Палежи на автомобили
Модератор: Общи модератори
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Re: Палежи на автомобили
Като че ли всичко отихна ? 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

- bmw318is4
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше Е36
- Мечтае да кара: E38 Alpina B12
От 4 бензиностанции ме отсвириха и не ми дадоха да си налея бензин в нищо освен в колата , а на ЕКО ме питаха дали не се занимавам с палежи , налях 20 литра в едната кола и сега се чудя как мога да ги прехварля в бмв-то , не мога да намеря маркуч да смукам там нещо да преливам , няма ли някой от Подуяне да услужва 

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
bmw318is4 написа:От 4 бензиностанции ме отсвириха и не ми дадоха да си налея бензин в нищо освен в колата , а на ЕКО ме питаха дали не се занимавам с палежи , налях 20 литра в едната кола и сега се чудя как мога да ги прехварля в бмв-то , не мога да намеря маркуч да смукам там нещо да преливам , няма ли някой от Подуяне да услужва
Казах ли ти

Трябва да са много твои,после на твоя отговорност

Маркуч откачи от пералнята

Много като тебе вече плакаха ...
- bmw318is4
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше Е36
- Мечтае да кара: E38 Alpina B12
Ronka написа:bmw318is4 написа:От 4 бензиностанции ме отсвириха и не ми дадоха да си налея бензин в нищо освен в колата , а на ЕКО ме питаха дали не се занимавам с палежи , налях 20 литра в едната кола и сега се чудя как мога да ги прехварля в бмв-то , не мога да намеря маркуч да смукам там нещо да преливам , няма ли някой от Подуяне да услужва
Казах ли ти![]()
Трябва да са много твои,после на твоя отговорност![]()
Маркуч откачи от пералнята
Не става от пералнята и от душа пробвах

С последни сили долазих до бензиностанцията и налях 20 кила (накрая точно взе да се дави добре че не прецаках помпата - Коледен късмет

После отидох да проверя колко струва една смяна на термостат , казаха ми 18 лева за термостата и 30 лева да ми го сменят и 20 лева за антифриз... отказах се

А 2-ма автотехници отвориха капака да погледнат къде е термостата и лесно ли ще се смени и си правят мохабет
- Малиии, глей дебитомера къв е на тая , ибати големия
- Еми тфа е иска , това е по-добрия двигател момче , пу да не и е уроки , повече върви , по-малко гори от шестака , да знаеш шестака (320) може само на дълги разстояния и големи скорости да те мине , много убав мотор е това

После слушам от вътре от сервиза някой яко млати с чук по нещо (носач май) и крещи с пълен глас "АААААААААААААА МАЙКА ТИ ДА Е&(*(*&7" и удри още по-силно и се отказах да си сменям термостата в този сервиз
Поуката е - сипвайте си бензина на време защото ми обясниха че на всички бензиностанции има видеокамери и полицията пряко следи и санкционира ако се позволи на гражданин да си налее бензин в нещо друго освен колата - забранено е дори и в метални туби специално предназначени , така че пожелавам ви да не закъсвате

И на мен не ми заредиха в туба. А тубата е Shell 5л.
Казаха, че им е забранено
Защо трябва всички да страдаме заради шепа боклуци?
Казаха, че им е забранено

Защо трябва всички да страдаме заради шепа боклуци?
- randity
- Photographer
-
plradev написа:Ако отида с един свален резервоар дали ще ми сипят в резервоара ?!
Най-вероятно ще трябва да изрежеш от един кашон и да си направиш кола .. все пак нямат право да сипват в нищо друго освен кола

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
randity написа:plradev написа:Ако отида с един свален резервоар дали ще ми сипят в резервоара ?!
Най-вероятно ще трябва да изрежеш от един кашон и да си направиш кола .. все пак нямат право да сипват в нищо друго освен кола
Значи ако отида с трабант ,ще ми сипят ?! Така ли ?

- randity
- Photographer
-
plradev написа:randity написа:plradev написа:Ако отида с един свален резервоар дали ще ми сипят в резервоара ?!
Значи ако отида с трабант ,ще ми сипят ?! Така ли ?
Е то може и да сложиш резервара в кашон от пералня и пак ще ти сипят. Само рисуваш емблемата на трабанто

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Дано да спрат палежите ...
Последна промяна Ronka на 27 Дек 2011, 15:17, променена общо 1 път

Много като тебе вече плакаха ...
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
И аз това се питам...
- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
Нека налея малко масло в огъня http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4423531
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
BFM написа:Нека налея малко масло в огъня http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4423531
http://news.data.bg/2/bulgaria/294854/
I