Помощ за Тойота Ярис (2000г) - ако някой има такава..?
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Помощ за Тойота Ярис (2000г) - ако някой има такава..?
За колата на жената става въпрос. Та, искам да и сваля акумулатора и да го прибера на топло. Прибираме се с жената към БГ и да не стане да не може да запали от студа като се върнем и не е палена 2 седмици. Проблема е, че не знам дали има код на радиото, който да го иска като се сложи акумулатора обратно. И ако има код - как да го намеря?
Проверих по всичката документация която имам + тойота форума (който е ужасно подреден и нищо не се намира).
Много мерси на който знае нещо по въпроса,
Проверих по всичката документация която имам + тойота форума (който е ужасно подреден и нищо не се намира).
21/02/08...speechless
Re: Помощ за Тойота Ярис (2000г) - ако някой има такава..?
NStorm написа:За колата на жената става въпрос. Та, искам да и сваля акумулатора и да го прибера на топло. Прибираме се с жената към БГ и да не стане да не може да запали от студа като се върнем и не е палена 2 седмици. Проблема е, че не знам дали има код на радиото, който да го иска като се сложи акумулатора обратно. И ако има код - как да го намеря?
ако радиото ти е вградено код няма. повечето тойоти са така.
ако има код и радиото не е сменяно е или първите 3 цифри на дилъра откъдето е купена или последните три от вин номера на колата
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Re: Помощ за Тойота Ярис (2000г) - ако някой има такава..?
alx написа:NStorm написа:За колата на жената става въпрос. Та, искам да и сваля акумулатора и да го прибера на топло. Прибираме се с жената към БГ и да не стане да не може да запали от студа като се върнем и не е палена 2 седмици. Проблема е, че не знам дали има код на радиото, който да го иска като се сложи акумулатора обратно. И ако има код - как да го намеря?
ако радиото ти е вградено код няма. повечето тойоти са така.
ако има код и радиото не е сменяно е или първите 3 цифри на дилъра откъдето е купена или последните три от вин номера на колата
Мерси много

Тази е с вградено радио и се оказа без код.
Ето и един линк ако на някой му потрябва в бъдеще:
http://blogs.unbolt.net/index.php/brinl ... structions
Темата е за катинар.
21/02/08...speechless
3 мнения
• Страница 1 от 1