Ким Чен Ир...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Re: Ким Чен Ир...

Мнение от Сондьора » 20 Дек 2011, 23:16

Кви терористи ве колега, те и тия дето палят колите са терористи :mhihi: ..., а за либия не са амираканците, не и те никога няма да стъпят там :mhihi:
Като гледам от летището в истанбул, пълни самолети с терористи летят за англия...ма нещо :dunno:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 20 Дек 2011, 23:25

ми тогава ти ми обясни защо американците са в афганистан...

аз не съм бил там но съм бил в пакистан близо до границата и мога да ти кажа че там батка няма _нищо_.... тези хора живеят в 17ти век ако не се броят калашниците дето на ония им е хоби да стрелят с тях по каквото там се движи по единствения път дето минава през един район 1000кв км...

опиума- американците много слабо се интересуват от тоя наркотик. те си имат мексико и останалата южна америка за задоволяване на тия нужди ;) опиума отива основно в индия и пакистан и една малка част от него в австралия и нова зеландия.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 20 Дек 2011, 23:30

Изображение
Те Руснаците са били там за опиум :mhihi: , а злато, жилязу, сребро т.н. ма основното е тва горното :mhihi:

И друга синя линия напреко ;) на некви па 17 век с АЕЦ и уж ядрено некво отъжие

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 20 Дек 2011, 23:41

о, изобщо не съм съгласен. сигурен съм че го има и тоя момент, но не е решаващ.

нефта там не е ефективно да се разработва- поне за американците. може би за руснаците и китайците е оферта, но американците са на другия край на света. терена там е такъв че няма начин тия с калашниците, драгунов-ите и рпг-тата да бъдат всичките изтрепани.. а както знаеш рафнекинга си е труден така или иначе... а с противокуршумна жилетка би бил още по-труден... :mhihi:

много по-лесно щеше да си го отнесат държави като иран, сирия, венецуела ако американците бяха решили да завладяват нови пазари.
една венецуела е 3-тия по големина износител на нефт (и втория за сащ мисля) - кой ще помогне на уго като се стоварят американците там? кастро? хех... защо трябва да се изпусне питомното в задния двор на америка и да се гони дивото на другия край на света... американците имат безумни лакоми решения, но нападението на афганистан не е едно тях...
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 20 Дек 2011, 23:41

alx написа:
Сондьора написа:
alx написа:
какво да правят в чечня или кипър? нито на едно от тези места не са инвестирали нищо че да трябва да ги пазят от някого.

Аууу как са се счупили да инвестират в либия, еле пъ въ авганистан...(преди 1г де): :mhihi:

ми както виждаш във либия не стъпиха- няма и да стъпят.

афганистан е друго животно. там имаше терористи. и още има. и в пакистан има- ама ония имат атомно оръжие и нещата са по-сложни.

американците са най-доброто зло което можеше да се случи на света. другите оферти са... дупе да ни е яко ако се материализират...

Какви терористи има в Авганистан бе братко :lol:
Колко са Ви промили мозъците, в авганистан има едни много интересни и търсени подправки, това е бизнеса.

ентусиаст
Аватар
Кара: 97' E36 m43b18 sedan
Мечтае да кара: E34

Мнение от svilgg » 21 Дек 2011, 0:15

Нека само ви опиша една реалност давана по дискавъри или нешинъл , непомня , наскоро

границата между южна и северна корея.
ъжнокорейските войници - позната картинка , като български войници на граничен пост , семки , ракия , вестник чук чук и "сделка или не" по Бтв
севернокйорейските войници - 2 ма един срещу друг , гледат се един друг и един посредата гледа към южнокорейската гранична линия която е очертана с жълта боя на метър метър и пеесе пред него. всички с заредени калашници и в бойна готовност.а строевата им формация е с цел , а някой е прекрачил към границата , я бива гъмен моментално.а прекрачи ли жълтата линия , вече е под опеката на южна корея и нямат право да му правя нищо.
южна корея е с политиката че всички севернокорейци са добре дошли на тяхна територия , докато севернокорейците са с политиката че всички външни фактори са напаст

знайните от цру тунели прокопани от севернокорейци към южна корея са около 150 000, но се предполага че реалната бройка е двойно повече
общата дължина на знайните от цру тунели са 1 500 000 км

е закакво си говорим тогава.
северна корея е последната държава в пълна изолация с властваща комунистическа номенклатура от стария соц блок.
естествено изключваме Китай който е деситилетия напред дори от щатите със свеоето свръхпроизводство и износ , благодарение на добре водената политика на тамошното комунистическо болшинство.

