Палежи на автомобили
Модератор: Общи модератори
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Re: Палежи на автомобили
Малко ли пъти само тази година полицията доказа своето безсилие,некомпетентност,липса на желание за работа и неадекватност?Какво очаквате от ПиАр Министерство на Вътрешните работи и техния смешен химн за фон на холивудските им акции.
Ама Ц.Ц. и Б.Б. се бият в гърдите как ФБР р'ъйш ли се спуква от хвалби за тях,и са в някакво театрално недоумение защо белите страни от Шенген не ни искат при себе си.Ха ха ха.
Проблемът не е даже в самите престъпления-да речем че ги има такива пиромани по цял свят,проблема е в наглостта и чуството за безнаказаност у извършващите ги,защото това може да доведе до лавинообразен процес и в други типове престъпления.
Липсата на адекватност и професионализъм при банковите заложници,убийствата в Борисовата градина,действията на полицията при етническите размирици и по време на изборите--к'ва полиция бе?????
На господата от МВР мога да им кажа само едно--пичове,радвайте се че битовата престъпност в БГ е мноооого ниска и епизодична.Изключая дребни кражбички,вандализъм и подобни.Добре че нямаме все още изперкали отрудени хора влизащи с пистолети в училища,молове или градския транспорт за да убиват,добре че нямаме сериозни терористични проявления,добре че на овчия народ никога няма да му писне и да го стегне главата,че тогава не танковете да дойдат ами и Оня отгоре да слезе,няма да помогне.
Полисмените освен да трупат сантиметри по талията и ханша,да стоят на пусия в храстите и да проклинат техническите нововъведения,които ще секнат част от корупционните им доходчета,и да бият футболни агитки,за друго не ста'ат.И чеп за зеле им е много.
Ама Ц.Ц. и Б.Б. се бият в гърдите как ФБР р'ъйш ли се спуква от хвалби за тях,и са в някакво театрално недоумение защо белите страни от Шенген не ни искат при себе си.Ха ха ха.
Проблемът не е даже в самите престъпления-да речем че ги има такива пиромани по цял свят,проблема е в наглостта и чуството за безнаказаност у извършващите ги,защото това може да доведе до лавинообразен процес и в други типове престъпления.
Липсата на адекватност и професионализъм при банковите заложници,убийствата в Борисовата градина,действията на полицията при етническите размирици и по време на изборите--к'ва полиция бе?????
На господата от МВР мога да им кажа само едно--пичове,радвайте се че битовата престъпност в БГ е мноооого ниска и епизодична.Изключая дребни кражбички,вандализъм и подобни.Добре че нямаме все още изперкали отрудени хора влизащи с пистолети в училища,молове или градския транспорт за да убиват,добре че нямаме сериозни терористични проявления,добре че на овчия народ никога няма да му писне и да го стегне главата,че тогава не танковете да дойдат ами и Оня отгоре да слезе,няма да помогне.
Полисмените освен да трупат сантиметри по талията и ханша,да стоят на пусия в храстите и да проклинат техническите нововъведения,които ще секнат част от корупционните им доходчета,и да бият футболни агитки,за друго не ста'ат.И чеп за зеле им е много.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
jordanpar написа:.............
Интернесно защо плюеш само полицията? Само един пример ще ти дам.
Последния път като обраха апартамент на познати, полицията залови извършителите,
с откраднатите вещи у тях и забележи - един от крадците е бил със 75 заявителски материала и 34 присъди!!!!!
Според теб полицията ли не върши работа????
Ама ти нали знаеш, че Бойко е виновен за всико. Сега гледам война с Иран може да има,
Бойко е виновен и затова, да знаеш......
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

Боко ПОЖАРНИКАРЯ => ПАЛЕЖИ
Някой се ебава с него на нас гръб
Някой се ебава с него на нас гръб

