Ким Чен Ир...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Re: Ким Чен Ир...

Мнение от ivoo » 20 Дек 2011, 21:35

Спокоо , след време по същият начин ще скърбим за Бойко Борисов :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 20 Дек 2011, 21:48

На мен ми стана смешно. Ако наистина ревът защото са "задължени" по един или друг начин е направо жалко. Но ако ревът от мъка ... нема толко заблудени хора.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 20 Дек 2011, 21:50

goguma написа:
///peter написа:
Интересно е обаче, че никой не споменава южна корея, когато нарочно дразни севера ;)
Апропо, на места Северна Кореа са по-добре от нас, така че не знам колко са зле :confused: :mhihi:

Ест, те Южна Корея ни лук яли, ни лук мирисали :mhihi: Всъщност ЮК не действа сама, а в комбина познайте с кой - сащ. В Южна Корея има 28 000 американски войници, за сравнение нашата мила българска армия е 24 000 тотално. Някой да има обяснение? Сигурно пак пазят мира янките, или просто си драпат ташаците и се чудят как да издразнят КНДР, за да може след това официално да ги обявят за световноопасен враг, и да вкарат умиротворителната политика, завършваща с налагане на 'демократична' система :mrgreen:

ако беше ходил в южна корея и беше видял демилитаризираната зона и колко народ живее на колко малко място- нямаше да питаш защо има там толкова американски войници. района е бомба със закъснител... може би най-рисковото място за реална война на света в момента...
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 20 Дек 2011, 21:57

... а бе спокойно си живуркат северно корейците , няма джиесеми , няма интернети и коли няма или почти...само дето и ориза е кът на моменти...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
Мечтае да кара: 911 Turbo S
Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(

Мнение от goguma » 20 Дек 2011, 22:03

alx написа:
ако беше ходил в южна корея и беше видял демилитаризираната зона и колко народ живее на колко малко място- нямаше да питаш защо има там толкова американски войници. района е бомба със закъснител... може би най-рисковото място за реална война на света в момента...

Tова никой не го отрича, ама аз питам какво правят там точно хамериканските войски, при това цели 28 000? Мисля че и по-добре от мен знаеш, че пет пари не дават дали ще има война между КНДР и ЮК, и колко точно корейци ще умрат, други са им интересите, знаеш за какво говоря :angel:

Ще едитна малко поста, защото се получи малко игра на думи с хамериканските войски - та конкретно питам защо са точно от сащ войските, при положение че ако стане там ядрен конфликт ще пострадат и Китай, и Япония, и Русия и т.н. обаче всички си правят пас, само янките пращат цял град армия :angel:
Последна промяна goguma на 20 Дек 2011, 22:15, променена общо 1 път

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 20 Дек 2011, 22:15

goguma написа:
alx написа:

Tова никой не го отрича, ама аз питам какво правят там хамериканските войски, при това цели 28 000? Мисля че и по-добре от мен знаеш, че пет пари не дават дали ще има война между КНДР и ЮК, и колко точно корейци ще умрат, други са им интересите, знаеш за какво говоря :angel:

ако северно корейците започнат нещо това значи че китай е зад тях защото ония не смеят да се изкашлят преди да им кимнат от пекин/бейжинг. американците са там по две причини. едната е да унищожат с тактически ракети атомните артилерииски установки на северно корейците. другата е да посрещнат идващите след това китайски войски.

това южна корея, япония, хонконг, тайван (част от китай е ама кажи на тайванец че е китаец и стой гледай), сингапур- всичките тия са трън в очите на китайците... американците са там за да не може китай да направи това което направи с тайван- просто един ден реши и каза- "тази държава е част от китай"... иди после обяснявай че нямаш дъщеря...
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от goguma » 20 Дек 2011, 22:23

alx написа:
....другата е да посрещнат идващите след това китайски войски....

БИНГО!! :mrgreen:

Цялата им цел на гадовете, е да разширяват сферата на влияние в Азия - както си казал Сингапур, Япония и други са под техен контрол. И разбира се да си изсерат базите там при евентуален сблъсък с Китай. Защото в техните очи Китай са милиард и половина комунисти, а това си е сериозна заплаха /според тях/ за 'сигурността' на света, затова и подкопават една по една държавите около тях, и слагат бази.

Между другото, Южна Корея не са много по-умни от КНДР, и причината за просперитета им е че сащ наливат МНОГО пари. По същия параграф преди 1989 се наливаха милиарди долари годишно в страни като Гърция, Турция и т.н. - все държави, които бяха съседи на соц държави. Те същото става и в Южна Корея, иначе нямаше да са по-далеч от оризищата и панелките ако не бяха финансовите инжекции.

Дай си адреса в сащ да ти пратя някакво алкохолче за почерпка :mrgreen:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 20 Дек 2011, 22:25

alx написа:.... американците са там за да не може китай да направи това което направи с тайван- просто един ден реши и каза- "тази държава е част от китай"...

чудно ми е що тогава американците ги няма в Кипър? в Чечня? :conf:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 20 Дек 2011, 22:26

Сирия :conf:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от goguma » 20 Дек 2011, 22:32

В Чечня няма как да отидат, защото това е практически да влязат в Русия, това няма как да стане :mrgreen:

хамериканците ги търсете там където има петрол или комунисти, те други интереси нямат, затова и няма да ги видите в Кипър или Сирия :mrgreen:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 20 Дек 2011, 22:35

goguma написа:В Чечня няма как да отидат, защото това е практически да влязат в Русия, това няма как да стане :mrgreen:

хамериканците ги търсете там където има петрол или комунисти, те други интереси нямат, затова и няма да ги видите в Кипър или Сирия :mrgreen:

въпросът ми беше риторичен :winky:
иначе отговорът е ясен на всички, мисля..... да видим алекс ква версия ше обади :mrgreen:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 20 Дек 2011, 22:52

zazomazo написа:
alx написа:.... американците са там за да не може китай да направи това което направи с тайван- просто един ден реши и каза- "тази държава е част от китай"...

чудно ми е що тогава американците ги няма в Кипър? в Чечня? :conf:

какво да правят в чечня или кипър? нито на едно от тези места не са инвестирали нищо че да трябва да ги пазят от някого.

южна корея и съседните държави- това е съвсем друга работа.

между другото ти какво предпочиташ- да си завладян от американци или от китайци?
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 20 Дек 2011, 22:58

alx написа:...

какво да правят в чечня или кипър? нито на едно от тези места не са инвестирали нищо че да трябва да ги пазят от някого.

южна корея и съседните държави- това е съвсем друга работа.

точно де, преследват си икономическите интереси...само дето официално обявяват, че бранят демокрацията във въпросните региони...
светци... :bowdown:

alx написа:...

между другото ти какво предпочиташ- да си завладян от американци или от китайци?

в съвсем недалечно бъдеще въпросът ти ще е абсолютно неактуален :winky:
мисля тенденцията е ясна...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 20 Дек 2011, 23:02

alx написа:

Аууу как са се счупили да инвестират в либия, еле пъ въ авганистан...(преди 1г де): :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 20 Дек 2011, 23:11

Сондьора написа:
alx написа:

Аууу как са се счупили да инвестират в либия, еле пъ въ авганистан...(преди 1г де): :mhihi:

ми както виждаш във либия не стъпиха- няма и да стъпят.

афганистан е друго животно. там имаше терористи. и още има. и в пакистан има- ама ония имат атомно оръжие и нещата са по-сложни.

американците са най-доброто зло което можеше да се случи на света. другите оферти са... дупе да ни е яко ако се материализират...
алекс
трабант 601с
разни други возила

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата