Някой с опит по стриптиз баровете
Модератор: Общи модератори
Re: Някой с опит по стриптиз баровете
520i написа:хахахаха, като чета кометарите тук всички сме едни и същи шушомиги![]()
![]()
никой не ми отговаря на въпроса. "Все имам един приятел, той ми е казвал...", "абе чувал съм, че трябва да ...", "едни приятели ходиха и те..."
![]()
![]()

Значи до преди известно време, в продължение на месец-месец и половина с един приятел всяка седмица завършвахме поне по веднъж в пийп шоу, на лъвов мост. Всеки път при нас сядат едни и същи мадами, които си бяхме "заплюли". Естествено, разсипахме ги от въпроси от типа "предлагате ли секс на клиентите", "излизате ли с клиенти", отговорите бяха, че момичето ако не иска, може даже да откаже танц на клиент, т.е. те са си там на работа, имат си определен ред, време за танци, даже не си задължен да викаш някоя при тебе. Та конкретно в тва заведение, за тоя период от време, в което сме ходили, от тая моята "изгора" не съм получил никакви намеци или оферти за секс, а при директни въпроси, винаги ми е било увъртано и отказвано. Само с детектор на лъжата не ги разпитвахме тия момичета..

- Amatior4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320D
stasko5 написа:Е ако някой даде добър туториал ще съм благодарен..
Имаше една тема с ключодържател "MPower" и иФон на масата

- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
Имаше една тема с ключодържател "MPower" и иФон на масата
Е айфон нямам, ма слагам андроид телефон и блекбери, ключа от бмв-то верно забравям да го вадя, от утре и него ще слагам...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
stasko5 написа:Имаше една тема с ключодържател "MPower" и иФон на масата
Е айфон нямам, ма слагам андроид телефон и блекбери, ключа от бмв-то верно забравям да го вадя, от утре и него ще слагам...
Сега момите обичат "лоши" момчета,требе да гледаш лошо,да си малко черен (разбирай опушен) и да метнеш една полупразна туба от бензин на масата,а на лицето ти да има изписана "мисия"

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Последно като ходих на стриптииз беше на абитуриентския бал в Слънчев Бряг. Отидохме 7 човека, отнесохме по един лапденс за по 30 кинта и на нас ни се до*ба рязко и викнахме една от мадамите да си каже цената .. и тя каза 100 лв на час на ваш терен
Обаче ни беше 4та вечер в Сл. Бряг и съответно вече бяхме малко кът с парите и в крайна сметка решихме да съберем 7 човека по 30 лева и за 2 часа да я опукаме. Викнахме я, офертирахме я и тая като чу че 7 искат да и се изреждат за 2 часа срещу 200 и кусур лева и тая си би камшика моментално
Най-големия патрон обаче верно си зема една, заради тях се наложи да спа в една друга стая и сутринта нашия се хвали колко добро момиче била, как са си говорили и на него му било неудобно да я погне , щото тя му разказала как по принуда я бачкала тая работа , криза
Имам и приятелка стрииптизьорка със сериозен приятел (сотаджия) дето не се пуска лесно също на работа

Обаче ни беше 4та вечер в Сл. Бряг и съответно вече бяхме малко кът с парите и в крайна сметка решихме да съберем 7 човека по 30 лева и за 2 часа да я опукаме. Викнахме я, офертирахме я и тая като чу че 7 искат да и се изреждат за 2 часа срещу 200 и кусур лева и тая си би камшика моментално

Най-големия патрон обаче верно си зема една, заради тях се наложи да спа в една друга стая и сутринта нашия се хвали колко добро момиче била, как са си говорили и на него му било неудобно да я погне , щото тя му разказала как по принуда я бачкала тая работа , криза

Имам и приятелка стрииптизьорка със сериозен приятел (сотаджия) дето не се пуска лесно също на работа

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
Не става
Нито с айфона, нито с BMW, нито с CLK... хич...
А пък сме хубавци, 25+ дамите умират по нас
Бяхме закотвили една сервитьорка на майтап в едно заведение, ама оная се уплаши... Иначе много палаво подходи...
Само един път привлякохме много внимание с един приятел от цяла женска маса, говорихме за PMP, Master's и темподобни академични и много нетипични за заведенията в Ст.град теми... че бяхме и с ризи и вратовръзки...
А онея какви куци женски вълци бяхаааааа, уеуеее (ще ме прощават дамите за сравнението)

А пък сме хубавци, 25+ дамите умират по нас

Бяхме закотвили една сервитьорка на майтап в едно заведение, ама оная се уплаши... Иначе много палаво подходи...
Само един път привлякохме много внимание с един приятел от цяла женска маса, говорихме за PMP, Master's и темподобни академични и много нетипични за заведенията в Ст.град теми... че бяхме и с ризи и вратовръзки...
А онея какви куци женски вълци бяхаааааа, уеуеее (ще ме прощават дамите за сравнението)

