ХИМН НА ВАШИЯТ КЛУБ ОТ БАТЕ САШО (ИДЕЯ)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Re: ХИМН НА ВАШИЯТ КЛУБ ОТ БАТЕ САШО (ИДЕЯ)

Мнение от Yanko Petrov » 25 Дек 2011, 3:14

vicho написа:няма ли да праща по Еконт? :lalala: :mhihi:

АЛБУМА "ПРЕЗ ДУПКАТА НА ЧЕРВЕЯ" Е ГОТОВ! ЦЕНАТА Е 14.99 лв. НАЧИНИТЕ СА СДОБИВАНЕ С НЕГО СА:

1. АКО СТЕ ОТ СОФИЯ ПИШЕТЕ МИ ТУК ИЛИ В СКАЙП ЗА СРЕЩА В "THE MALL" И ВИ ГО ДАВАМ С АВТОГРАФ!

2. АКО ИМАТЕ PAYPAL ЦЕНАТА НА АЛБУАМ Е 190 евро И ПАК МИ ПИШЕТЕ ТУК ИЛИ НА СКАЙП (batesasho) И АЗ ВИ ПРАЩАМ ДИГИТАЛНОТО КОПИЕ!

3. С КУРИЕР - ПИШЕТЕ МИ ЛИЧНО СЪОЩЕНИЕ ИЛИ В СКАЙП И МИ ДАВАТЕ НА КИРИЛИЦА ТРИТЕ СИ ИМЕНА, ТОЧЕН АДРЕС И ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА И АЗ ВИ ГО ИЗПРАЩАМ ПО ЕКОНТ С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 320d

Мнение от outworld » 29 Дек 2011, 15:32

Вчера се видях с бате Сашо да си взема албума - албума е супер силен, а трака за БМВ е убийствен. Взимайте смело, той е засилил и качеството на звука, направо се размазах в колата като го слушах :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: `81 E21 335

Мнение от GRINGO » 01 Яну 2012, 17:49

batesasho написа:Един ваш член ми беше говорил преди време за такава идея....

Здрасти бате,
аз ти бях писал за тази идеа ,но за съжаления парчето което си направил не съвпада с нея.
А и няма как да е иначе, тъй като не отделих повечко време за да ти обясня идеята.
Писах ти защото, идеята ми съвпадна точно с твоя стил музика.
Ти не си типичния рапър, който пее само за кинти,к**ва и коли, имаш доста силни парчета. :yes:
Според мен не трябваше да изневеряваш на стила си.
Истинските фенове на марката не са типичните гангстерчета ,който хулиганстват по пътищата,те са продукт на хАмериканското кино.
Истинските фенове не карат БМВ, защото е ГЪЗАРИЯ ,а заради нещо много по-дълбоко.
Точно затова и парчето ти няма да се хареса на повечето фенове, парчето е плитко и незапомнящо се. Нетипично за твоите парчета.
Въпреки това те поздравявам за положения труд :yes:
The power is nothing without control.
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 01 Яну 2012, 18:08

:yes: :yes: :yes:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 М52B20 coupe
Мечтае да кара: Bmw Е36 M3

Мнение от emiliqn.gqurov » 01 Яну 2012, 18:34

GRINGO написа:

Здрасти бате,
аз ти бях писал за тази идеа ,но за съжаления парчето което си направил не съвпада с нея.
А и няма как да е иначе, тъй като не отделих повечко време за да ти обясня идеята.
Ти не си типичния рапър, който пее само за кинти,к**ва и коли, имаш доста силни парчета. :yes:
Истинските фенове на марката не са типичните гангстерчета ,който хулиганстват по пътищата,те са продукт на хАмериканското кино.
Истинските фенове не карат БМВ, защото е ГЪЗАРИЯ ,а заради нещо много по-дълбоко.
Точно затова и парчето ти няма да се хареса на повечето фенове, парчето е плитко и незапомнящо се. Нетипично за твоите парчета.

