Спират тютюнопушенето на обществени места - 01.06.2012
Модератор: Общи модератори
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Re: Спират тютюнопушенето на обществени места - 01.06.2012
абе нали бехте големите бизнесмени обиколили европа и света, що се правите на ударени при положение, че сте видяли как е там...аз като бях насам-натам не помня да е имало 1 заведение в което да съм седнал и да е имало пепелник.
Смърт за цигарата - живот за белия ти дроб!
Смърт за цигарата - живот за белия ти дроб!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Братовчед ми е бил 10 години в Колумбия
Как и да е, вика седнахме с приятели в едно кафе ОТВЪН и си запалихме една цигара и след малко едно бабе извика управителя и му заяви на висок тон, че цигарата ми и дими в лицето и не и е приятно. И ни помолиха да се преместим на друга маса.
Т'ва ако е в България, бабето ще изяде един тон псувни от клиентите, може и от управителя и няма да се преместят.
За пълната забрана за пушенето в заведения съм против. Според мен с отделни сектори за пушачи и непушачи е най-добре. Вярно, че непушачите са изолирани като прокажени и седят в тяхната си територия по 2-5 човека мах. Даже в едно люлинско кафе разшириха мястото за пушачи, защото не стигаше и се налагаше като сме по-голяма компания да седим в залата за непушачи и да пушим.
Та против съм, но моето или нашето мнение като седим и го обсъждаме тук няма да се види от никой, камо ли да му се обърне внимание.
Поздрави, Велизар.

Как и да е, вика седнахме с приятели в едно кафе ОТВЪН и си запалихме една цигара и след малко едно бабе извика управителя и му заяви на висок тон, че цигарата ми и дими в лицето и не и е приятно. И ни помолиха да се преместим на друга маса.
Т'ва ако е в България, бабето ще изяде един тон псувни от клиентите, може и от управителя и няма да се преместят.
За пълната забрана за пушенето в заведения съм против. Според мен с отделни сектори за пушачи и непушачи е най-добре. Вярно, че непушачите са изолирани като прокажени и седят в тяхната си територия по 2-5 човека мах. Даже в едно люлинско кафе разшириха мястото за пушачи, защото не стигаше и се налагаше като сме по-голяма компания да седим в залата за непушачи и да пушим.
Та против съм, но моето или нашето мнение като седим и го обсъждаме тук няма да се види от никой, камо ли да му се обърне внимание.
Поздрави, Велизар.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Струва ми се, че заглавието на темата не е коректно. Няма как да ми забранят да пуша на улицата или на спирката, пък и те са обществени места? 

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Nasko_ написа:Струва ми се, че заглавието на темата не е коректно. Няма как да ми забранят да пуша на улицата или на спирката, пък и те са обществени места?
Има как разбира се . И на мен ми беше странно че в Дъблин щяха да ме одерат 1000 евро че си пия биричка с чипс в парка , ама ...
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
acho.rs написа:Nasko_ написа:Струва ми се, че заглавието на темата не е коректно. Няма как да ми забранят да пуша на улицата или на спирката, пък и те са обществени места?
Има как разбира се . И на мен ми беше странно че в Дъблин щяха да ме одерат 1000 евро че си пия биричка с чипс в парка , ама ...
Май обърка Калофер с Калифорния

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!