Не Мы такие, Жизнь такая
- jordanpar
-
-
По принцип не обичам алкохолици,но в случая веднага ти отговарям.Една професия,от какъвто и да е тип ,за да върши ефективно задълженията си трябва респект от околните към извършващите я.'Айде сега аз ти казвам думата ''полиция'',ти ми кажи какви чуства изпитваш???Ела в Германия и кажи думата ''Polizei'' - сам ще видиш каква е реакцията.Чаткаш ли????Полицията същесвтува не само за да хваща престъпници,а чрез адекватните си действия да възпира хора от случайни криминални прояви,не говорим за рецидиви.Съдебната система е друга бира,нека не спекулираме за нея в тази тема.
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
[quote="jordanpar"][/quote]
Не си прав човече. Полицаите като и шофьорите на БМВ-та повечето са добри и точни хора, но има и мърша.
Не може да работиш, и да знаеш че каквото и да направиш свещенният български съд, ще пусне престъпника. Доста е демотивиращо, то не са закрила от шеф районно, шеф еди кво си , съд, и цялата тази корупция по бълграски.
А за палежите - 100 %а е дирижирано много добре, с цел паника и смут в народа, и хората да ревът че видиш ли мвр-то много пари, па то залудо.
Малко прилича на работа на комунистите 45г, но тия сега са такива педалчета, че и 1 атентат не могат да направят.
това за пиромани е журналистическа тъпотия.
Не си прав човече. Полицаите като и шофьорите на БМВ-та повечето са добри и точни хора, но има и мърша.
Не може да работиш, и да знаеш че каквото и да направиш свещенният български съд, ще пусне престъпника. Доста е демотивиращо, то не са закрила от шеф районно, шеф еди кво си , съд, и цялата тази корупция по бълграски.
А за палежите - 100 %а е дирижирано много добре, с цел паника и смут в народа, и хората да ревът че видиш ли мвр-то много пари, па то залудо.
Малко прилича на работа на комунистите 45г, но тия сега са такива педалчета, че и 1 атентат не могат да направят.
това за пиромани е журналистическа тъпотия.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
jordanpar написа:По принцип не обичам алкохолици,но в случая веднага ти отговарям.Една професия,от какъвто и да е тип ,за да върши ефективно задълженията си трябва респект от околните към извършващите я.'Айде сега аз ти казвам думата ''полиция'',ти ми кажи какви чуства изпитваш???Ела в Германия и кажи думата ''Polizei'' - сам ще видиш каква е реакцията.Чаткаш ли????Полицията същесвтува не само за да хваща престъпници,а чрез адекватните си действия да възпира хора от случайни криминални прояви,не говорим за рецидиви.Съдебната система е друга бира,нека не спекулираме за нея в тази тема.
И с двете има огоромен проблем,докато има хора с по 1-2-3 присъди ..как ще има 3 условни не разбирам ,но не съм юрист ..както и да е..едните ги хващат другите - пускат..
От друга старана респект няма да има към родната полиция,докато не се ограничи чадъра над част от криминалния свят, хубаво - станал полицай,защото иска ,защото е преценил , че това е неговата професия.
Излиза на улицата - спира еди кой си за превишена скорост или каквото и да е..след 2 мин теелфонен разговор с някой - и дори сигурно се извинява на спрения ,че си е свършил работата

Еми няма как да стане...не съм против полиция и т.н но и те са доста ограничени...
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- jordanpar
-
-
Аз не виждам защо се дискриминираме умишлено по професия,притежаван автомобил,завършено образование????Ние сме си българи бе,хора.Погленете колко теми има за полицията,за лекарите,за управляващите,за мобилните оператори,за качеството на горивата.............И кво е общото между всичко--хубава работа ама българска.
И във всяка тема се говори за бялата лястовица,а не както би трябвало за черните овце в дадена професионална гилдия.
Идете и кажете на всички тези вече към 50 собственика на изгорели автомобили,колко добра е нашата полиция.
И хайде,за купчина желязо както и да е-майната и,ами ако утре някой реши да се изявява като Джак Изкормвача,а??????Отговорете ми на този последен въпрос.
И във всяка тема се говори за бялата лястовица,а не както би трябвало за черните овце в дадена професионална гилдия.
Идете и кажете на всички тези вече към 50 собственика на изгорели автомобили,колко добра е нашата полиция.
И хайде,за купчина желязо както и да е-майната и,ами ако утре някой реши да се изявява като Джак Изкормвача,а??????Отговорете ми на този последен въпрос.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
jordanpar написа:Аз не виждам защо се дискриминираме умишлено по професия,притежаван автомобил,завършено образование????Ние сме си българи бе,хора.Погленете колко теми има за полицията,за лекарите,за управляващите,за мобилните оператори,за качеството на горивата.............И кво е общото между всичко--хубава работа ама българска.
Същото мисля и аз...точно поради факта,че утре може да се появи някой подобен - не добре психично и да почне поразии - какво ще правим..някак си не се приема сериозно ситуацията..или аз не разбирам...
Хванали били...все ще изкочи нещо...не като по филмите,но се надявам ,да се сложи край на стреса от цялото това нещо..