:yes: :yes:
Изображение

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Мнение от Huku » 02 Яну 2012, 17:26

:OT: некой що не го качи някъде албума, че ни ми се ходи до магазина...
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от batesasho » 04 Яну 2012, 19:48

Първо искам да благодаря страхотно много на Пецата Пехливанов! Братко евалация ти правя отвсекъде! Ти първи от феновете си купи албума! Относно самият албум виждам че вече ги има опцийте за закупуването му! Скоро даже бих казал че дисковете ще свършат, което и в най-смелите ми мечти не си бях представял! Доста хора вече се трошат и на трака за БМВ-тата, което няма как да не ме радва! Няма и да изтече поне година както другите ми два албума, тъй като МОИТЕ ФЕНОВЕ са МЕГА ВЕРНИ! Живот и здраве да имаме кеш и едно готино клипче ще направим на някой от траковете, а по-натам и с Пецата можем да организираме едно и за "BMW SWAG"! Ако искате албума ми пишете на лично или на скайп batesasho! Благодаря ви за подкрепата!!!
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от batesasho » 04 Яну 2012, 19:59

GRINGO написа:

Здрасти бате,

Не съм съгласен, но си те уважавам бро! Нищо плитко няма в трака, просто е за каране на любимият автомобил и за дупене на баса по пътищата! Стила си е точно трап стайл класически южняшки бийт, римите са с много засечки и има и техническа издържаност на повечето места! Нали за това направих и доста промени! Баса обаче е най-силната част и мисля че размазва честоко, особено ако си с хубава музика вътре! Така че просто самите фенове и на марката и моите вече си го дупят, а това просто е най-силният аргумент че съм постигнал хит! А вече за дълбоки тракове и такива неща, само посочвам тракoвe 2, 4, 7, 10, 14, 17, 18 от новият албум и млъквам! Можете да чуете превюто на целият албум ей тук:
http://www.youtube.com/watch?v=czh_KA2t_YQ&feature=channel_video_title
До скоро!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 04 Яну 2012, 23:14

Албума е много добър , купувайте няма да съжалявате :bchug:
I'm slowly drifting
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от outworld » 04 Яну 2012, 23:21

Аз пък мисля, че песента BMW Swag си е точно гъзария, както си е и името и много ми харесва, но има и доста силни други песни в албума с по-смислени текстове, които ми харесват още повече ;)

Купувайте смело, аз не съжалявам за 15-те лева, едва ли ще обеднеете много, а Бате Са е "нъмбър Уан" :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 05 Яну 2012, 0:25

Пари за албуми не съм давал от години, но за този съм готов да дам 15лв. Човека си го е заслужил (не че другите не са де,ама...).
Та въпросът ми е как да си го купя? С Еконт ли е единствения вариант? Няма ли как, както на времето отивам в магазина и го купувам? Много сложно ми се вижда с тия куриери. Поне по бензиностанциите няма ли го?
Това да търся изпълнителя по скайп и да ходим да се срещаме по улиците и той да ми го продаде ми се вижда луда работа, несериозно е.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от outworld » 05 Яну 2012, 0:53

Мен пък ми се вижда сериозно, защото си получих албума с пожелание, автограф, пък и се снимахме двамта е така за спомен. А срещата може да си я направите на Шела на Цариградско, не виждам какво трудно има, пиши му на скайпа и ще се разберете за минути как да се видите :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 05 Яну 2012, 0:57

Няма ли кой да го рипне тоя диск да чуем само суаг-а. :mhihi:
Наистина малко е тъпо да има 16 страници градивна критика и после поне тва парче, да не е фандък.
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от outworld » 05 Яну 2012, 1:02

А защо си мислиш, че трябва да е фъндък това парче, не ти разбирам логиката :confused:
Ти що в петък не работиш без пари, ние ще ти дадем акъл как :lol:
Ако толкова нямаш пари за албума, ела ще си направим среща да ти го пусна да го чуеш :bchug:

Без лоши чувства, ама хайде по-сериозно :yes:
Изображение

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 05 Яну 2012, 2:38

Huku написа::OT: некой що не го качи някъде албума, че ни ми се ходи до магазина...

Дано никой не го качи, че повече хора да положат усилието да си го купят от магазина или да се срещнат с Бате Сашо и да си го купят лично от него, защото наистина човека го заслужава. ;) Въпреки, че всеки сам си решава, коментара ти е меко казано неуместен...
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата