Мнение за апарат/сапунерка
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Мнение за апарат/сапунерка
Утре мисля да си взема това http://www.technomarket.bg/products/090 ... 0-is-black
Некой чаткащ да каже мнение и евентуално, ако има предложение за нещо по-добро в тия пари да се чувства поканен да го сподели.
Целта е прилична евридейка с добри автоматични настройки за да не се налага играчка за всяка снимка в ръчните.
Некой чаткащ да каже мнение и евентуално, ако има предложение за нещо по-добро в тия пари да се чувства поканен да го сподели.
Целта е прилична евридейка с добри автоматични настройки за да не се налага играчка за всяка снимка в ръчните.

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Re: Мнение за апарат/сапунерка
Взимай! Аз имам малко по стар модел (SX100IS) и снима много добре, има и ръчни настройки. Няма какво да го мислиш. Единствения минус е, че е малко по обемен от другите сапунерки, но ако не ти пречи това няма да имаш никви грижи с него.
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
а твоя с батериите как е.. гледам в ревютата, че тая серия камиончета обичат да си похапват и издъхват за по 20 минути и то с добри алкални 

- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
по-скоро разгледай магазина на http://www.photopavilion.com/
Типовете са професионалисти и продават само такава техника
Могат да те консултират за разлика от момчетата и момичетата в Техномаркет/Технополис 
Типовете са професионалисти и продават само такава техника

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
общо взето около тази цена и спецификации каквото и да вземеш, все тая...
бях в технополис онзи ден и се учудих че още имат това http://www.photographyblog.com/reviews/fujifilm_finepix_f80exr_review/specifications/
по-стар модел е, ама с и-екс-ер режимите стават супер снимки... фуджи имат и по-нови неща от серията, ама "професионалистите" на пазара не ги броят за живи
...
да ти кажа, че каквото и да вземеш, прочети му упътването
бях в технополис онзи ден и се учудих че още имат това http://www.photographyblog.com/reviews/fujifilm_finepix_f80exr_review/specifications/
по-стар модел е, ама с и-екс-ер режимите стават супер снимки... фуджи имат и по-нови неща от серията, ама "професионалистите" на пазара не ги броят за живи

да ти кажа, че каквото и да вземеш, прочети му упътването

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
Superexstatic написа:а твоя с батериите как е.. гледам в ревютата, че тая серия камиончета обичат да си похапват и издъхват за по 20 минути и то с добри алкални
взимаш 2400mah (поне) и няма да имаш никакви грижи, това не трябва да те притеснява. взимай го няма да сбъркаш, лесен е за ползване има хубав зоом, има хубава матрица, прави много хубави снимки. пиши на лс или скайп да ти пратя, няколко снимки да видиш как се справя дядо му хех
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Фен съм повече на моделите с батерии и зарядни в комплекта в смисъл - не със стандартни батерии!
ПОлзвам Sony DSC W360
преди това Olympus както и Casio Exilim
Касиото и Сонито са екстра за сапунерчица- бързи са имат отлични автоматични режими!
Сонито направо ми заспа с функции за осветени и неосветени нощни снимки т.е. засича че е нощна снимката и вместо една снимка прави две автоматично едната със светкавица другата - без и си избираш коя е по-добра!
Олимпуса го избягвам вече - няма толкова бавна машинка!
ПОлзвам Sony DSC W360
Касиото и Сонито са екстра за сапунерчица- бързи са имат отлични автоматични режими!
Сонито направо ми заспа с функции за осветени и неосветени нощни снимки т.е. засича че е нощна снимката и вместо една снимка прави две автоматично едната със светкавица другата - без и си избираш коя е по-добра!
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
intention написа:Фен съм повече на моделите с батерии и зарядни в комплекта в смисъл - не със стандартни батерии!
ПОлзвам Sony DSC W360
Плюса на тези батерий е, че като свършат отиваш в близкия магазин и купуваш нови и продължаваш да снимаш...
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
И след 1 година си платиш цената на апарата само от батерии 
Истината е да направят някоя презареждаща по-голяма батерия и да кара повече.
Все пак това е голяма сапунерка .. има място да се събере.
Виж това
viewtopic.php?f=64&t=277231

Истината е да направят някоя презареждаща по-голяма батерия и да кара повече.
Все пак това е голяма сапунерка .. има място да се събере.
Виж това
viewtopic.php?f=64&t=277231

- popov_chris
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 520d
Колега, ако вече не си взел поразгледай нещо със CCD матрица по възможност. Просто шума е доста по-нисък от CMOS. Ако ще е CMOS по-добре направо DSLR. Смени преди време доста полусапунерки от този тип основно Canon и накрая си взех 500D - чак при него шума беше поносим като ниво. Често неоправдано зрънчивите снимки могат да бъдат адски дразнещи. Та това ми е съвета: ако ще е сапунерка CCD, ако ще е DSLR да е CMOS матрица. Не говоря за Canon само.
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Първи впечатления: повече от добро качество на снимките, дори в пълен мрак е с изненадващи постижения, зуума е покъртителен за сапунерка, ауто режима изглежда адекватен... и най-важното, след 50 снимки, доволно опции и неколко керливи клипа, батериите още са първите
Иначе е малко големичък верно и изглежда на точно едно изпускане живот.

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
Superexstatic написа:Първи впечатления: повече от добро качество на снимките, дори в пълен мрак е с изненадващи постижения, зуума е покъртителен за сапунерка, ауто режима изглежда адекватен... и най-важното, след 50 снимки, доволно опции и неколко керливи клипа, батериите още са първите![]()
Споко моя бая е летял и още прдължава да прави хубави снимки

- Amateur
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 525D
- Мечтае да кара: BMW M5 Competition
Колега аз злагам на Сони да е апарата.В ЦУМ на 1ви етаж в Сонито има много добри цени от 200 до 600 лв за София говоря на мен цялата техника плазми системи за домапшно кино лаптопи усилвател(5+1) за компа всичко ми е сони от там и съм много доволен.
15 мнения
• Страница 1 от 1