Шведската автомобилна компания „Сааб" фалира.
Модератор: Общи модератори
67 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Шведската автомобилна компания „Сааб" фалира.
Ох колко познато...пуска се тема за определена марка в "чужд" форум, когато някой се окаже с различно мение от масовото се започва с това, което пишеш.
Приемете, че щом дадена тема е за "различна" марка, ще прочетете и някое и друго различно мнение от вашето....
Дали би ви било по-интересно всички вкупом да кажат " да бе, боклуци неземни са...да приключваме набързо с досадната дискусия" ?
Meн лично и този вариант ме устройва, нямам намерение да привличам насила някой. Можеш да видиш кога съм регистриран тук и колко теми за възхвала на моя избор съм пуснал.
Въпрос - Темата е за SAAB, кой я пусна, кой намеси други марки, разни предполагаеми предпочитания и започна сравнения?
"Да се радвате на колите ни ???" Как изобщо ти хрумна това ???
Приемете, че щом дадена тема е за "различна" марка, ще прочетете и някое и друго различно мнение от вашето....
Дали би ви било по-интересно всички вкупом да кажат " да бе, боклуци неземни са...да приключваме набързо с досадната дискусия" ?
Meн лично и този вариант ме устройва, нямам намерение да привличам насила някой. Можеш да видиш кога съм регистриран тук и колко теми за възхвала на моя избор съм пуснал.
Въпрос - Темата е за SAAB, кой я пусна, кой намеси други марки, разни предполагаеми предпочитания и започна сравнения?
acer написа:...но не очаквайте в бмв форум да се радваме на колите ви
"Да се радвате на колите ни ???" Как изобщо ти хрумна това ???
за мен и за много хора тука по-добра кола от бмв няма и не щото сме кисели дупета, а щото ни кефи както теб те кефи сааб, всеки си кара квот му е кеф, но тука почти други марки не се признават, така че не се хаби да пишеш за качествата на любимата ти марка, няма младеж, който да е покарал е46 330д и горни модели и да иска да чуе за сааб или за друга кола за същите пари. карал съм сааб 9-5 и с абсолютно нищо не ме грабна, а аз дори не съм сектант, карам различни коли и дори в момента бмв нямам
със здраве да е, не го приемай лично, като си купиш новият сааб мн безаварийни 

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Има нещо харизматично в СААБ . Със сигурност не е брилянтната техника , но не знам - дали заради факта , че правят прехвачи , дали заради това че са редки и идват от Скандинавия , но аз винаги съм се кефил на СААБ и разбирам феновете , че не им е приятно .
acho.rs написа:Има нещо харизматично в СААБ . Със сигурност не е брилянтната техника , но не знам - дали заради факта , че правят прехвачи , дали заради това че са редки и идват от Скандинавия , но аз винаги съм се кефил на СААБ и разбирам феновете , че не им е приятно .
мда. аз мога да кажа същото. харизматичност.. прехващачи... редки... скандинавия... ама си мисля за киьонигсег?

сааб са различни. или поне бяха. но не хубаво различни... има коли които са толкова харизматични че им е простено лошото различие. сааб са просто лошо различни. скучни лошо различни.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
1 въпрос- на предно ли са тия бангийки?

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
...освен ако не си поръчаш АВД 

acer, какво писане за качества, какво убеждаване на младежи??? Kъде го видя това??? Изобщо не ме интересува младежта какво ще избере да кара. 

67 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5