НОВОГОДИШНА СПАМ ТЕМА 2011...
Модератор: Общи модератори
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Re: НОВОГОДИШНА СПАМ ТЕМА 2011...
В нас не,ама и да се подмокри преживява се а тва с клякането ме вбесява. 

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
мухахаха с един приятел бяхме малки и отивахме на дискотека (тогава пускаха непълнолетни). Преди това в едно заведение пихме по един горещ шоколад в едно заведение иии по пътя за дискотеката на него му се досра... хахахах аз голям смях, вика ми сигурно от шоколада ше да е било.. викам му да бе да на мен как не ми се сере
та изсра се той в една оставена сграда и продалжихме... след 10-тина мин. ходене пеша и на мен ми се случи същото , само че зад едно училище.... какъв е извода ? От гореюия шоколад е било

- climbernoob1
- кандидат ентусиаст
-
UBAH5 написа:100imenov написа:UBAH5 написа:100imenov написа:randity написа:Аре пичове, остават ни само 30 страници и чукваме стотака. Давайте темата с лайната, ем да се похилиме, ем да наваксаме.
Е тамън ми се дос*а отивам и после ше кажа кво не ми харесва.
Да снимаш![]()
Айде са децки работи![]()
Та да си дойдем на проблема.Като тръгна да се бърша ми капе от ку*а на плочките.Писна ми секи път да клекам да бърша къде е жокера?
Ставаш лекичко от чинията и се накланяш напред. Той си виси над "купчинката" и си капе вътре в тоалетната.UBAH5 написа:А като пуснеш водата пръска ли ти г*за?
.. ее тряя са повдигнеш малко вее.

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
А случвало ли ви се е да се възбудите на обществено място? Училище, бизнес среща и такива.
На един от моя клас му се случи. Бие звънеца и излизаме как вика Испанеца "да фаснеме една тютюнка" и тоя седи и не мърда. Викаме аре ставай бе. Не .. викам аре бе да не си кьопав и го вдигам. В тоя момент един як смях от всички, оня се изчерви като бит гъз и избега от стаята. Аз не мога да се събера от смях, а момичетата които бяха пред него ептем.. Резил
На един от моя клас му се случи. Бие звънеца и излизаме как вика Испанеца "да фаснеме една тютюнка" и тоя седи и не мърда. Викаме аре ставай бе. Не .. викам аре бе да не си кьопав и го вдигам. В тоя момент един як смях от всички, оня се изчерви като бит гъз и избега от стаята. Аз не мога да се събера от смях, а момичетата които бяха пред него ептем.. Резил

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
randity написа:А случвало ли ви се е да се възбудите на обществено място? Училище, бизнес среща и такива.
Резил резил колко да резил

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
randity написа:А случвало ли ви се е да се възбудите на обществено място? Училище, бизнес среща и такива.
Ахахахаха, не не ще падна от стола.

- randity
- Photographer
-
UBAH5 написа:randity написа:А случвало ли ви се е да се възбудите на обществено място? Училище, бизнес среща и такива.
Резил резил колко да резил
Достатъчно да ти кажа .. После чак ми беше сърдит що съм го дигнал

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Е тва класика бе, лятото на Бедруум (бях седнал)си подметах та*аците,че си немах работа(нали по-широки панталоники) и нашия станал.Един авер вика ела да земем сладолед(бяха пуснали някъв на топченца,много шукарбибитков) и аз си ставам,ама усещам притискане и викам опааа,чакай чакай много опашка дай след малко. 

...аз ако бях на негово място щях да ти тегля и един бърз...шамар.после всички тъпи кифли от класа ще го помням с лошо момчето.но пък и си е и негова грешката,да беше ви казал че ще ви н***** всичките и щяхте да зяпнете.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
мен не ми личи така че се таа 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- randity
- Photographer
-
100imenov написа:Е тва класика бе, лятото на Бедруум (бях седнал)си подметах та*аците,че си немах работа(нали по-широки панталоники) и нашия станал.Един авер вика ела да земем сладолед(бяха пуснали някъв на топченца,много шукарбибитков) и аз си ставам,ама усещам притискане и викам опааа,чакай чакай много опашка дай след малко.
Мани на басейн и на мен ми се е случвало. Ставам аз и ехеееееее ... к'во стана и с ръце в джобовете и скочих у студената вода и нема и 1 минута и нашия олегна

- randity
- Photographer
-
Bogat-Beden написа:мен не ми личи така че се таа
Добре, че е та.ака да си кажеме истината

- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Дочул и мъжкия полов орган, че сърцето дава отпуски
-Шефе вярно ли е, че даваш отпуски?
-Да отговорило сърцето, но ти ми кажи поне три причини за да ти дам отпуска.
-Шефе :
-първо РАБОТЯ НА НЕНОРМИРАН РАБОТЕН ДЕН
-второ НА ТЪМНО
-трето НА ВЛАЖНО
-Аз пък на теб няма да дам - казало сърцето, защото:
-първо ХОДИШ НЕБРЪСНАТ НА РАБОТА
-второ ДЪРВИШ СЕ НА КЛИЕНТИТЕ
-трето ПЛЛЮЕШ НА РАБОТНОТО СИ МЯСТО
-Шефе вярно ли е, че даваш отпуски?
-Да отговорило сърцето, но ти ми кажи поне три причини за да ти дам отпуска.
-Шефе :
-първо РАБОТЯ НА НЕНОРМИРАН РАБОТЕН ДЕН
-второ НА ТЪМНО
-трето НА ВЛАЖНО
-Аз пък на теб няма да дам - казало сърцето, защото:
-първо ХОДИШ НЕБРЪСНАТ НА РАБОТА
-второ ДЪРВИШ СЕ НА КЛИЕНТИТЕ
-трето ПЛЛЮЕШ НА РАБОТНОТО СИ МЯСТО
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"