3-те основни фактора за активи на една държава са земя труд и капитал.
е Китай труда го има в огромно изобилие няма как да не просперира.

а относно северна корея.
ами честно акзано съмнявам се те скоро да могат да се отърсят изобщо от тая величествена простотия която ги тресе повече от половин век.
отсега нататъка , те ако решат да си отворят вратите към света ще се същисат обимновените хора колко назад са с материала изобщо

имам и още какво да кажа ама ме чакат на маса... по после
Изображение
Изображение
АЗ ЖИВЕЯ ТУК :kuku:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 21 Дек 2011, 0:40

Американците са в Ю. Корея много преди Ким.. минг ли какъв е там, да осъзнае къде се намира и за какво ще се бори. Американците отиват там за да спрат настъпващата съветска армия или по-точно корейска под панихидата на съветската дружба. :) Във момента са там защото севера няма да се поколебае да анексира юга, но когато загинат много американски военни тогава САЩ ще се намеси без да пита.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 21 Дек 2011, 0:48

А Тито като умре? А Кенеди като умре? А Бай Тошо като умре?

Ебаси, смеете се на корейците, ама по новините гледахте ли как минават със сълзи на очи пред ковчега на Вацлав Хавел??? Ебаси едностранчивите типове сте! :conf:

:mhihi: :mhihi: Иначе си е смешничко! Още по-смешно е, че онова кюфтенце синчето си е с европейско образование, щъка си нагоре надоле, иначе - злодей голем! Ей, по-големи измекяри от Запада - нема!
Без страх, без спирачка!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 21 Дек 2011, 1:40

jordanov написа:На мен ми стана смешно. Ако наистина ревът защото са "задължени" по един или друг начин е направо жалко. Но ако ревът от мъка ... нема толко заблудени хора.

Не бъркайте нещата... от години те са научени, че това е "Виликия Вожд", с голямо "В"... Дали е Ким Ир Сен, Ким Чен Ир, Ким Ир Чен, или некъв с фамилия Ир и Чен наоколо, все тая. Оно е "Великия Вожд" оня - Ир некъв си.
Умира ли той, значи умира едва ли не част от тях... Реват..., избиват емоции, защото така са научени. От сутрин до вечер се повтаря само това по всички медии, повтаря се от уста на уста, още от детската градина и ясли. И снимки във всяка стая, зала, фоайе... Почти "ала Путин".
"Великия Вожд, направи това, Той отива тук, Той е там,... Той каза това, Той, направи това, той е Велик..." и накрая взе, та и той умря. Велик, добър, умен, знатен... ама смъртен, кво да се прави. НО, традицията гласи... "В стъклен ковчег да се положи". И така си го правят...
И после, го наследява - сина му,... и така иде следващия "Велик вожд", след който, следващите ще реват...Снимки, цитати, медии, говорене, до неговата кончина и скръб, и биене на глава у плочи, до другия син.... Добре, че ние се отървахме от това, макар и условно.

Тия, колко ли Мавзолея имат, с тия Ир... Чен/Сен и прочие? :lol:

Обърнахте ли внимание, какво казаха в пресата след кончината?
Че, в следствие от преумора от обикаляне и т.н. на страната се преуморил и го настигнал инфаркт.

А в същото време в Южна Корея, по този повод избухна държавен скандал, че разбрали за това от световните медии. Те, пък ще се изядат, че плащат на тяхното ФБР, а те не разбрали, че той бил получил инфаркт, в някакъв влак, а техните агенти не разбрали, горките...
Да караш Peugeot е страст!

