Някой чаткащ от андроид?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Някой чаткащ от андроид?

Мнение от uricatoli » 21 Дек 2011, 23:25

Трябва ми някой дето чатка от андроид.. говорим за флашване руутване и кое как.. Идеята ми е взех си едно HTC dream, и е с android 1.6 обаче не поддържа скайп а и е дърто.. гледам че може да се качи 2.2.. обаче от към тая система съм индианец.. и някой ако може да обясни как са нещата.. и как примерно да инсталирам това: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1237616
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Re: Някой чаткащ от андроид?

Мнение от adovet » 21 Дек 2011, 23:31

Влез във форума на андроид и там е описано много подробно как да си рутнеш телефона. Имай в предвид че някои неща няма да ти работят. Също и гаранцията ти отпада. Също е доста трудно ако го рутнеш после да го върнеш към 1,6

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М44
Мечтае да кара: ///М
Детайли за колата: Не карам бързо полицай, просто бавно си летя :)

Мнение от Tomekk » 21 Дек 2011, 23:32

Ето това е твоя форум. Аз от там с четене си направих ХД2-ката с андроид .

http://forum.xda-developers.com/index.php

Зайо-Байо
Аватар

Мнение от uricatoli » 21 Дек 2011, 23:33

при условие че съм го взел за 35лв дали ми пука :mhihi: а и гаранция нема.. въпроса е такъв.. 3 дни се ровя в тоя форум и нищо не мога да разбера.. ама никак.. Май някой трябва да ми каже.. направи това.. това и това..
Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 22 Дек 2011, 0:19

Само внимавай, щото има вероятност ако се сбърка и една цифричка, телефона да отиде на кино :yes:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше за стария E36 Team Sofia
Мечтае да кара: M3 E36

Мнение от Чанев » 22 Дек 2011, 0:30

Зайо аз съм насреща,тия руут бак ъп то сток са лесни интервенции.Кажи ми точния модел дето имаш и какъв андроид искаш да му сложиш.Ще ти обясня всичко стъпка по стъпка.Аз така имах една Моторла Milestone заводски беше с 2.1update1 680mhz я направих на 2.3.3 CM overclocked 1Ghz 56vsel :mhihi:

Зайо-Байо
Аватар

Мнение от uricatoli » 22 Дек 2011, 1:30

Чанев написа:Зайо аз съм насреща,тия руут бак ъп то сток са лесни интервенции.Кажи ми точния модел дето имаш и какъв андроид искаш да му сложиш.Ще ти обясня всичко стъпка по стъпка.Аз така имах една Моторла Milestone заводски беше с 2.1update1 680mhz я направих на 2.3.3 CM overclocked 1Ghz 56vsel :mhihi:

ей туй то http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1237616 искам да сложа.. пиши направо утре у фецата.. Че все си мисля че разбираш от пиене и мезета ама и от телефони си разбирал начи... :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 97' E36 m43b18 sedan
Мечтае да кара: E34

Мнение от svilgg » 22 Дек 2011, 1:40

само да не те заблудя , но ще се опитам да те упътя.
както знаеш аз се занимавах с една експириа екс1 2 седмици ама всичко стана с много безсънни нощи ,така че ако имаш мерак се приготви и ти
в повечето от темите на андроид девелъпмента за твоя модел има описан начина по който става
1-во трябва телефона да е отключен за флашване с hardspl или само spl
2 трябва да му инсталираш NAND ,гледам за твоя вид телефон са го нарекли NANDROID , това е програма която флашва ромове прави бекъп на файловете , също така и систем рекавъри
3-то картата ти трябва да е форматирана , предполагам в следния ред ,
1- FAT32 named SDcard
2 - EXT3 named data
3 - EXT3 named system
4 - EXT3 named cache
всичките да са сет то праймъри
трябва да провериш ромовете какъв екстернал изискват съответно той може да е EXT2 EXT3 а гледам при ейчтиси използват и EXT4
форматира се с мини партишън туул , има го в замунда с сериал
след всичко , слага се зипнатия файл на искания от теб андроид , без да е разархивиран, в директорията СДкард
буут на телефона , влизаш в НАНД , буут от избран файл , избираш зипнатия архив който преди малко сложи и после всичко става само
може да има допълнителни файлове за слагане като GAPPS или по просто му гуугъл апликейшън

казвам ти не е просто , на мен ми отне 2 седмици в безсънни нощи за да разбера как става.
и аз да питам нещо.ако бахтисаш или не ти се занимава , би ли ми го продал , моля ?
Изображение
Изображение
АЗ ЖИВЕЯ ТУК :kuku:

Зайо-Байо
Аватар

Мнение от uricatoli » 23 Дек 2011, 23:26

svilgg написа:само да не те заблудя , но ще се опитам да те упътя...
... би ли ми го продал , моля ?

мерси за описанието.. днес 4-5 часа се мъчихме с един пич дето чатка повече от мене и стигнахме че реших да си оставя 1.6 и да си ползвам скайп бета.. :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е36
Мечтае да кара: E38 Alpina B12

Мнение от bmw318is4 » 23 Дек 2011, 23:34

:OT: С тия 64 мегабайта рам нензам за какво ти е скаипа но няма да ти е удобен

аз с 1 гигахерц и 512 рам ми е едно лагаво като говоря та така...

иначе не се отказвай от флашването аз от този форум (хда) се научих как да си правя всичко , чети смело и не се притиснявай , по трудно е да си брикнеш телефона от колкото мислят хората

едит : и много по лесно ще изтриеш и форматираш всичко с osaka superwipe в линка който си дал с ром-а го има даже....
Изображение

Назад към Извън Темата