Палежи на автомобили

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Re: Палежи на автомобили

Мнение от b00st » 17 Дек 2011, 15:54

bmw318is4 написа:Гледахте ли репортажа по тв7 как привикаха някакъв бивш подпалвач и той каза кое как се прави , как се смесва , и как се действа за да се запали колата правилно , и да останеш незабелязан :kuku:

и сега някоя откачалка ще го опита почти съм сигурен :no:

и по бтв даваха (DIY:) как се пали кола в 3 минути.
за пореден път се убеждавам в тая страна единственото по-тъпо нещо от политиците са медиите.
може ли си толко смотан и тъп да пуснеш такъв репортаж кажи ми честно??? бг :banghead:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 17 Дек 2011, 18:58

Изображение
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 18 Дек 2011, 2:42

http://www.novini.bg/news/38999-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%B2%D0%B0%D1%87%D1%8A%D1%82-%D0%BE%D1%82-%D0%BC%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%BE%D1%81%D1%82-%D0%B3%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BB-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B7%D0%B0%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE-%D1%81%D1%8A%D1%81-%D1%81%D1%8A%D1%81%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%B8.html

Излиза,че първоначалния подпалвач е задържан..да видим дали ще хванат другите,до колко четох с хванати и тези ,които са подпалили и в Хаджи Димитър
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B28

Палежи на автомобили

Мнение от sappa » 18 Дек 2011, 20:26

сега дадоха по новините опожарено е90 в младост 3 :(
"Две неща са безгранични на този свят - вселената и човешката глупост, като за вселената не съм много сигурен..."

'94 E36 M42B18
'95 E34 M50B20
'98 E39 M52B28
'02 Е53 М54B30

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 18 Дек 2011, 20:41

sappa написа:сега дадоха по новините опожарено е90 в младост 3 :(

И то до общината както се разбра :roll:
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го спокойно

Мнение от ///eMo » 18 Дек 2011, 20:55

преди малко минаха някакви пожарни пред нас (Люлин), има ли нещо общо с палежите? :confused:

Потребител
Аватар
Кара: BMW E34 Touring 520i
Мечтае да кара: BMW E30 M3 V10

Мнение от spar4o » 18 Дек 2011, 23:15

И аз сега по новините гледах едно опожарено бмв, но не разбрах в кой район.
Дано винаги имам възможност да си държа колата в гараж.За друго незнам, но ако го видя до колата ми ше го бия повече от колкото баща му,майка му, леля, чичо,братовчеди и цЕло село мангали са си мислили да го бият.
Mr. 6 Cylinders
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 18 Дек 2011, 23:48

или той/те ще те бие толкова :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Божил|Божилов » 19 Дек 2011, 12:10

Снощи А6 и А4...този път в Силистра! :dunno:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 19 Дек 2011, 12:43

някои да не се опитва по този начин да дестабилизира държавата, като плаща на различни измекяри да палят наред...

Потребител
Аватар
Кара: BMW E34 Touring 520i
Мечтае да кара: BMW E30 M3 V10

Мнение от spar4o » 19 Дек 2011, 13:19

latrel написа:или той/те ще те бие толкова :mhihi:

:mhihi: има и такъв вариант, ма аз ше съм спокоен че съм пробвал, ако че са ми строшили кокалите :mhihi:
Mr. 6 Cylinders
Изображение

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 19 Дек 2011, 13:26

И как точно едно палене на автомобили ще дестабилизира цялата страна,а ?Или тва пак медиите ви го внушиха.
Пенсионери,ученици,безработни,социално слаби,хора които не са собственици на автомобили-- те как точно ще се шашнат от цялата тази разтърсваща драма,а?
Виж,ако всеки запален автомовил беше придружен със заклания му собственик до него--тва е вече дестабилизиране.
Плюс тва страната открай време е дестабилизирана икономически,няма нужда от други опити. Оня ден гледам репортаж за бяло българско семейство приютено от някакъв божи служител в двора на църквата ,живеят в шибана каравана.Имат бебенце на дни,а бащата със сълзи на очи разказа как са яли препечено брашно първите дни след раждането,за да имало за бебето,всъщност какво да има и аз не разбрах в тази немотия--ей това ми подейства даже стресиращо. Накарайте го него да отговори в темата къде се вижда не след 5 години а след 2 седмици.Идва Коледа а в България по нищо не си личи тая година- ей тва на мен ми действа доста по-дестабилизиращо.
Изнасилвачи,убийци,обирджии на пенсионери,джебчии,наркомани-и тях ли някой ги организира да дестабилизират,ааааааааа???
Пичуи,пенсионната реформа мина,стачката на БДЖ нищо не постигна,а бюджета за 2012 беше претакан набързо,докато медиите бурно ни обясняваха колко е дестабилизирана страната от палежите на 40-50 не особено скъпи автомобила.Сещате се нали????

Потребител
Аватар

Мнение от mongodim » 19 Дек 2011, 14:01

Няма логика да са ЗК защото е твърде елементарно , в крайна сметка на всички е ясно че при една подобна акция те ще са първите заподозрени. Да вярно е че приходите им от автокаско паднаха рязко но за това си има причини, най баналната е че хората нямат пари все пак 500 - 600 лева не са малко (за некой 12 13 годишен кош). Спаднаха и продажбите на нови коли, а за нова кола каското е задължително, иначе некакси мистериозно изчезва.