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Пролетта отивам аз на дискотека в студения град и гледам на паркинга - Фантом ( това е надценено подобие на еС класа АМГ
) . В дискотечката имаш една танциорка която ходеше по плажно облекло - уникално сладка и невинна мръсница на около 19-20 ... ОМЪЖЕНА , мъжа и някакъв тинейджър като нея . Тая вечер обаче го нямаше тинейджъра а точно до нашата маса имаше един чичка на около 50 , смърдеше на пари от далече (Фантома едва ли е бил на някой студент
) . Та танциорките се изпокараха , коя ще игра на чичко паричко , щот той даваше 50ки .Ест русичката принцеса обра най-много кинти и много бързо танците и станаха доооооста еротични . . . по някое време бегло си спомням че бизнесмен си тръгна а русичката кукла сигурно беше пеша и чичкото я откара , да не мръзне
И това танциорки , не стриптизиорки.
Ако някой пита що помня такива подробности - ами бяха точно до нас , пък и цялата ни компания и мъжко и женско бяхме фенова на върпосната "мадама" .
Та всеки да си прецени дали колко са невинни тия феи .
А за черпенето - веднъж с приятел , само двамата отиваме на диско , уж за по едно пиене . Насадихме се случайно на випа и ни налазиха набързо . Танцьорките се оказаха много печени - цяла вечер се катереха по нас , за по 2-3 уискита и няколко двайски . Де си ги дал на катаджия , де си ги дал на к**ва
Та версии на танцьокри много . Аз за тва пуснах и линк за вип ескорта - там работата е ясна .

Ако някой пита що помня такива подробности - ами бяха точно до нас , пък и цялата ни компания и мъжко и женско бяхме фенова на върпосната "мадама" .
Та всеки да си прецени дали колко са невинни тия феи .
А за черпенето - веднъж с приятел , само двамата отиваме на диско , уж за по едно пиене . Насадихме се случайно на випа и ни налазиха набързо . Танцьорките се оказаха много печени - цяла вечер се катереха по нас , за по 2-3 уискита и няколко двайски . Де си ги дал на катаджия , де си ги дал на к**ва

Та версии на танцьокри много . Аз за тва пуснах и линк за вип ескорта - там работата е ясна .
Моя приятелка кандидатсваше за работа в една известна дискотека в Ст. град.. та yсловието бе да е готова и на ръба с клиента.. каквото и да значи това. 

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
ogata написа:Имам и приятелка стрииптизьорка със сериозен приятел (сотаджия) дето не се пуска лесно също на работа
Ей такива най-ги обичам - мърда, пък и с претенции

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
xpl0d написа:ogata написа:Имам и приятелка стрииптизьорка със сериозен приятел (сотаджия) дето не се пуска лесно също на работа
Ей такива най-ги обичам - мърда, пък и с претенции![]()
![]()
по-добре да се е*е за пари отколкото без

тоя на Елеонора мънинкия пидираст беше давал някакво интервю, че не му пречи тя да се ч*ка за пари стига да му дава и на него

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
vicho написа:xpl0d написа:ogata написа:Имам и приятелка стрииптизьорка със сериозен приятел (сотаджия) дето не се пуска лесно също на работа
![]()
по-добре да се е*е за пари отколкото без, а пък и ако му киха на сотадижията и той доволен и тя доволна
тоя на Елеонора мънинкия пидираст беше давал някакво интервю, че не му пречи тя да се ч*ка за пари стига да му дава и на него![]()
![]()
е тва уточнение в скобите пръска

- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
трееше да се концентрираш върху една цел и щеше да стане... сичко е на усет...жената е като гаиката винаги е навита просто трябва да подходиш правилно
евалата за силната вечер 

bedrock city racing
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Еми с няколко думи пуска на който и е кеф. И аз съм намазвал, ма хуу че не го държи оня много в течение
;
40 дена гипсово корито минимум

40 дена гипсово корито минимум

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
vicho написа:xpl0d написа:ogata написа:Имам и приятелка стрииптизьорка със сериозен приятел (сотаджия) дето не се пуска лесно също на работа
![]()
по-добре да се е*е за пари отколкото без, а пък и ако му киха на сотадижията и той доволен и тя доволна
тоя на Елеонора мънинкия пидираст беше давал някакво интервю, че не му пречи тя да се ч*ка за пари стига да му дава и на него![]()
![]()
Ба ше му плаща, то и на него ако плаща за нея няма да остане бре

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
ogata написа:И аз съм намазвал, ма хуу че не го държи оня много в течение ;
Ми и да го държи благоверния в течение, кво толкоз, излиза му с версията за трудова злополука и толкоз

Никой не мое ма връне на селу!