Ким Чен Ир...
Модератор: Общи модератори
70 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Ким Чен Ир...
http://www.youtube.com/watch?v=K8nRA3MI9KQ
Това нормално ли е според вас?!?!?
Тия са пълни психопати, може би най-промитите мозъци на планетата...
Е*ахти хората изтръпнали...
Това нормално ли е според вас?!?!?
Тия са пълни психопати, може би най-промитите мозъци на планетата...
Е*ахти хората изтръпнали...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
Re: Ким Чен Ир...
Е нееее...
То и баба ми може да е ревала за бай Тошо, но учениците... Това вече е ненормално!!! Направо не знам да рева ли, да се смея ли...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Не съм предполагал че едно погребение може да бъде толкова смешно 

- димитър_81
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318is;Е36 328i;Е46 330i;E60 530d
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
пълни ботове 

- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
брежнев като почина много хора в бг-то реваха... без да са ги карали
а в северна корея а не ревеш за водача я проблеми...
проблема е че всяко условие за нестабилност в тая държава е потенциално опасно за целия регион...
сеул е на 40 км от границата.. а ония имат артилерийски установки способни да стрелят с атомни снаряди... решат ли- нищо не може да ги спре да почнат да обстрелват един от най-гъсто населените райони на света...
а в северна корея а не ревеш за водача я проблеми...
проблема е че всяко условие за нестабилност в тая държава е потенциално опасно за целия регион...
сеул е на 40 км от границата.. а ония имат артилерийски установки способни да стрелят с атомни снаряди... решат ли- нищо не може да ги спре да почнат да обстрелват един от най-гъсто населените райони на света...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
Има какво да отстрелят, има и какво да остане
Само атомните бомби са опасни, че и ние ще го ядем тогава...

Само атомните бомби са опасни, че и ние ще го ядем тогава...
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
кви атомни бомби, военното им снаражение е от ВСВ.. ако стане подобно нещо то ще е под егидата на Китай

- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
Еми хората са си го обичали, може и под камшик да са го обичали, но факт - и си реват за него, тяхна си работа.
И какви са тия глупави спекулации навсякъде, че Япония и всички околни страни обявили висока степен на тревога?!?!? Значи като умрял Ким и КНДР ще започнат да мятат послесмъртни фойерверки от атомни бомби наляво и надясно, или аз не разбирам!?! Това че КНДР са се изолирали, не значи че искат да унищожат целия свят, а ония гнусни гниди сащ само се чудят как да се счепкат с тях.
Въобще големи инсинуации са това, и се сипят грозни обвинения. В крайна сметка КНДР така са си избрали да живеят, и не мисля че пречат на който и да било. Само че очевидно са трън в очите на еврейската марионетка сащ, която явно иска да унищожи де-що има соц- или ком- управление, с цел да си пробутат 'демокрацията'....ай сиктир...
И какви са тия глупави спекулации навсякъде, че Япония и всички околни страни обявили висока степен на тревога?!?!? Значи като умрял Ким и КНДР ще започнат да мятат послесмъртни фойерверки от атомни бомби наляво и надясно, или аз не разбирам!?! Това че КНДР са се изолирали, не значи че искат да унищожат целия свят, а ония гнусни гниди сащ само се чудят как да се счепкат с тях.
Въобще големи инсинуации са това, и се сипят грозни обвинения. В крайна сметка КНДР така са си избрали да живеят, и не мисля че пречат на който и да било. Само че очевидно са трън в очите на еврейската марионетка сащ, която явно иска да унищожи де-що има соц- или ком- управление, с цел да си пробутат 'демокрацията'....ай сиктир...
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
goguma написа:Еми хората са си го обичали, може и под камшик да са го обичали, но факт - и си реват за него, тяхна си работа.
Интересно е обаче, че никой не споменава южна корея, когато нарочно дразни севера

Апропо, на места Северна Кореа са по-добре от нас, така че не знам колко са зле

- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
///peter написа:
Интересно е обаче, че никой не споменава южна корея, когато нарочно дразни севера![]()
Апропо, на места Северна Кореа са по-добре от нас, така че не знам колко са зле![]()
Ест, те Южна Корея ни лук яли, ни лук мирисали

- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
Току-що излъчиха по БНТ, наши журналисти, които снимали репортаж в Севрна Корея през 80-те .
Това, че не им е било позволено да разговарят с хората по улиците, и че навсякъде са били с "гид" не ме учуди.
Интересното беше, като дадоха как границата с Южна Корея е охранявана от американци, а не южнокорейци
А тези кадри на хората, които плачат строени - само се замислете през каква пропагандна машина са минали, преди да достигнат до нас и широката публичност. По тази тема също, след световното по футбол, колко севернокорейски футболисти бяха пратени в лагери?
Това, че не им е било позволено да разговарят с хората по улиците, и че навсякъде са били с "гид" не ме учуди.
Интересното беше, като дадоха как границата с Южна Корея е охранявана от американци, а не южнокорейци

А тези кадри на хората, които плачат строени - само се замислете през каква пропагандна машина са минали, преди да достигнат до нас и широката публичност. По тази тема също, след световното по футбол, колко севернокорейски футболисти бяха пратени в лагери?

Последна промяна vladye на 20 Дек 2011, 21:36, променена общо 2 пъти
virtue and tranquillity
70 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5