ЗК си знаят интересите и предвиждат нещата много по напред , повечето от тях масово спряха да плащат обезщетения още в зародиша на кризата, защо ли? Защо им беше ясно че хората ще обеднеят и нямат да имат пари за каско и без друго, така че закакво да им плащат само загуба на пари :).

Дори да са те няма да постигнат нищо т.к. основната причина е нямането на пари , демек чувала е празен и колкото и да го тупаш няма да изпадне нищо от него. Най много да вбесят хората и да стане некоя простотия като в катуница ма тоя път не с цар киро ми с некой мастит застраховател или застрахователен офис да речем.

Пък и ЗК имат много по елегантни начини за законен рекет , да не забравяме за задължителната застраховка гражданска отговорност която постоянно расте. Допреди година гражданската беше 120 130 за моята 520-ка , сега е 230 и нагоре зависи в коя компания. Така че кво му трябва на бедния застраховател , некое скътано милионче от черната каса, едно парламентарно лоби или комисиика и хоп гражданската скачааа. Па на сичкото отгоре разходите за подкупи ше си ги разделат помежду си нали масрафа после ще е общ . Вижте колко елегантно се получава а най готиното е че никой неможе да им каже и копче, нито протести ще има нито МВР ще те гледа под лупа , даже обратното вечер като те спрат заптиетата първото което гледат е гражданската и подпитват "ма тя вика твоята е на вноски аз от къде да знам че си си платил поредната вноска я да видим разписката".

Най вероятният виновник е некой също така изперкал и смачкан човечец , а покрай него се присламчват секакви кой застрахователен измамник кой да си го върне на съседа или на борчлията и т.н.

Има и вариант да е умишлено организирано от някоя крайна политическа фракция с цел нагнетяване на обстановката и предизвикване на истерия и безредици с една дума хаос. Дано да не е така иначе лошо ни се пише , тълпата и митингите не са градивна сила и раждат само хаос и мизерия примери колкото искаш.

Потребител
Аватар

Мнение от mongodim » 19 Дек 2011, 14:16

jordanpar написа:И как точно едно палене на автомобили ще дестабилизира цялата страна,а ?Или тва пак медиите ви го внушиха.Пенсионери,ученици,безработни,социално слаби,хора които не са собственици на автомобили-- те как точно ще се шашнат от цялата тази разтърсваща драма,а?Виж,ако всеки запален автомовил беше придружен със заклания му собственик до него--тва е вече дестабилизиране.Плюс тва страната открай време е дестабилизирана икономически,няма нужда от други опити. Оня ден гледам репортаж за бяло българско семейство приютено от някакъв божи служител в двора на църквата ,живеят в шибана каравана.Имат бебенце на дни,а бащата със сълзи на очи разказа как са яли препечено брашно първите дни след раждането,за да имало за бебето,всъщност какво да има и аз не разбрах в тази немотия--ей това ми подейства даже стресиращо. Накарайте го него да отговори в темата къде се вижда не след 5 години а след 2 седмици.Идва Коледа а в България по нищо не си личи тая година- ей тва на мен ми действа доста по-дестабилизиращо.Изнасилвачи,убийци,обирджии на пенсионери,джебчии,наркомани-и тях ли някой ги организира да дестабилизират,ааааааааа???Пичуи,пенсионната реформа мина,стачката на БДЖ нищо не постигна,а бюджета за 2012 беше претакан набързо,докато медиите бурно ни обясняваха колко е дестабилизирана страната от палежите на 40-50 не особено скъпи автомобила.Сещате се нали????

Ти сам си отговаряш на въпроса . Ако в една държава всичко е наред или почти наред , това че са запалени няколко десетки автомобила няма да доведе до нищо.

В България това не е така , има толкова много натрупано напрежение, социално и секакво , че и най-малкия дразнител може да доведе до ексцесии. Да не забравяме че има един катализатор наречен интернет и социални мрежи с помоща на които никак не е трудно да се отприщи това натрупано напрежение , само трябва подходящ повод, а тези палежи не са никак малък повод смея да твърдя.

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 19 Дек 2011, 14:24

2 думи набързо ще ти кажа за проблемите които теб те притесняват -
- пенсионната реформа е задължителна със или без твоето съгласие ще се случи, това трябва да се приеме, за справка виж белите държави в ервопа които са 20 години пред нас
- не знам какво очакваха работниците във БДЖ с тази стачка от едно предпиятие ограбвано с години което е почти пред фалит, да напечатат пари или кво..?

сега по темата
jordanpar написа:И как точно едно палене на автомобили ще дестабилизира цялата страна,а ?Или тва пак медиите ви го внушиха.
Пенсионери,ученици,безработни,социално слаби,хора които не са собственици на автомобили-- те как точно ще се шашнат от цялата тази разтърсваща драма,а?
Виж,ако всеки запален автомовил беше придружен със заклания му собственик до него--тва е вече дестабилизиране.

те може да не се шашнат ама може да попиташ някои собственик на запалена кола как се чувства или пак другите които имат коли и не могат да спят, а те никак не са малко.. колкото до сериините убииства които според теб могат да бъдат причина за дестабилизиране това не ти ли се струва малко прекалено дори за хора без морал? Тук говорим за налагане на чувство за безпомошност от страна на МВР - структурата на държавата която се очаква да пази народа по една или друга случайност ръководена от Цветанов.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата