Шведската автомобилна компания „Сааб" фалира.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Шведската автомобилна компания „Сааб" фалира.

Мнение от GRIPEN » 21 Дек 2011, 2:18

Ох колко познато...пуска се тема за определена марка в "чужд" форум, когато някой се окаже с различно мение от масовото се започва с това, което пишеш.
Приемете, че щом дадена тема е за "различна" марка, ще прочетете и някое и друго различно мнение от вашето....
Дали би ви било по-интересно всички вкупом да кажат " да бе, боклуци неземни са...да приключваме набързо с досадната дискусия" ?
Meн лично и този вариант ме устройва, нямам намерение да привличам насила някой. Можеш да видиш кога съм регистриран тук и колко теми за възхвала на моя избор съм пуснал.

Въпрос - Темата е за SAAB, кой я пусна, кой намеси други марки, разни предполагаеми предпочитания и започна сравнения?

acer написа:...но не очаквайте в бмв форум да се радваме на колите ви :)

"Да се радвате на колите ни ???" Как изобщо ти хрумна това ???

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 21 Дек 2011, 11:29

за мен и за много хора тука по-добра кола от бмв няма и не щото сме кисели дупета, а щото ни кефи както теб те кефи сааб, всеки си кара квот му е кеф, но тука почти други марки не се признават, така че не се хаби да пишеш за качествата на любимата ти марка, няма младеж, който да е покарал е46 330д и горни модели и да иска да чуе за сааб или за друга кола за същите пари. карал съм сааб 9-5 и с абсолютно нищо не ме грабна, а аз дори не съм сектант, карам различни коли и дори в момента бмв нямам ;) със здраве да е, не го приемай лично, като си купиш новият сааб мн безаварийни :winky:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 21 Дек 2011, 13:30

Има нещо харизматично в СААБ . Със сигурност не е брилянтната техника , но не знам - дали заради факта , че правят прехвачи , дали заради това че са редки и идват от Скандинавия , но аз винаги съм се кефил на СААБ и разбирам феновете , че не им е приятно .

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 21 Дек 2011, 16:33

acho.rs написа:Има нещо харизматично в СААБ . Със сигурност не е брилянтната техника , но не знам - дали заради факта , че правят прехвачи , дали заради това че са редки и идват от Скандинавия , но аз винаги съм се кефил на СААБ и разбирам феновете , че не им е приятно .

мда. аз мога да кажа същото. харизматичност.. прехващачи... редки... скандинавия... ама си мисля за киьонигсег? :ok:

сааб са различни. или поне бяха. но не хубаво различни... има коли които са толкова харизматични че им е простено лошото различие. сааб са просто лошо различни. скучни лошо различни.
алекс
трабант 601с
разни други возила

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 21 Дек 2011, 21:27

1 въпрос- на предно ли са тия бангийки?
:conf:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 21 Дек 2011, 21:30

...освен ако не си поръчаш АВД :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GRIPEN » 22 Дек 2011, 9:10

acer, какво писане за качества, какво убеждаване на младежи??? Kъде го видя това??? Изобщо не ме интересува младежта какво ще избере да кара. ;)

Предишна

Назад към Извън Темата