Някой с опит по стриптиз баровете
Модератор: Общи модератори
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Re: Някой с опит по стриптиз баровете
Като студент се бях забъркал с едни типове и доста често ходихме по к**ва
Къде 60 лв./час, къде 100 лв./час...общо взето повечето бубараци и бедни студентки
Качеството идва кога се бръкнеш поне с 200 лв/час и нагоре
Повечето от тия сайтове са пълна скръб.

Къде 60 лв./час, къде 100 лв./час...общо взето повечето бубараци и бедни студентки

Качеството идва кога се бръкнеш поне с 200 лв/час и нагоре

Повечето от тия сайтове са пълна скръб.
e90 325i написа:acho.rs написа:stefanoff написа:deyan-enchev написа:Абе ти за 350 кинта ще увършееш де що има в ескортбг сайтаче и ще останат левове да пиете Искра у вас даже.
Манете го тоя ескорт, щото после ще ревете - като дойдат пет дебели сводника на "вашия терен" и ви пробутат най-долната магистралка , дето нема нищо общо с това на снимкатаПа посмейте да я откажете
А стига бе - верно ли е тва ? Тайно си бях харесал една
+1 Още една разбита мечта![]()
Колко баджанаци има в тоя форум

virtue and tranquillity
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
latrel написа:темата е култува![]()
![]()
![]()
Освен да я направят 'Важна'

Много като тебе вече плакаха ...
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Ronka написа:latrel написа:темата е култува![]()
![]()
![]()
Освен да я направят 'Важна'
Мда и да я преименуват "Контакти на ку*ви от всички краища на България"

Е ку*ви е грубо, по-скоро момичета с които можеш да поговориш 1 час за 100лв
А иначе по темата, за тук незнам, но мисля, че е по-вероятно да ти пуснат отколкото в щатите. Там, като бяхме в BUSH company с един филипинец на около 60 години, който сутрин преди работа 2-ра смяна оправял жена му (която е 1-ва смяна) и тя като тръгнела на работа си викал няква даскалка и нея оправял и чак тогава отивал на работа ( мн беше доволен от виаграта
) та там в момента в който си сложиш ръката на момичето докато ти танцува и негрото е до теб с кисела физиономия. Това го научихме понеже едно момче от компанията не знаеше правилата и взе да си я бара и го изнесоха
И после момичетата, като излизаха на сцената и гледат, че няма много мъже да им оставят пари и се оглеждат ( а ние точно централното сепаре, но не отиваме да на щъркелите до сцената ) и ни викат "HEY GUYS, ARE YOU GEYS OR SOMETHING ???"
Всички се разбихме, само един не гледаше и не разбра за какво става въпрос и му викам тая вика, че си гей и те сочеше и тоя както беше взел заплата вика "кой аз ли да съм гей ??" отиде там , седна на стола, оная си навря сл*вата в лицето му и след 5 мин се върна със 100$ по-малко доволен, че не е гей

А иначе по темата, за тук незнам, но мисля, че е по-вероятно да ти пуснат отколкото в щатите. Там, като бяхме в BUSH company с един филипинец на около 60 години, който сутрин преди работа 2-ра смяна оправял жена му (която е 1-ва смяна) и тя като тръгнела на работа си викал няква даскалка и нея оправял и чак тогава отивал на работа ( мн беше доволен от виаграта

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Айде стига толкова забава 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Скоро някой ще чете форума, без да има възможност за писане.