Лазерна корекция зрение - въпроси

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: като има бенз

Re: Лазерна корекция зрение - въпроси

Мнение от b0chko » 19 Дек 2011, 23:50

Ако нямаш нужните средства или си се отказал от операция , най-добрия вариант са лещи стига да свикнеш с тях.Обаче ако имаш астегматизъм по висок от 0.3 не е хубаво да се носят лещи.Има и такива за астигматизъм,но те са скъпи,затова ти препоръчвам очилата.Аз нося в момента лещи,с които мога да спя и са 1 месец,а ако ги свалям всеки ден 3 месеца.
Имам и цветни,които са за 1 година,но трябва да ги свалям всеки ден и съответно да ги слагам всяка сутрин.

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 19 Дек 2011, 23:52

martin_g60 написа:Нищо друго не ти препоръчвам освен "Св.Петка" във Варна.Тук няма да получиш компетентен отговор.Намери ги в интернет,запиши си час и хората ще ти кажат какво е възможно и како не!
П.П.Аз съм с такава корекция при диоптър 4,75 и мога да кажа най-смислените пари,които съм давал за нещо

:yes: :yes: :yes:
Като гледам и колегата е близо до Варна и един консулт във Варна няма да му е сериозен проблем...

Mitaka85 написа:НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ!
НИЕ ИМАМЕ КАБИНЕТ ОТ ОПИТ ЗНАМ, ЧЕ ТОВА Е ИЗМАМА!
пРОЖЕРЕТЕ САМИ

Я вземи да обясниш кое е измама :?: Щото аз имам едни 10-на човека около мен минали през такава процедура и всички са много доволни, а ти ми заявяваш, че било измама ;)
Аз за щастие не съм ползвал такива услуги щото си виждам идеално, но при нужда хич няма да се замисля- едно е да гледам реклами и да се чудя дали лъжат, друго е да видя как 50+годишен мъж с 4,5 диоптъра махна очилата и вижда колкото мен дето съм с 20г. по-млад ;)
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 20 Дек 2011, 0:26

Майка ми си прави операция тази година с далеч повече диоптър .Аз се заех да проуча къде .Измежду българските варианти и аз се бях насочил към Варна. НО,след по-щателно питане на подходящите хора се отказах да и посоча тази клиника.
В крайна сметка изборът беше първоначалния,а именно http://www.lasikinistanbul.com/eng/index.html .ЛАСИК Институт по лазерно лечение в Истанбул .Имам няколко познати правили си операции там и след още малко разпитване се убедих че е правилното място .Няма нужда да говоря за безкрайно коректното отношение и съдействие .Института урежда хотел,представител идва и поема пациента от летището,има българоговорящи в екипа както и по телефоните може да се изиска да говориш на български,а някои събития в последствие просто ме накараха да ахна пред коректността и човечността на лекарското съсловие в една чужда страна .
За пари не ми се говори,все пак за всеки е индивидуално според състоянието му,но е една идея по скъпо от цените в БГ и то не промоционалните.
Само че,аз на промоция зрение не бих си коригирал-мерси от промоции със здравето,та ако парите са ти проблем и търсиш тънкото--три пъти мери,веднъж режи :!:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет

Мнение от michev » 20 Дек 2011, 10:17

Мненията са доста противоречиви и нещо на този етап не мога да се престраша. Диоптъра ми е сравнително малък и оставам на варианта очила.
only rear wheel drive

Предишна

Назад към Извън Темата