iPhone 4S - заслужава ли си или някой друг е по-добре?
Модератор: Общи модератори
66 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Re: iPhone 4S - заслужава ли си или някой друг е по-добре?
2012та всъщност ще бъде 2011s

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
flash умря. тази технология вече е отживелица.
дори adobe обявиха, че се фокусират другаде.
http://blogs.wsj.com/digits/2011/11/09/ ... -750-jobs/
както се казва - act accordingly.
дори adobe обявиха, че се фокусират другаде.
http://blogs.wsj.com/digits/2011/11/09/ ... -750-jobs/
както се казва - act accordingly.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Jim Beam написа:Не знам какво толкова хвалите тоя СамсунгС2 с тая резолюция на дисплея. Вярно държи му повече време батерията от на Сензацията ама HTC Sense е доста готин интерфейс и процесорът му е по-силен и видео чипът му е по-силен, а и в Булгаристан е по-евтин.
Сега само някой да не си вземе Сенсейшън ХЛ щото ще му държи батерията около 10 мин сигурно
Че те и 2 та процесора са по 1.2 ghz ,само на сензацията е с по-малко рам,малко по-тежък а и е tft дисплея...но въпрос на вкус,разцъквах и сензацията 3 дена и самсунга 3 дена,та ми допадна самсунга заради дизайна и бързината...
А това с флаша,поне още година и половина ще е актуално,отделно няма от веднъж,сайтовете на флаш и приложения да изчезнат,ще мине още време...а до тогава предполагам че ще си взема друг апарат,на тоя етап обаче това е актуалното,след година може и да излезе подобен на този клип,който е "фейк" в който има проектиране на 3 измерен екран...
Все пак,за какво ми е устройство,което може би след година ще е актуално,на мен ми трябва сега и сега е актуален андроид,преди беше IOS и имах такъв,по-преди беше актуален windows mobile с писалка и имах такъв...
- bweenie
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 335i 2008
Добре а къде ги носите тия телефони?
На мене iphone 4s ми се вижда малко голям. А за с2 и HTC Sensation XL сигурно трябва да си взема чантичка...
За какво са ви тия големи дисплей като не може да си сложиш телефона в джоба после.
На мене iphone 4s ми се вижда малко голям. А за с2 и HTC Sensation XL сигурно трябва да си взема чантичка...
За какво са ви тия големи дисплей като не може да си сложиш телефона в джоба после.
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Дори Галакси Ноут стои добре в джоба, усеща се, но не пречи. Но не и в дънки
В панталон е ОК, но с дънки не трябва да правиш чупки много, много...

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
bweenie написа:Добре а къде ги носите тия телефони?
Не е кой знае какъв размера,добре си е и само след 1 час си му свикнал,разбира се ако няма какво да правиш с подобен апарат-значи не ти трябва,взимаш си апарат който ти е нужен,за някой,които говори много-някоя нокия дето и държи батерията,за някой които разцъква из интернет,приложения и тн. си взима сматрфон,всекиму според нуждите,имам един приятел дето се зариби по епъл,всичко му е епъл,и макбук,и айпод и сега айфон 4с,но той е програмист и вижда потенциала в айфон,пише момчето приложения за него си,сподели ми че андроид не беше толкова фунционален когато си взе айфон и поради тая причина в момента пише за айфон,но пък жена му ,и тя програмистка,тя пък пише за андроид,по-лесна система за писане,отворен код,с 2 думи линукс...
66 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5