Къде се виждате след пет години....?
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
Къде се виждате след пет години....?
Седя си аз в началото на поредната скучна нощна смяна, рокът свири тихо, дъждът отвън се опитва неуспешно да му вземе думата.... И се чудя обичайни дъждовно-депресарски въпроси - до кога така, какво ме чака, колко време ще се мине...
Та си рекох да питам форума ( или поне другите бедни души като мен, които в събота вечер поради нещо са приковани някъде ) любимият въпрос на hr отделите по засуканите офиси...
Колеги, къде и как се виждате след пет години?
Та си рекох да питам форума ( или поне другите бедни души като мен, които в събота вечер поради нещо са приковани някъде ) любимият въпрос на hr отделите по засуканите офиси...

Re: Къде се виждате след пет години....?
щом е HR-въпрос, значи става дума в професионален аспект?
или греша
или греша
No bling at the Ring
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
The7omahawk написа:Седя си аз в началото на поредната скучна нощна смяна, рокът свири тихо, дъждът отвън се опитва неуспешно да му вземе думата.... И се чудя обичайни дъждовно-депресарски въпроси - до кога така, какво ме чака, колко време ще се мине...
Първо да ти кажа ,че ти съчувствам,щото нощнатат работа е отврат..-работил съм я години,и сега пак ми предлагат дори

ще ти отговоря крайно прозаично- плановете ми (по-подробните )са за до две седмици напред..
Всичко по-надалеч в бъдещето за мен са или надежди ,или мечти..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
мнооого яка тема
ми 'начи аз ако успешно стане това, което съм планирал... след 5 години би трябвало да съм забравил за заемите си към банките и да съм заменил 320-ката си минуимум с оригинално М3 ... Е36 разбира се ! Това си е модела за мен
За жени и деца незнам.. тей като в момента не съм обвързан 

- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
Като цяло, професионален... Съмнява ме в личен план много хора да кажат нещо различно от "с любимата/срещнал любимата"... Не, че има защо някой да се чувства ограничен 

- vasildv
- Потребител
-
- Кара: E34 525 tds
След пет години се надявам да съм жив и здрав както аз така и моите близки, а се виждам или поне бих искал да се виждам в някоя бяла държава (Германия,Дания,Англия,Швеция,Норвегия,..................Канада) с бяла работа.
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
В момента съм на 23, със завършена бакалавърска степен, настояща магистърска, отговарям за отдел от 12 души. Надявам се след 5 години да съм с две магистърски степени, да съм сменил компанията и отговорностите, ако не, то поне нещо собствено като бизнес. От семейна гледна точка, надявам се жената с която съм от доста дълго време вече да е станала моя съпруга и от там нататък поколение.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Най-добре ще е да съм умрял, защото вече нямам сили...
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Колега не говори такива глупости, само слаб човек може да каже, че няма вече сили.
Иначе аз се моля най-вече да съм жив и здрав защото съм се убедил, че няма невъзможни неща и каквото иска да направи човек - МОЖЕ да го направи. Извинения от типа - аз не мога... значи, че просто не иска.
Иначе аз се моля най-вече да съм жив и здрав защото съм се убедил, че няма невъзможни неща и каквото иска да направи човек - МОЖЕ да го направи. Извинения от типа - аз не мога... значи, че просто не иска.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Е то освен да продължаваш да се мъчиш друго не остава
Другия вариант е:

Другия вариант е:

- Jorjinio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 coupe
Колега кради некъв занаят и давай нагоре нагоре и само успехи мога аз лично да ти пожелая.Аз след 5 години се виждам или някаде навън да си работя вече само за себеси или ще си изгния тук в сервиза(не че се оплаквам,но българия не върви надобре просто)
А за краденето на занаят всички знаем колко добри крадци сме българите а за тва как се катерим нагоре и в това сме добри ние българите!Умеем да сме перфекционисти когато цената е голяма а тая е голяма все пак говорим за личното ни бъдеще макар и индивидуално.
А за краденето на занаят всички знаем колко добри крадци сме българите а за тва как се катерим нагоре и в това сме добри ние българите!Умеем да сме перфекционисти когато цената е голяма а тая е голяма все пак говорим за личното ни бъдеще макар и индивидуално.

- Felonious
- Потребител
-
- Кара: Тиква с две мишки отпред
Виждам се като независим, здраво стъпил на краката си човек. И както всеки нормален индивид със завършено образование, добра работа и чудесно семейство. Общо взето се виждам като щастлива и доволна от всичко, което съм постигнала жена. Без да съжалявам за нищо, което съм направила.

- spar4o
- Потребител
-
- Кара: BMW E34 Touring 520i
- Мечтае да кара: BMW E30 M3 V10
В момента съм на 18 годинки.Ако всичко мине по план, дано, се виждам като студент по архитектурен/интериорен дизайн, да си хвана работа някъде, да си карам любимата кола и да си живея живота.А дай Боже след няк'ви години в щатите...в Майами няма да ми е зле 

Mr. 6 Cylinders

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.

и

иначе сериозно... да се надяваме, вече завършващо студентче в София, с няква бесна Е30-ка

Последна промяна Kroki на 18 Дек 2011, 0:31, променена общо 1 път
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3