защо заключвате всякя тема за мис-ка
Модератор: Общи модератори
- Гост
-
вече сме 3 мацки навити за конкурса,ако спрете да заключвате темата може и да се събереме повечко мацки и да стане купооооооон
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
Еми кво чакате тогава,пускаите снимки и чекиджиите ще оценяваме
Финалния кръг по бански предлагам да се проведе на Еко-то на по бира
Финалния кръг по бански предлагам да се проведе на Еко-то на по бира

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
защото ви мразят и дискриминират

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Чакайте, първо требва да се направи протокол за оценяване на кандидатките. Предлагам 4 критерий:
1. Знание на тема БМВ: Ако ще сте Мис БМВ трябва поне базови знания да имате на темата. Пример на типа въпрос: Какво знаете за мотора М50Б25? Ако имате проблеми, препоръчвам www.bmwinfo.org или която и да е от прекрасните теми в раздела "The Best Of"
2. Външен вид: Тук могат да се намесят чекиджийте и да има гласуване. Ако имате проблеми тука не мога да ви помогна. Сори. Но кандидатките които съм видял до момента минават квалификацията
3. Секс: Както се знае, шофьорите на БМВ правят секс повече от тези на която и да е друга марка . . . такаче Мис БМВ трябва да знае как да задоволи Мистър БМВ в кревата. . . ако имате проблеми имаме квалифицирани инструктори . . . и то с добри тарифи.
4. Шофиране: Мис БМВ трябва да може да кара. Кво ако Мистър БМВ се напие примерно. Теста трябва да включва дрифтене, як старт от място и слалом на полигон. Тука също съм сигурен че ще се намери кой да ви научи . . . най добре ако е с ваша кола обаче . . .
Това са критерийте, такаче почвайте да практикувате. Ако слушате мога да си дойда за финалния кръг в БГ.
П.П. И аз съм корумпиран ма съм скъп.
1. Знание на тема БМВ: Ако ще сте Мис БМВ трябва поне базови знания да имате на темата. Пример на типа въпрос: Какво знаете за мотора М50Б25? Ако имате проблеми, препоръчвам www.bmwinfo.org или която и да е от прекрасните теми в раздела "The Best Of"
2. Външен вид: Тук могат да се намесят чекиджийте и да има гласуване. Ако имате проблеми тука не мога да ви помогна. Сори. Но кандидатките които съм видял до момента минават квалификацията

3. Секс: Както се знае, шофьорите на БМВ правят секс повече от тези на която и да е друга марка . . . такаче Мис БМВ трябва да знае как да задоволи Мистър БМВ в кревата. . . ако имате проблеми имаме квалифицирани инструктори . . . и то с добри тарифи.

4. Шофиране: Мис БМВ трябва да може да кара. Кво ако Мистър БМВ се напие примерно. Теста трябва да включва дрифтене, як старт от място и слалом на полигон. Тука също съм сигурен че ще се намери кой да ви научи . . . най добре ако е с ваша кола обаче . . .

Това са критерийте, такаче почвайте да практикувате. Ако слушате мога да си дойда за финалния кръг в БГ.

П.П. И аз съм корумпиран ма съм скъп.
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
blqsu4ko написа:Аз още съм евтин...Ма ако зачакате още малко,ше порасна и пак ще поскъпна...Иначе съмсъгласен с идеята на Веистд ,само на 1 място искаме по 1 снимка!
Ама на теб чурката става ли ти вече ?
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- Loewe
- младши ентусиаст
-
Абе колеги, момичетата искат да им се обърне малко внимание, не разбрахте ли?!
Еееех, защо сега не сам в БГ да им направя аз един кастинг
Споко дами, шегувам се! Пожелавам Ви успех с начинанието, ще се радвам да можем да оплакнем очите със снимки на хубави жени с коли от любимата марка 

“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
sonny написа:Nikolay1 написа:blqsu4ko написа:Аз още съм евтин...Ма ако зачакате още малко,ше порасна и пак ще поскъпна...Иначе съмсъгласен с идеята на Веистд ,само на 1 място искаме по 1 снимка!
Ама на теб чурката става ли ти вече ?
Виж в датата кви ги пише, и ше разбереш.
Него ли го беше изловила майка му докато праскал тъпанарки пред компютъра