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
- Munich Machine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е 34
Re: Палежи в София - детайли?
XaMaB написа:Освен да дойде някой и да каже "ми ние палихме коли последните две вечери, защото..." друг начин за детайли не виждам

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Gqbriel написа:jordanpar написа:И хайде,за купчина желязо както и да е-майната и,ами ако утре някой реши да се изявява като Джак Изкормвача,а??????Отговорете ми на този последен въпрос.
Веднага ти отговарям

ще ме разбереш веднага. Помниш ли всички деца избити по пешеходните пътеки, или на автобусни спирки

Знаеш ли за всички избити от пияни шофьори? Сигурно знаеш! И какво е направил съда?????????
Джак Изкормвача е нищо сравнено с нашите убийци, които се разхождат на свобода, защото съда е решил така.
P.S. И не мога да разбера какво ти пречи написаното под аватара ми или типично по български, просто гледаш да се заядеш.................

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
zAcK написа:Gqbriel написа:jordanpar написа:И хайде,за купчина желязо както и да е-майната и,ами ако утре някой реши да се изявява като Джак Изкормвача,а??????Отговорете ми на този последен въпрос.
Веднага ти отговарямИма много изкормвачи в България. Ако слушаш новините от БГ,
ще ме разбереш веднага. Помниш ли всички деца избити по пешеходните пътеки, или на автобусни спирки![]()
Знаеш ли за всички избити от пияни шофьори? Сигурно знаеш! И какво е направил съда?????????
Джак Изкормвача е нищо сравнено с нашите убийци, които се разхождат на свобода, защото съда е решил така.
P.S. И не мога да разбера какво ти пречи написаното под аватара ми или типично по български, просто гледаш да се заядеш.................
Незнам ,на мен ли го казваш това с подписа под аватара си - но ако да - сгрешил си ако мислиш ,че се заяждам с някой

За всички загубили живота си за съжаление от тези,които по-горе споменаваш,най-добрия начин да ги уважим е като променим държанието на пътя ни най-вече,винаги реагираме като се случи нещо трагично - за съжаление..
Но темата е безкрайна,дано скоро има резултат и се разбере ,кой и за какво става дума с тези палежи..по-лошото ,което си мисля е дори и да хваант правилния,ако някой реши да връща на някого се получва един много лош кръговрат..
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
Gqbriel написа:Незнам и защо си ме цитирал ама нищо де...

Май имаш нужда от цайси

- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Пичове, за*бете празните приказки! Почвайте да си правите организация и графици за дебнене пред блоковете по кварталите! Така все някога ще ги набараме и ще покажем, че можем да се справим по-добре от полицията! Това е за мен най- адекватния начин да си опазим колите. В моя блок вече 3та нощ с приятели се сменяме и наглеждаме обстановката навън, гепим ли някой първо тук ще се похвалим!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
И аз за къв чеп плащам 500лв на месец данъци и още 20% върху всичко, което си купя?
Аз да ходя да давам наряди по улиците,а ушев вместо да си върши работата да се чуди на коя затворена улица да се подпре че да изкара някоя стотинка?
Има си хора за тая работа, нека я свършат.
Отделно не си мислете, че подпалвачите са хващани от гората. Най-много да ти цепнат халката като ги хванеш и това е
Аз да ходя да давам наряди по улиците,а ушев вместо да си върши работата да се чуди на коя затворена улица да се подпре че да изкара някоя стотинка?
Има си хора за тая работа, нека я свършат.
Отделно не си мислете, че подпалвачите са хващани от гората. Най-много да ти цепнат халката като ги хванеш и това е

- Москвич 412
- Потребител
-
- Кара: Цивилната версия на Т-72-Москвич...
- Мечтае да кара: Нещо по-здраво от Москвича,ама такова още не е измислено!
- Детайли за колата: Танк,пази се!
Колегата е прав,най-малкото са въоръжени и предвид сериозността на извършените от тях престъпления-те биха направили всичко,само и само да не ги сгащят,та имайте си едно на ум,за такива индивиди вашия живот струва по-малко от кутия с цигари...Аууу стигнахме до уважението към господата милиционери?
Ами какво да ви кажем колеги?Има и свестни има и мърша,ама много,много,много мърша в тази служба.Спират ме,не стига,че ми говорят на ТИ,без да ме познават ами да им мушна и рушветче искат
е как да уважаваме такава институция?Те са там,защото са положили клетва,че ще служат и ПАЗЯТ българският народ,те получават заплати от парите на народа-ДАНЪЦИТЕ,а не само да си клатят краката и да натапят невинни заподозрени,както с клошаря-имало косъм по трупа на Яна не знам си какво,и след като му удрищиха живота на 101% се оказва,че нямало доказателства срещу него-ЕБАТИ ПАРОДИЯТА,с този пост нямам за цел да обидя свестните служители на МВР,ако са останали такива де...Идеята за граждански патрули е наистина добра,но при тези антибългарски бюджети,в които пенсионерите ги закопават двойно,не ми се вярва държавата да съдейства за развитието на тази идея

Американците са казали:На българите им дайте коли, и на тях война не им трябва!