Куче Плот Хаунд си търси стопанин
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Куче Плот Хаунд си търси стопанин
http://www.youtube.com/watch?v=-b6aUWveynY тъй, като в момента нямам актуални снимки, показвам породата.
Търси се сериозен стопанин, ловджия, който да го гледа с желание и да не го изхвърли на улицата.
Породата се използва за лов на едър и дребен дивеч : прасета, глигани, птици и други.
Кучето е вече на 7 месеца и спешно си търси стопанин с възможност да е на открито.
Изключително дружелюбен, любвеобвилен, малко глезен и много игрив, обича да е навън, и обича всичко около него.
Кучето в момента се гледа добре, но в домашни условия, а има нужда от повече свобода.
Ще кача допълнително още снимки.
Кучето се казва Рони.
За контакти : 0885 048 450 (Кирил)
гр. София
Цена: По договаряне.
Търси се сериозен стопанин, ловджия, който да го гледа с желание и да не го изхвърли на улицата.
Породата се използва за лов на едър и дребен дивеч : прасета, глигани, птици и други.
Кучето е вече на 7 месеца и спешно си търси стопанин с възможност да е на открито.
Изключително дружелюбен, любвеобвилен, малко глезен и много игрив, обича да е навън, и обича всичко около него.
Кучето в момента се гледа добре, но в домашни условия, а има нужда от повече свобода.
Ще кача допълнително още снимки.
Кучето се казва Рони.
За контакти : 0885 048 450 (Кирил)
гр. София
Цена: По договаряне.
Да караш Peugeot е страст!
Re: Куче Плот Хаунд си търси стопанин
Това куче е безценно- разнюхва и разплита заговори (plots).
Мисля, че имаш напредвид блъд (blood- кръв) хаунд
Дано псенцето дс си на намери нов стопанин. Много са добри за проследяване.
Мисля, че имаш напредвид блъд (blood- кръв) хаунд

Дано псенцето дс си на намери нов стопанин. Много са добри за проследяване.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Именно. plott hound
Търси се стопанин на кучето, защото в жилището на настоящите е супер тясно и дели място с две болонки.
Уникално е просто. А и расте, и в момента е доста високо. Супер игриво е, и ще е хубаво да се вземе от човек, който да го обучи подходящо за лов, да му осигури пространноство, както и да го обича и да се грижи за него.

Търси се стопанин на кучето, защото в жилището на настоящите е супер тясно и дели място с две болонки.
Уникално е просто. А и расте, и в момента е доста високо. Супер игриво е, и ще е хубаво да се вземе от човек, който да го обучи подходящо за лов, да му осигури пространноство, както и да го обича и да се грижи за него.
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Щом цената е "по договаряне" значи кучето не си търси дом а се продава... Затова си има раздел и той не е "извън темата"

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
Човек научава нещо всеки ден. Аз такова куче не бях виждал нито чувал за него 

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Не, не... наистина се иска просто символична цена, един вид "за здраве". Грешката е моя с това изречение.
Обещах да кача снимки.
След малко ще го изведат на разходка, ще опитам да го снимам с днешна дата. Тук е на 3-4 месеца. Вижда се датата. Беше като плюшена играчка, преди, днес е вече пораснал и като се изправи върху рамената ми, е висок колкото мен 167 см.
Всичко му е игра на "малчугана".
Истината е, че семейството е 5 членно, с две болонки и това голямо куче обитават гарсониера. За него това си е мъчение, в истинския смисъл на думата. Затова и взеха решението, да му намерят далеч по-подходящ дом.
Друг е въпроса, че бащата е рибар, не ловец и наистина няма как да го обучи за лов.
Обещах да кача снимки.
След малко ще го изведат на разходка, ще опитам да го снимам с днешна дата. Тук е на 3-4 месеца. Вижда се датата. Беше като плюшена играчка, преди, днес е вече пораснал и като се изправи върху рамената ми, е висок колкото мен 167 см.

Истината е, че семейството е 5 членно, с две болонки и това голямо куче обитават гарсониера. За него това си е мъчение, в истинския смисъл на думата. Затова и взеха решението, да му намерят далеч по-подходящ дом.
Друг е въпроса, че бащата е рибар, не ловец и наистина няма как да го обучи за лов.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Плот хаундът е куче със силно развити ловни инстинкти,да се гледа в апартамент е наказание освен за него и за стопаните му.
Като повечето ловни кучета е много верен другар,но не особено добър пазач.Нужно ми е такова гонче но на тази възраст не ми
се рискува,още повече че е живяло в апартамент.Ако на някой му трябва верен другар за разходки и игри няма да съжалява.
За използването му за лов няма гаранция че ще стане.
Като повечето ловни кучета е много верен другар,но не особено добър пазач.Нужно ми е такова гонче но на тази възраст не ми
се рискува,още повече че е живяло в апартамент.Ако на някой му трябва верен другар за разходки и игри няма да съжалява.
За използването му за лов няма гаранция че ще стане.
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
xpl0d написа:С такова име русата мафия трябва да го вземе на секундата
Имам 40кг старфоршир в нас, ако ги събера ще бъде за закуска ...

Иначе е уникално и обожавам кучета,но ...
Името е много красиво !

Много като тебе вече плакаха ...
Ето и днешна снимка на сладурчето... 
На него единствено, не му направи впечатление, че навън се води "война" и гърми и трещи.

На него единствено, не му направи впечатление, че навън се води "война" и гърми и трещи.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
11 мнения
• Страница 1 от 1