Помощ за Тойота Ярис (2000г) - ако някой има такава..?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Помощ за Тойота Ярис (2000г) - ако някой има такава..?

Мнение от NStorm » 21 Дек 2011, 0:11

За колата на жената става въпрос. Та, искам да и сваля акумулатора и да го прибера на топло. Прибираме се с жената към БГ и да не стане да не може да запали от студа като се върнем и не е палена 2 седмици. Проблема е, че не знам дали има код на радиото, който да го иска като се сложи акумулатора обратно. И ако има код - как да го намеря?
Проверих по всичката документация която имам + тойота форума (който е ужасно подреден и нищо не се намира).
Много мерси на който знае нещо по въпроса,
21/02/08...speechless

master of the force
Аватар

Re: Помощ за Тойота Ярис (2000г) - ако някой има такава..?

Мнение от alx » 21 Дек 2011, 0:16

NStorm написа:За колата на жената става въпрос. Та, искам да и сваля акумулатора и да го прибера на топло. Прибираме се с жената към БГ и да не стане да не може да запали от студа като се върнем и не е палена 2 седмици. Проблема е, че не знам дали има код на радиото, който да го иска като се сложи акумулатора обратно. И ако има код - как да го намеря?
Проверих по всичката документация която имам + тойота форума (който е ужасно подреден и нищо не се намира).

ако радиото ти е вградено код няма. повечето тойоти са така.

ако има код и радиото не е сменяно е или първите 3 цифри на дилъра откъдето е купена или последните три от вин номера на колата
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Re: Помощ за Тойота Ярис (2000г) - ако някой има такава..?

Мнение от NStorm » 21 Дек 2011, 0:54

alx написа:
NStorm написа:За колата на жената става въпрос. Та, искам да и сваля акумулатора и да го прибера на топло. Прибираме се с жената към БГ и да не стане да не може да запали от студа като се върнем и не е палена 2 седмици. Проблема е, че не знам дали има код на радиото, който да го иска като се сложи акумулатора обратно. И ако има код - как да го намеря?

ако радиото ти е вградено код няма. повечето тойоти са така.

ако има код и радиото не е сменяно е или първите 3 цифри на дилъра откъдето е купена или последните три от вин номера на колата

Мерси много :bchug:
Тази е с вградено радио и се оказа без код.

Ето и един линк ако на някой му потрябва в бъдеще:
http://blogs.unbolt.net/index.php/brinl ... structions

Темата е за катинар.
21/02/08...speechless

Назад към Извън Темата