ентусиаст
Аватар
Кара: 97' E36 m43b18 sedan
Мечтае да кара: E34

Мнение от svilgg » 21 Дек 2011, 2:10

MatriX_Fucked написа:А Тито като умре? А Кенеди като умре? А Бай Тошо като умре?

Ебаси, смеете се на корейците, ама по новините гледахте ли как минават със сълзи на очи пред ковчега на Вацлав Хавел??? Ебаси едностранчивите типове сте! :conf:

:mhihi: :mhihi: Иначе си е смешничко! Още по-смешно е, че онова кюфтенце синчето си е с европейско образование, щъка си нагоре надоле, иначе - злодей голем! Ей, по-големи измекяри от Запада - нема!

не бъркай Вацлав Хавел с останалата комунистическа сган
Вацлав Хавел е като икона за Чехия и изобщо Европа

"В началото на 1960-те год. неговата дейност в областта на политиката се засилва, като той става особено активен след избухването на Пражката пролет. През 1977 г. неговият ангажимент към Манифеста за човешки права Харта 77 му донася световна слава на лидер на опозицията в Чехословакия, което довежда до неговото арестуване. През 1989 г. "Нежната революция" изстрелва Хавел към президентския пост. В качеството си на президент на Чехословакия, а впоследствие на Чехия, Хавел повежда страната към многопартийна демокрация. По време на неговото 13-годишно управление страната преживява бурни промени, включително отделянето на Словакия, което той не одобрява, приемането в НАТО и започването на преговорите за членство в Европейския съюз, които приключват през 2004 г."
Изображение
Изображение
АЗ ЖИВЕЯ ТУК :kuku:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 21 Дек 2011, 8:39

svilgg написа:
MatriX_Fucked написа:А Тито като умре? А Кенеди като умре? А Бай Тошо като умре?

не бъркай Вацлав Хавел с останалата комунистическа сган
Вацлав Хавел е като икона за Чехия и изобщо Европа

"В началото на 1960-те год. неговата дейност в областта на политиката се засилва, като той става особено активен след избухването на Пражката пролет. През 1977 г. неговият ангажимент към Манифеста за човешки права Харта 77 му донася световна слава на лидер на опозицията в Чехословакия, което довежда до неговото арестуване. През 1989 г. "Нежната революция" изстрелва Хавел към президентския пост. В качеството си на президент на Чехословакия, а впоследствие на Чехия, Хавел повежда страната към многопартийна демокрация. По време на неговото 13-годишно управление страната преживява бурни промени, включително отделянето на Словакия, което той не одобрява, приемането в НАТО и започването на преговорите за членство в Европейския съюз, които приключват през 2004 г."

И с Кенеди не е уместно сравнението...
Единия е убит, другия сам се е гътнал; в единия случай реват за него 'щото им е симпатичен, в другия реват защото знаят колко бой и е*ане е имало докато е жив и предполагат колко ще има ако не реват... :mhihi:
Общо взето изтрещяла система...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 21 Дек 2011, 13:12

Не, не ме разбрахте! Навсякъде по света има култ към нечия личност до известна степен! Реват си хората, кои по убеждение, кои по принуда! :mhihi:

В Тайланд, например, ако не се молиш за благоденствието на царот - ще те съдят... Ама никой не отказва екскурзийка до там...
Без страх, без спирачка!

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio

Мнение от UBAH5 » 21 Дек 2011, 13:14

^Не съм се молил... не са ме съдили :mhihi:
Изображение
When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 21 Дек 2011, 13:31

UBAH5 написа:^Не съм се молил... не са ме съдили :mhihi:

Щот не си жълта маймунка :D

ПП. Престъпник! :mhihi: :mhihi: :mhihi: 8)
Без страх, без спирачка!

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 21 Дек 2011, 14:13

най-добрия комуняга е мумифицирания :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата