Спират тютюнопушенето на обществени места - 01.06.2012

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Re: Спират тютюнопушенето на обществени места - 01.06.2012

Мнение от ineedmoney » 21 Дек 2011, 18:36

абе нали бехте големите бизнесмени обиколили европа и света, що се правите на ударени при положение, че сте видяли как е там...аз като бях насам-натам не помня да е имало 1 заведение в което да съм седнал и да е имало пепелник.
Смърт за цигарата - живот за белия ти дроб!
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 21 Дек 2011, 20:10

В Испания има.
Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 21 Дек 2011, 20:28

Братовчед ми е бил 10 години в Колумбия :kuku:
Как и да е, вика седнахме с приятели в едно кафе ОТВЪН и си запалихме една цигара и след малко едно бабе извика управителя и му заяви на висок тон, че цигарата ми и дими в лицето и не и е приятно. И ни помолиха да се преместим на друга маса.
Т'ва ако е в България, бабето ще изяде един тон псувни от клиентите, може и от управителя и няма да се преместят.
За пълната забрана за пушенето в заведения съм против. Според мен с отделни сектори за пушачи и непушачи е най-добре. Вярно, че непушачите са изолирани като прокажени и седят в тяхната си територия по 2-5 човека мах. Даже в едно люлинско кафе разшириха мястото за пушачи, защото не стигаше и се налагаше като сме по-голяма компания да седим в залата за непушачи и да пушим.
Та против съм, но моето или нашето мнение като седим и го обсъждаме тук няма да се види от никой, камо ли да му се обърне внимание.
Поздрави, Велизар.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 21 Дек 2011, 20:31

Струва ми се, че заглавието на темата не е коректно. Няма как да ми забранят да пуша на улицата или на спирката, пък и те са обществени места? :dunno:
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 21 Дек 2011, 21:00

Nasko_ написа:Струва ми се, че заглавието на темата не е коректно. Няма как да ми забранят да пуша на улицата или на спирката, пък и те са обществени места? :dunno:

Има как разбира се . И на мен ми беше странно че в Дъблин щяха да ме одерат 1000 евро че си пия биричка с чипс в парка , ама ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 21 Дек 2011, 21:12

acho.rs написа:
Nasko_ написа:Струва ми се, че заглавието на темата не е коректно. Няма как да ми забранят да пуша на улицата или на спирката, пък и те са обществени места? :dunno:

Има как разбира се . И на мен ми беше странно че в Дъблин щяха да ме одерат 1000 евро че си пия биричка с чипс в парка , ама ...

Май обърка Калофер с Калифорния ;)
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

Предишна

Назад към Извън Темата