Някой с опит по стриптиз баровете

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Re: Някой с опит по стриптиз баровете

Мнение от Kroki » 20 Дек 2011, 15:45

Аре правим една сбирка там :mhihi:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 20 Дек 2011, 15:47

Kroki написа:Аре правим една сбирка там :mhihi:

Ти луд ли си е, да си ходим после със сини топки сичките, заради некви миндили, къде се помислили за нещо :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320D

Мнение от Amatior4o » 20 Дек 2011, 15:49

Еб*т си се баш. Цените са в зависимост от заведенията. На мене в едни ми искаха 150 лв. Ама не ми се даваха :mhihi:

П.с.
Изторията е трепач и аз скоро така се бях омагьосал на едно ергенско, което правихме на приятел, че даже на една и викам:
Аз: Много "свестно момиче" ми се виждаш, какво правиш тук?
Тя: Светсно момиче съм.
Аз: Я се закълни
Тя: Честен КРЪГ (и върти ръка около главата си) :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 20 Дек 2011, 15:50

Мда, даже предлагам да направим черен списък с некоректни бардаци :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 20 Дек 2011, 15:53

явно повечко пари искат пак са та видели, че не даваш

Не бе давам, хич не съм се пазарил. Аз бая пари си имах в мен, хич не съм се циганил. Само не щах да ги черпя, че съвсем сериозно без майтап, едно шишенце 200 грама някъде струваше 350лв. шампанско било, то сигурно с искра ги пълнят,ама аз кат не разбирам се ми е едно. А 5 мацки по 350лв да ги черпя няма да стане тая работа. Иначе за танци сигурно едно 2-300лв трима човека хвърлихме. Не сме се циганили.
Аз не съм казвал айде да ме е..ш, ама за 100 кинта. Просто питах колко ще е да си знам предварително. И 200 да беше казала пак бях готов. Ама не да свърша работата и после да каже 2 бона дължиш, че знам ли ги...

Само дето, те искат да ги черпиш с няк'ви шишенца шампанско по 300лв едното :mhihi: . Та добре, че момчето ги е изгонило, че после щеше да ипотекира бмв-то :mhihi:

точно

Приятели са ми разказвали за един нашенски бар, там ти пускат, но трябва да те харесат,

Е стига бе, нормално момче съм. Бял, къпан, от време на време се случва някоя мома да си ме хареса. В сравнение с тия 50 годишни самотни чичковци на бара, съм разкош. За сватба съм :D

Кажи верно кой е тоя клуб бе да го ева

даже не го помня и как се казваше. в центъра беше някъде, аз за първи път ходя на такова чудо.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от NStorm » 20 Дек 2011, 15:53

Направо ми направи деня с тая тема, хиля се тук като идиот :mhihi: :mhihi:
Сподели кой е тоя бар дето са по-хубавки, че аз само в 'Клеопатра' съм в бил преди 5 години и хич не биваха.. :mhihi:
21/02/08...speechless

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 20 Дек 2011, 15:54

saleen написа:Мда, даже предлагам да направим черен списък с некоректни бардаци :mhihi:

:ahah: :ahah: :ahah:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 520i » 20 Дек 2011, 16:02

NStorm написа:Направо ми направи деня с тая тема, хиля се тук като идиот :mhihi: :mhihi:
Сподели кой е тоя бар дето са по-хубавки, че аз само в 'Клеопатра' съм в бил преди 5 години и хич не биваха.. :mhihi:

найстина не си спомням как се казваше. ще питам аверчето и ще ти кажа. До капитан Кук ресторанта беше някъде.
Иначе девойките без майтап бяха много готини. Имаше две негърки (аз в начлото си мислех че са циганета, ама се засякос едната до кенефа и верно си беше негърка), една дръпната някаква имаше и другите се бели бяха. Тая елеонора от биг брадър беше, не е лошо девойчето.
Но все пак обърни внимание на следнато, много важен факт е
то тъмно, те голи, ние пили, абе направо страхотни мадами
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 20 Дек 2011, 16:09

520i написа:Е стига бе, нормално момче съм. Бял, къпан, от време на време се случва някоя мома да си ме хареса. В сравнение с тия 50 годишни самотни чичковци на бара, съм разкош. За сватба съм :D

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

спри са е човек сълзи не ми останаха от смях :mhihi: :mhihi:
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 520i » 20 Дек 2011, 16:14

deyan-enchev написа: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
спри са е човек сълзи не ми останаха от смях :mhihi: :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: то и аз седя тук като идиот пред монитора и се хиля сам
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 20 Дек 2011, 16:16

Абе то,като бех млад и беха отворили от ония "пиип шоу" на "Лъвов мост",викам с едни приятели да видим това чудо на демокрацията,отидохме и седнахме най-отпред,излезнаха едни каки,ние им бутаме като идиоти некакви пари по гащите и по едно време ми се прииска да я фана за цицата,че ми се виде достъпно,протягам аз ръка и от страни един младеж с размери на бетоновоз и тънка пръчица-пляс през ръката,бре как се беше маскирал на перденце-викам си-бал съм ги,даже не мога да пипна,че аз за к'во си зех видео,и там не мога да пипна ама си гледам на спокойствие -и си тръгнах..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 20 Дек 2011, 16:18

Е.Димитров написа:един младеж с размери на бетоновоз и тънка пръчица-пляс през ръката,бре как се беше маскирал на перденце..

Тоя ще да е бил някой евнух, дето пази харема :conf:
Никой не мое ма връне на селу!

Потребител
Аватар

Мнение от Pavel Marinov » 20 Дек 2011, 16:23

520i написа: Само не щах да ги черпя, че съвсем сериозно без майтап, едно шишенце 200 грама някъде струваше 350лв. шампанско било, то сигурно с искра ги пълнят,ама аз кат не разбирам се ми е едно.

По мое време се пълнеха с газирана ябълка на Горна Баня :mhihi:
А в заведението си има едно момиче,
облечено и то доста добре,
то ги обяснява тези работи,
коя е с консумация, коя не
и коя колко струва...
не питайте от къде знам :mhihi:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 20 Дек 2011, 16:28

аз не си падам по стриптиз барове щото иначе ми е по-лесно, но имам приятели (основно еврей) които са луди на темата. не ги разбирам ама кво...

та по темата- до колкото са ми разправяли направо да й вдигнеш краката не става. ако я черпиш и изобщо покажеш че си платежоспособен или пък много те хареса може да й вземеш телефона и след като й свърши работното време да я заграждаш.

обикновено (поне тука) мадамите са много дащни на телефони защото по този начин те абонира един вид за нея- от там дали ще ходиш да я гледаш по два пъти в седмицата да си трие оная раота в тебе или ще я чукаш извън работно време- на нея й е все тая - все пари ще падат.

целта на всяко момиче от тези занаяти е редовна повтаряща се клиентела. ем по-сигурно ем прихода е един вид гарантиран за тях. за случайно да отидеш веднъж и да ти излезе късмета - не работи така.

повечето хора си мислят, че стрип клубовете са и публични домове. има ги и такива (и те обикновено се знаят), но като цяло има строго разделение на стриптиза и проституцията ако и да изглеждат с размити граници.
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 520i » 20 Дек 2011, 16:32

хахахаха, като чета кометарите тук всички сме едни и същи шушомиги :mhihi: :mhihi: :mhihi: никой не ми отговаря на въпроса. "Все имам един приятел, той ми е казвал...", "абе чувал съм, че трябва да ...", "едни приятели ходиха и те..." :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата