цигари не

Щом в анадола ги забраниха цигарите, смятай...
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
^Колега,БумБум ти обясни нещата ами ти пак-"кой не скача е червен"...
Като са забранили цигарите,що не са забранили производтсвото им???
Като са забранили цигарите,що не са забранили производтсвото им???
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Подкрепям!
И то не заради това, че ми вреди на здравето, защото както каза бум-бум още хиляди неща ни вредят, така или иначе все от нещо ще умра. Подкрепям защото в повечето ни заведения климатизацията не е направена както трябва, не дърпа адекватно дима и като влезна някъде, където се пуши ми люти на очите, неприятна е миризмата и общо взето си е неприятно, като влезнеш в някои лисичарник. Има заведения с много добра вентилация и там почти не се усеща, че някой чади, ама колко са такива...
Отделен е въпроса, че като жена косата ми се усмърдява, дрехи, всичко... Като се прибера в нас не мога да се трая...
Единствения минус за мен в целата история е че ще имам един много изнервен мъж-пушач и мое да ми спре кранчето на обществените ни изяви, оти нема да може да пуши
И то не заради това, че ми вреди на здравето, защото както каза бум-бум още хиляди неща ни вредят, така или иначе все от нещо ще умра. Подкрепям защото в повечето ни заведения климатизацията не е направена както трябва, не дърпа адекватно дима и като влезна някъде, където се пуши ми люти на очите, неприятна е миризмата и общо взето си е неприятно, като влезнеш в някои лисичарник. Има заведения с много добра вентилация и там почти не се усеща, че някой чади, ама колко са такива...
Отделен е въпроса, че като жена косата ми се усмърдява, дрехи, всичко... Като се прибера в нас не мога да се трая...
Единствения минус за мен в целата история е че ще имам един много изнервен мъж-пушач и мое да ми спре кранчето на обществените ни изяви, оти нема да може да пуши

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Пълна глупост е тая забрана ,щото в ЕС било така.... Грижели се за здравето на хората ... булшит. Къв беше смисъла тогава заведенията да си преустройват вентилационните системи ,да изграждат нови такива и да си преграждат помещенията за некъв период по-малък от 2 години..?!
И тия опушените дето не пушат и казват ,че били отворени ,вратите м/у помещенията и дима нахлувал при тях ,що не се обадите на телефоните на управитела или инспектора в ХЕИ ,които са изписани на табели във всяко заведение и да сигнализирате за нередност,като сте толкова загрижени за здравето и дрехите си ...Аз поне до сега един възмутен гражданин по тоя повод не съм видял на живо .. освен по форумите
И аз не понасям задимени заведения ,но до сега в такова не съм попадал освен квартално кафене от 20 квадрата ,като се подразбира ,че въс всички останали седя в сектора за пушачи ... Как па братче всички се натрисате в заведения с неработеща вентилация ,не мога да разбера ...

- iani qnkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
- Мечтае да кара: M-POWER
- Детайли за колата: бяга яко

БМВ доставя душевни оргазми..

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
ЗА забраната с две ръце... и то при положение, че съм пушач 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Aми не влизайте в такива заведения бре колеги,просто не влизайте,освен ако не сте мазохисти,влизайте в заведения дето са ви по вкуса,човек трябва да има избор,да оставят заведения в които се пуши и такива в които не се пуши,всеки сам да си направи преценката,аз разбира се ще влизам в заведения дето тютюнопушенето е позволено,обичам като си поръчам кафе,да си запаля и цигара,дори и това да ми излиза по-скъпо,обичам след като се наобядвам да си запаля цигара.
Като забраняват тютюнопушенето в заведенията ,да забранят и гейовете да се натискат в обществените заведения,на мен лично ми става гнусно и гадно като видя двама мъже да се натискат или дори ръка да си държат,докато се храня,просто ми се повдига и не мога да си завърша обяда/вечерята...
Да се забрани и алкохола,много мразя някакви пияни типове,минавайки покрай масата,да ми се блъскат в стола,както и играещи деца по ресторантите,ето това мен ме дразни,да се забранят тея неща и свеки да си преценява къде да отиде,иначе говорим за някакъв своево рода мазохизъм
Като забраняват тютюнопушенето в заведенията ,да забранят и гейовете да се натискат в обществените заведения,на мен лично ми става гнусно и гадно като видя двама мъже да се натискат или дори ръка да си държат,докато се храня,просто ми се повдига и не мога да си завърша обяда/вечерята...
Да се забрани и алкохола,много мразя някакви пияни типове,минавайки покрай масата,да ми се блъскат в стола,както и играещи деца по ресторантите,ето това мен ме дразни,да се забранят тея неща и свеки да си преценява къде да отиде,иначе говорим за някакъв своево рода мазохизъм
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Аз викам да се забранят и дървата и кюмюра, че на пъпа на центъра не мога да си простра гащите без да замиришат на барбекю за 2 часа
Друго, което ме кефи, че он си махнал катализатора, сложил чип и отзад кади като локомотив ама иначе му е гнусно да му мирише на цигари.

Друго, което ме кефи, че он си махнал катализатора, сложил чип и отзад кади като локомотив ама иначе му е гнусно да му мирише на цигари.