LCD TV или LED TV и за какво е този интернет в тях?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 335i 2008

Re: LCD TV или LED TV и за какво е този интернет в тях?

Мнение от bweenie » 23 Дек 2011, 0:39

Еми за мене има значение колко е тънък, и пак като се сложи на стена си има разлика. Е, за баба ми може и да няма разлика..
А и не мога да разбера защо сравняваш само евтини модели led lcd с плазми? Естествено че тая 40ка led lcd за 1000лв няма да става за нищо...Ако искаш качество за тая 40ка ще дадеш двойно повече пари.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 23 Дек 2011, 0:40

bweenie написа:Еми за мене има значение колко е тънък, и пак като се сложи на стена си има разлика. Е, за баба ми може и да няма разлика..
А и не мога да разбера защо сравняваш само евтини модели led lcd с плазми? Естествено че тая 40ка led lcd за 1000лв няма да става за нищо...Ако искаш качество за тая 40ка ще дадеш двойно повече пари.

Аз това казах - ако искаш ЛСД на нивото на плазма , трябва да извадиш много повече пари .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: в шоуто на тройките

Мнение от swh_bmw » 23 Дек 2011, 10:00

bweenie написа:Еми за мене има значение колко е тънък, и пак като се сложи на стена си има разлика. Е, за баба ми може и да няма разлика..

Разбирам че не си погледнал плазмите от 2002 насам, може да видиш ето този телевизор
Panasonic Demos Inch-Thin Plasma TV
мисля че дебелина от 1 инч ще те задоволи.

А за всички с плазмите: Пуснете си някоя телевизия и погледайте повече време, и после ми ги хвалете.

колко повече време, като се прибера вечер пускам за час-два нормалната телевизия и пак мога да ти го похваля.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 335i 2008

Мнение от bweenie » 23 Дек 2011, 11:52

swh_bmw написа:

Разбирам че не си погледнал плазмите от 2002 насам, може да видиш ето този телевизор

А за всички с плазмите: Пуснете си някоя телевизия и погледайте повече време, и после ми ги хвалете.

колко повече време, като се прибера вечер пускам за час-два нормалната телевизия и пак мога да ти го похваля.

Ок, тука приемам критиката, не знаех че има толкова тънки плазми, но не съм виждал такова нещо по магазините в бг.
A за прогарянето, на някой плазми са им нужни и 2 часа. Да не говориме за цял ден на един канал или да играеш някоя игра която има статични неща.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: в шоуто на тройките

Мнение от swh_bmw » 23 Дек 2011, 18:55

bweenie написа:
swh_bmw написа:

Ок, тука приемам критиката, не знаех че има толкова тънки плазми, но не съм виждал такова нещо по магазините в бг.
A за прогарянето, на някой плазми са им нужни и 2 часа. Да не говориме за цял ден на един канал или да играеш някоя игра която има статични неща.

Отново си в грешка, с новите технологии прогарянето е почти премахнато, трябва с дни да оставиш един и същ образ и да изключиш функцията да се избягва погряването(Софтуерно се следи да ли има промяна в цвета на пиксела, ако няма, картината се премества съседен пиксел).

п.п. Между другото не съм продавач на плазмени телевизор :mhihi: , също харесвам някои хубави ЛСД телевизори, просто колегата спомена някои неща които отдавна са отстранени в плазмените телевизори. Включително и живота на употреба.

Ако започнем да броим плюсове и минуси в един и същ ценови диапазон, просто плазмата е много по напред според мен, особено в качеството на изображението с истинските му цветове.

Слави
Аватар

Мнение от © » 23 Дек 2011, 19:05

това с управлението през андроид е много удобно, освен това е през WiFi и съответно може да си намалиш звука от съседната стая :mhihi:
а да не говорим, че писането на уеб адрес от телефона е 100 пъти по лесно отколкото с дистанционното

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 23 Дек 2011, 19:41

Аз последно реших да е това. http://www.technopolis.bg/b2c/details// ... TX-P42S30E Утре ще ходя да го гледам на живо и живот и здраве може да го взема ако ми хареса.А по въпроса с нета то все си мисля,че за тази цел имаме компютри,но всеки сам си преценява. ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Мнение от ka4i » 23 Дек 2011, 20:25

slatanic написа:Аз последно реших да е това. http://www.technopolis.bg/b2c/details// ... TX-P42S30E Утре ще ходя да го гледам на живо и живот и здраве може да го взема ако ми хареса.А по въпроса с нета то все си мисля,че за тази цел имаме компютри,но всеки сам си преценява. ;)

Аз съм с тази http://www.technopolis.bg/b2c/details/l ... P11090104/ от няколко дни и съм доволен. Ако имаш малко повече парички ти я препоръчвам.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 24 Дек 2011, 9:36

това е най-бюджетното 3д, 2д-то кофти ли е? 3д-то заслужава ли си? (за това тв)
http://www.samsung.com/my/consumer/tele ... prd_detail
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 24 Дек 2011, 10:28

ТВ над 32" и с резолюция под 1920х1080 не бих доближил изобщо- тука са 43" с 1024 x 768 Resolution- четете внимателно за да не псувате после...
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 24 Дек 2011, 10:49

те го рекламираха в hicomm, като добър бюджетен тв с 3д, ама явно са лъжци, мерси!
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 24 Дек 2011, 15:06

Ясно е, че под 1080 не си струва какъвто и да е телевизор.
Не се лъжете много и по разните ревюта, често там гледат такива незначителни неща и класират един добър телевизор много зад по-посредствен, понеже едните са им спонсори.
За сравнение тестовете по списанията за коли, където изкарват примерно един Опел напред пред Мерцедеса или БМВ, щото имал 8см по-дълъг багажник или щото харчел 12 грама по-малко.
Така като гледах ревютата на първите ЛЕД телевизори навсякъде ги насираха яко, а като го видях на живо така през погледа на непрофесионалист- ми поне 10 пъти по-добра картина от на обикновеното ЛСД.
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 24 Дек 2011, 17:51

нали съм нещастник- днес ми изгоря ТВ-то в едната стая, давайте примерни модели за ЛЕД ТВ...
ще се гледа основно кабеларката + някой филм от компютъра, не повече от 32 инча (стаята е малка и повече не става) + повече от 800лв. не ми се дават... Е, може и 1000 да дам ако си заслужава, но аз не искам много екстри... Не ме вълнува дали има нет, дали чете филми от флашка, 3Д, 400 херца или сърраунд звук (ако има добре дошло разбира се, но не е важно)- трябва ми фулХД, поне 2 хдми порта + всяк'ви други входове, мпег4 Т+С тунер и май това е... Претенции към марката нямам... Е, прескачаме Нео, Санг, Беко и подобните разбира се...

Не се засилвам да купувам утре- първо старият ще иде в сервиза, ама като си гледам късмета и как се прецака баш на празниците май ще купувам нов :banghead:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 24 Дек 2011, 19:05

panasonic не са лошо решение заради 5-те години гаранция

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 24 Дек 2011, 19:08

ако НЕО или ЕЛИТ има 10 години гаранция би ли си го взел ???

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата