Спират тютюнопушенето на обществени места - 01.06.2012
Модератор: Общи модератори
Re: Спират тютюнопушенето на обществени места - 01.06.2012
хах, смело сърце
тия, дето вадят винкели из форумите обикновено се насират до петите като се стигне до там в реалността...

тия, дето вадят винкели из форумите обикновено се насират до петите като се стигне до там в реалността...

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
zazomazo написа:хах, смело сърце![]()
а да видим? ще клекнете та ако ще турско да е

Писна ми да ми смърдят дрехите на циганин! Излизам, отивам на кафе и там лисичарник. Не може човек да излезе сред хора без да му дими постоянно някой

искаш ли да се хванем на бас, пък ако спечеля ще почерпиш едно големо

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
vicho написа:zazomazo написа:хах, смело сърце![]()
а да видим? ще клекнете та ако ще турско да е![]()
Писна ми да ми смърдят дрехите на циганин! Излизам, отивам на кафе и там лисичарник. Не може човек да излезе сред хора без да му дими постоянно някой![]()
искаш ли да се хванем на бас, пък ако спечеля ще почерпиш едно големо
Фасче ли

Много като тебе вече плакаха ...
- vicho
- старши ентусиаст
-
Ronka написа:Фасче ли
к'вот има, стига да е навън

Мен пък по ме кефи принципа, "който не му понася, да се изнася" 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
След няколко месеца , ти ше трябва да си тоя дет се изнася . Поне първите месеци , сбирките на тутунджии на улицата пред кафето , ще пощадени от атмосферните условия .
Един вид гратисен период , че после започва зънененто и бързо придърпване на фаса
ПС:като се замисля , как ще ми лиспва гъстите кълбета лют пушек от дискотеките
Един вид гратисен период , че после започва зънененто и бързо придърпване на фаса

ПС:като се замисля , как ще ми лиспва гъстите кълбета лют пушек от дискотеките

- vicho
- старши ентусиаст
-
acho.rs написа:ПС:като се замисля , как ще ми лиспва гъстите кълбета лют пушек от дискотеките
мда и мириса на лисичарник и стар потен циганин

като вляза в леля ми (там всички пушат) и ми иде да припадна

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
По-скоро (1 -юни), никой няма и а разбере забрана....ще видим другата зима...
А по тия другите заведения пак ше си се пуши и те така

- vicho
- старши ентусиаст
-
Сондьора написа:По-скоро (1 -юни), никой няма и а разбере забрана....ще видим другата зима...
ще пушат само топ гъзарите, а тия дето са си купили една кутия от 5лв и си мислят, че са баровци с цигара в ръка ще пушат дядовия!
ако каже шефа на дискотеката на охраната и 5-10 човека с фасове хапнат шамарите да видиш как ще спрат да пушат и там

ВИНКЕЛ! --> оправя положението
той народа от друго не разбира

Последна промяна vicho на 20 Дек 2011, 22:15, променена общо 1 път
- Ronka
- русата мафия!
-
Представяте ли си какви загуби на клиентела са да се спре тютюнопушенето по заведенията?
Българинът едвам се научи да слага колан и да пали фарове в определен период(тва даже има още), а нещо, от което ставаш зависим ? ... Забравете
Другия юни ще влезе закон, щото ЕС го повелява(да го еВа)... ще има глобички, малко караници,новини... и както всеки закон,новоприет от години насам, няма да се спазва...не за друго,ми българинът НЕ Е възпитан да спазва закони ... и да слушка

Българинът едвам се научи да слага колан и да пали фарове в определен период(тва даже има още), а нещо, от което ставаш зависим ? ... Забравете

Другия юни ще влезе закон, щото ЕС го повелява(да го еВа)... ще има глобички, малко караници,новини... и както всеки закон,новоприет от години насам, няма да се спазва...не за друго,ми българинът НЕ Е възпитан да спазва закони ... и да слушка

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Ronka написа:Представяте ли си какви загуби на клиентела са да се спре тютюнопушенето по заведенията?![]()
Българинът едвам се научи да слага колан и да пали фарове в определен период(тва даже има още), а нещо, от което ставаш зависим ? ... Забравете![]()
Първо ще намалее клиентелата с около 20 процента ... след 3 дни от тия 20% половината ще подскачат да пушат цигара отпред и пак ще си пият , като се убеждават колко е по-яко да си отвън и пафкаш, вместо да си сухар и да стоиш вътре ... но ще дойде зимата и на някой ще им писне и ше почнат и да се лишават от фас за 2-3 часа ... Накрая ще се върнат и тия закоравелите пушачи , след половин годишно мрънкане и псуване и ще видят какво е да си на чист въздух в кръчмата ... но няма да го признаят , защото го приемат като удар по самочувствието

С една дума - никаква клиентела няма да намалее . Ще намалее ако има двоен стандарт ... и заради това няма . Айде отивам да ми осмърди малко ризката на пушека ... същата ризка която тъкмо свалям от простора и половин час съм гладил

vicho написа:Сондьора написа:По-скоро (1 -юни), никой няма и а разбере забрана....ще видим другата зима...
ще пушат само топ гъзарите, а тия дето са си купил една кутия от 5лв и си мислят, че са баровци с цигара в ръка ще пушат дядовия!
ако каже шефа на дискотеката на охраната и 5-10 човека с фасове хапнат шамарите да видиш как ще спрат да пушат и там![]()
ВИНКЕЛ! --> оправя положението
той народа от друго не разбира
мдаа...той шефа на дискотеката е дебил и ше си изгони 2/3 от клиентите та да направи кефа на некой хремав келеш

- Ronka
- русата мафия!
-
acho.rs написа:Първо ще намалее клиентелата с около 20 процента ... след 3 дни от тия 20% половината ще подскачат да пушат цигара отпред и пак ще си пият , като се убеждават колко е по-яко да си отвън и пафкаш, вместо да си сухар и да стоиш вътре ... но ще дойде зимата и на някой ще им писне и ше почнат и да се лишават от фас за 2-3 часа ... Накрая ще се върнат и тия закоравелите пушачи , след половин годишно мрънкане и псуване и ще видят какво е да си на чист въздух в кръчмата ... но няма да го признаят , защото го приемат като удар по самочувствието![]()
С една дума - никаква клиентела няма да намалее . Ще намалее ако има двоен стандарт ... и заради това няма . Айде отивам да ми осмърди малко ризката на пушека ... същата ризка която тъкмо свалям от простора и половин час съм гладил
Не знам къде живееш, но ще си говорим след 1г

Приятно опушване

- vicho
- старши ентусиаст
-
zazomazo написа:мдаа...той шефа на дискотеката е дебил и ше си изгони 2/3 от клиентите та да направи кефа на некой хремав келеш
като апне 2 глоби по 5 бона ще изгони не 2/3, ами цялата клиентела
не се прави на хитър, всички знаем колко си остроумен! ще спрете да пушите в заведенията и това е, харесва ли ви или не! това е положението!
това ти се иска да е положението
пък времето ще покаже...
да сме живи и здрави догодина по тва време да я ъпнем тая тема с актуални впечатления

пък времето ще покаже...
да сме живи и здрави догодина по тва време да я ъпнем тая тема с актуални впечатления