Палежи на автомобили
Модератор: Общи модератори
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Re: Палежи на автомобили
А смешно ли е 

Жалко е не е смешно, проблем за който всеки мълчи.. съдебната система. После ми кажи как полицията да работи съвестно, като онея с лека ръка ги пyскат.
Мда.. а момчето в слyчая може да е поставено лице.. и да е най невинния гражданин, няма да се yчyдя.
Мда.. а момчето в слyчая може да е поставено лице.. и да е най невинния гражданин, няма да се yчyдя.
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
krystal написа:Мда.. а момчето в слyчая може да е поставено лице.. и да е най невинния гражданин, няма да се yчyдя.

- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
steeN написа:вие май скоро сте взели книжка, нямали право...
а къде пише къде трябва да се държат тези неща?
еми преди седмица я взех и съм пресен, за това ги знам нещата...
ти като си карал по бай Тошово, защо не вземеш да прегледаш закончето отново?

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Няма текст в закона ,в който е упоменато къде да се държат аптечката и пожарогасителя . Тва ,че на някои коли има фабрично обособени ниши под предната пасажерска седалка (или някъде другаде вътре в купето) за аптечка и пожарогасител ,не означава ,че във всички МПС-та те трябва да се съхраняват в купето на автомобила.
А относно масовите проверки на багажниците ,се пуска една обща заповед за спец.акция на територията на СДВР примерно ,която дава право на г-н полицай да си извърши всички необходими мероприятия за упражняване на съответния контрол ,за който се отнася въпросната акция.. И така ...
А относно масовите проверки на багажниците ,се пуска една обща заповед за спец.акция на територията на СДВР примерно ,която дава право на г-н полицай да си извърши всички необходими мероприятия за упражняване на съответния контрол ,за който се отнася въпросната акция.. И така ...

- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
А пък нобеловият лауреат Цвък Цвък сега дал нареждане на бензиностанциите да докладват кой бил зареждал с туби и бутилки. Явно този адски физкултурен мозък е измислил правилния алгоритъм за залавянето на подпалвачите. Предлагам от утре всички само с туби да зареждаме, да видим как ще разпита няколкостотин хиляди души, мамка му и безмозъчник...
На всичкото отгоре всеки ден хваща по двама трима 'подпалвачи', и всеки ден горят нови коли

На всичкото отгоре всеки ден хваща по двама трима 'подпалвачи', и всеки ден горят нови коли

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Защо имам чувството, че всичко утихна ? Или просто аз не гледам новини ?
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
колко е зле ... се едно не мога да отида да напълня колата и с маркуч да прелея от резервоара в туба или шише .... божке кви капацитети ни управляват 

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Аз обмислям дали утре да не заредя в тубата- ей тъй, за спорта да видя к'во ще стане... даже за по-сигурно може и лично да се обадя на 112 да подам сигнал, че "съмнително изглеждащ гражданин зарежда бензин и нафта в туби"... и ако дойдат куките ще ги накарам да ме закарат до колата да и сипя бензин
тоя вече прекали- то човек не може и спокойно да закъса някъде за гориво...

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
ms написа:Аз обмислям дали утре да не заредя в тубата- ей тъй, за спорта да видя к'во ще стане... даже за по-сигурно може и лично да се обадя на 112 да подам сигнал, че "съмнително изглеждащ гражданин зарежда бензин и нафта в туби"... и ако дойдат куките ще ги накарам да ме закарат до колата да и сипя бензин![]()
Туба не,но за пластмасови шишета има наредба и ти записват номера

Много като тебе вече плакаха ...
- ms
-
-
Ronka написа:Туба не,но за пластмасови шишета има наредба и ти записват номера
мамка му- значи никой няма да се обади от бензиностанцията

пък и аз ще ида пеша- освен да ми запишат номера на обувките, че друго няма к'во

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Пироманите по празниците ни подариха спокойствие. Като че ли нищо не са палили?
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Наливаш в туба, за сверка как ни цакат в грамажа и цоп ставаш подпалвач! 

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- bmw318is4
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше Е36
- Мечтае да кара: E38 Alpina B12
Ronka написа:ms написа:Аз обмислям дали утре да не заредя в тубата- ей тъй, за спорта да видя к'во ще стане... даже за по-сигурно може и лично да се обадя на 112 да подам сигнал, че "съмнително изглеждащ гражданин зарежда бензин и нафта в туби"... и ако дойдат куките ще ги накарам да ме закарат до колата да и сипя бензин![]()
Туба не,но за пластмасови шишета има наредба и ти записват номера
Евала , мене лампата за горивото ми светна отдавна и понеже нямах на момента пари да спра и да заредя си отидох до вкъщи и съм сигурен че сега нямам достатъчно гориво да стигна обратно до бензиностанцията , по тая причина утре ще ида с другата кола да си налея една бутилка 5 литра от бензиностанцията (понеже нямам туба) и значи ще ми записват номера

Сега ще ме карат да наливам на другата кола и после да източвам ,защото разбира се мъж с гола глава татуировки и бутилка 5 литра бензин звучи подозрително

- ms
-
-
ти и без бутилка бензин сигурно си подозрителен с това описание- не се разхождай вечер из паркингите