2011г. беше....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: e60 e30 turbo

Re: 2011г. беше....

Мнение от ///ivanE30 » 27 Дек 2011, 18:01

радвам се ,че свърши и чакам с нетарпение следващата..определено тази няма с какво да я запомня нито в личен нито в професионален, макар че имах успехи и в двете просто не ме задоволяват :yes:
bedrock city racing

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 28 Дек 2011, 1:57

((:BuKcu:)) написа:В сравнение с 2010г., 2011г беше цвете. Не липсваха и проблемите обаче, но пък със силен дух и воля всичко се подрежда. Завърших си годината в университета подобаващо, за пръв път ходих на стаж :mhihi: , отделно на това се запознах с много невероятни хора, на които много държа :angel: Пари се намираха....е, пак не се доредих до кола, ама се надявам това да се случи през 2012. И понеже на Коледа се случвали чудеса, започнах и първата си работа....за която ще ми плащат :mhihi: В личен план всичко беше провал - първата половина на годината имах някаква безсмислена връзка, после несподелена любов....въобще картинка.

За 2012г. си пожелавам още успехи, повече пари и най-накрая любов!

любов ?!
Изображение
- готов съм да ти помогна 8)

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 28 Дек 2011, 2:20

2011 започна добре, и ще свърши добре.
в професионален план, всичко върви само нагоре, което е добре, предвид кризата и че в рекламата си е ебало мамата :(
В личен, жив и здрав съм това е важното, чуда се дали останаха читави жени :paranoid: :paranoid: времето ще си покаже :)
За догодина си пожелавам и надявам, да върви всичко само нагоре дори и с малко да е пак да съм жив и здрав ( не че не си купувам постоянно неща с който да си строша главата :mhihi: :mhihi: )
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 28 Дек 2011, 10:00

голяма динамика през 2011. зачеркнах някои неща от списъка, добавих други...
иска ми се 2012 да е малко "по-скучна" и да се махне един външен фактор дето ме дразни от няколко години.
ма да внимавам какво си пожелавам, че може и да се сбъдне ;)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46XI / W164

Мнение от Драгослав » 28 Дек 2011, 10:08

За мен годината беше много спорна и динамична,много неща ми се случиха и не беше никак скучна :mhihi:
Както казваше Батето''Скучно ми там където не съм".

ентусиаст
Аватар
Кара: внимателно
Мечтае да кара: самолет

Мнение от u`F`o » 28 Дек 2011, 10:43

Доста интересна... много неща се случиха при мен:
Купих си първата кола - БМВ е36 купе :lalala: Нищо, че е най-големия 6 цилиндров мъртвец :yes:
Запознах се с една камара БеЕмВеисти и с много от тях станах приятел. Чувствам се горд да съм част от БМВ обществото :bowdown:
Скъсах с мацката с която ходех 6 години :kuku: И вече 8 месеца се разцепвам от купони и се чувствам нов човек. Също като колегата N.Mihaylovski се чудя дали са останали сносни жени или да си търся десетокласничка :mhihi:
Бях за 2ри път в Германия - за един месец командировка и бачках в офис :lalala: Е*ати якото! За сефте бях в чужбина и се чувствах като у дома си. Една камара джобни, чистят ми стаята на хотела всеки ден, е, жени и коли нямаше, ама няма пълно щастие...
Започнах работа в сектора в който исках и в момента карам допълнителни курсове за нови знания...
И като цяло... *баси колко бързо минава живота :paranoid:
Въобще не ми е скучно ;)
От 2012та очаквам само успехи и... М52Б28 :mhihi: :driving:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39 520i
Мечтае да кара: M-POWER
Детайли за колата: бяга яко

Мнение от iani qnkov » 28 Дек 2011, 11:09

Да се махааа :bang: Ще я запомня със сигурност, но все с лоши неща... :!: Голямо безпаричие настъпи, много проблеми в личен план,хората около мен много се промениха....
БМВ доставя душевни оргазми..:)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 28 Дек 2011, 15:59

steeN написа:голяма динамика през 2011. зачеркнах някои неща от списъка, добавих други...
иска ми се 2012 да е малко "по-скучна" и да се махне един външен фактор дето ме дразни от няколко години.
ма да внимавам какво си пожелавам, че може и да се сбъдне ;)

И при мене така голяма динамика, доста неочаквани неща, далеч не ми беше скучна година, но като цяло съм доволен.
Аз обаче се надявам следващата година да е още по динамична, а така се и очертава.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

ентусиаст
Аватар
Кара: head turner и екзотики
Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39

Мнение от Convertible » 29 Дек 2011, 13:38

Доволен съм.. не беше лесно, но постигнах много..
мисля, че това е една от най - успешните ми години и е резултат на много труд през преходните няколко
даже жадувания М стана реалност
затова напред и нагоре и през всички следващи, само да сме живи и здрави. :D
Изображение
"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 323i coupe 98'
Мечтае да кара: e36 ///M3 evo GT
Детайли за колата: Avusblau Metallic

Мнение от ZLATIST » 30 Дек 2011, 12:06

На мен всичките от 2008г. на сам са ми еднакво тъпи и гадни! :banghead: :conf:
Изображение

Аватар
Кара: e39 M52 газов котлон
Мечтае да кара: колело на кило ракия

Мнение от dbanchev » 30 Дек 2011, 17:11

Тая година ми беше най- невървежната поне от 5г насам! Хубавото, е че се разкара, дано новата е по-добра за всички!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 30 Дек 2011, 17:28

2011 беше the perfect storm of wrong decisions. Трудно ми е да се сетя за по-неуспешна година по всички фронтове.
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се

Мнение от Radinka » 31 Дек 2011, 3:32

Най-гадната година ! Нямам търпение да се разкара :( :banghead:
never drive faster, than your guardian angel can !

Аватар
Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
Детайли за колата: Бяла и стара

Мнение от kemakozeE36 » 31 Дек 2011, 3:47

:OT:
Взехте ли си пиратки :mhihi:
Изображение
Изображение

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 31 Дек 2011, 8:43

2011 беше... ужасяващо ужасна. Не ми стигат останалите проблеми, ами ме подгони и финансово-сексуалната криза. Демек бъркаш си в джоба, а там само един гол... пищоф :confused:

ПП: Ма, като знам че 2012 е високосна, па и като знам колко ми върви на високосни години, еле па и края на света иде... Докъде ше я докарамеее... беш ли му мамата :dunno:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата