Sticker Bomb Tuning (тунинг с лепенки) - кой? къде? ....
Модератор: Общи модератори
- Kroki
- Дон Кроки
- 

- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: Sticker Bomb Tuning (тунинг с лепенки) - кой? къде? ....
Ми колега търсиш в гоогле.. Аз намерих това    

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Цъъъ!Цъъъъ!Цъъъъ!- както викаше певеца в кръчмата вчера.  

Тук идеята е друга.Аз търся нестандартна лепенка.Пак такава,но в стил дрифт бебе.Примерно като идея занасяща количка и от долу надпис дрифта не е престъпление.Или от онези лепенки ям,спя,цъ,цъ,цъ,дрифтя,но в бебе вариант. Ей такива някакви.
 Ей такива някакви.

Тук идеята е друга.Аз търся нестандартна лепенка.Пак такава,но в стил дрифт бебе.Примерно като идея занасяща количка и от долу надпис дрифта не е престъпление.Или от онези лепенки ям,спя,цъ,цъ,цъ,дрифтя,но в бебе вариант.
 Ей такива някакви.
 Ей такива някакви.- Kroki
- Дон Кроки
- 

- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Еми освен да си направиш няма как  

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- integrale4life
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: Лада 2101
- Мечтае да кара: Същата, ама със спирачки
- Детайли за колата: BEAMS-а с лошите!
Можеш примерно на тази да добавиш горе drift и ще се получи Drift baby on board. С японските надписи ще се получи перфектно 

Tutun turbon vihellyksen kuulen. Äänellään se mielen kohentaa. Ujellus kuin rajun myrskytuulen. Sitä desibelipellet koittaa ohentaa! 

То проблема е че аз нищо не мога да добавя,че не съм на ти с тия програми и ще стане една боза та ще е чудо.  За това ми се щеше,ако някой е виждал готов вариант които да ми хареса него да ползвам,но не би.Ако пък не се намери в крайна сметка ще потърся някой да ми направи и разпечата няколко бройки с идеята която имам и готово.То така ще е като гледам.
 За това ми се щеше,ако някой е виждал готов вариант които да ми хареса него да ползвам,но не би.Ако пък не се намери в крайна сметка ще потърся някой да ми направи и разпечата няколко бройки с идеята която имам и готово.То така ще е като гледам. 

За това ми се щеше,ако някой е виждал готов вариант които да ми хареса него да ползвам,но не би.Ако пък не се намери в крайна сметка ще потърся някой да ми направи и разпечата няколко бройки с идеята която имам и готово.То така ще е като гледам.
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
- 

Е, след малко да ми стане греяната ракия ще отворя програмката и ще ти надраскам 1-2 варианта! 
Ама, след малко, че без ракия не работя!

Ама, след малко, че без ракия не работя!

Без страх, без спирачка!
Пийни си да станат хубави нещата.  Нали знаеш,че когато един човек не пие то той или е болен,или е подлец!
 Нали знаеш,че когато един човек не пие то той или е болен,или е подлец!  

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
- 

В тази насока ще действам, виж дали ти допада и има ли смисъл да се продължава или да се зачерква и да се почва наново 

Без страх, без спирачка!
MatriX_Fucked написа:В тази насока ще действам, виж дали ти допада и има ли смисъл да се продължава или да се зачерква и да се почва наново
И е добре и не е добре.
 Добре е от гледна точка,че е единственото свързано с точно това което аз искам.Обаче някак ми е как да кажа стои бебето като "подарено" на фона на стикера зад него.
 Добре е от гледна точка,че е единственото свързано с точно това което аз искам.Обаче някак ми е как да кажа стои бебето като "подарено" на фона на стикера зад него.Иначе идеята е баш тази.

Виж какво можеш да направиш ако не те мързи и ти се занимава пък се надявам и други колеги родители или бъдещи такива като мен да харесат идеята и да ни полазят стикерите.

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
- 

Да, де - това е само нахвърляно работно изображенийце. От тук натам ще се работи...Но със срокове не ща да се ангажирам - когато стане -с тане!   

Без страх, без спирачка!
MatriX_Fucked написа:Да, де - това е само нахвърляно работно изображенийце. От тук натам ще се работи...Но със срокове не ща да се ангажирам - когато стане -с тане!

Жената ще роди към март та не бързам.

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
- 

Майтапа настрана, ама ако ми дойде музата ще изплескам 2-3 варианта да има да се избира!

Без страх, без спирачка!
		- Ronka
- русата мафия!
- 

- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
MatriX_Fucked написа:В тази насока ще действам, виж дали ти допада и има ли смисъл да се продължава или да се зачерква и да се почва наново
Тва го искам!

Ма я направи в Е34 и някво сребристо с черно,че жълто няма да ми отива на сивото

Последна промяна Ronka на 26 Дек 2011, 19:19, променена общо 1 път

Is...
Is...Много като тебе вече плакаха ...
Хич няма и да сбъркаш ще има желаещи,че тия лепенки дето ги продават са само за дамски коли да се залепят да ме извиняват дамите разбира се де.  И махни друго ами са грозни като на свети Георги змея.
 И махни друго ами са грозни като на свети Георги змея.  

Ще очаквам включване като си готов да си поръчам.
П.С.Нали ти казах,че ще има желаещи.

Ще очаквам включване като си готов да си поръчам.

П.С.Нали ти казах,че ще има желаещи.

- kalin4o0o_
- Потребител
- 

- Кара: Е46/E61 touring
- Мечтае да кара: Е21
slatanic написа:Така и така гледам тва е темата за лепенките да питам макар и не на място някой виждал ли е лепенка тип 'бебе в колата' ма в стил дрифт?Щото така или иначе количката дето взех за детето е модел дрифт 3в1 поне и някоя такава лепенка да му лепна на стъклото да се радва.
Дали ще е дрифтеща количка или нещо друго отворен съм за предложения стига да има такива и да кажете от къде да намеря подобни лепенки.Благодаря за отделеното внимание.Обявявам заседанието за закрито.
нещо от този род ли ?