разкодиране на lg kp501
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
разкодиране на lg kp501
Здравейте. Интересувам се дали някой има Програма за Разкодирване на телефони. Имам 2-3 програми но не са на 100% за всички телефони. Имам горепосочения телефон и не мога да му намеря кода.Ако някой може да ми помогне с кога ще съм му много благодарен.Знам,че едно разкодиране е 10-15лв но знам също,че в нета ги имате тези програми и всеки може сам да се справи.
IMEI: 352821035701179 - orange TM e испанския оператор от който е закупен телефона. Това е Уникалния код на телефона ако някой може да ми прати кода за отблокирване да ми драсне на лично. Телефона се активира но неприема БГ карти
IMEI: 352821035701179 - orange TM e испанския оператор от който е закупен телефона. Това е Уникалния код на телефона ако някой може да ми прати кода за отблокирване да ми драсне на лично. Телефона се активира но неприема БГ карти
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- BorisBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на изпарения
Re: разкодиране на lg kp501
А как става изобщо разкодирането? Миналата седмица за една нокия Nokia 2720 и една Nokia C6-01, кодирани към испански оператор, ми поискаха 55лв... C6-01-то вече си е в Испания, ама тази ако мога сам да разкодирам.. 

Здравей, има един сайт http://www.bulmag.com там може да си разкодираш телефона без значение колко е скъпо е LG -то ти.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
На мен ми искаха 120 лв за една Лумия 710...
Засега е в standby; ако някой може да помогне...
Засега е в standby; ако някой може да помогне...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
На мен за Нокиа 100, която струва 50лв в магазина ми искат 40лв. за разкодиране .. Боб са яли ..
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

за съжаление е така, дори и новите телефони с нисък клас от нокия са се погрижили заедно с операторите нови методи за защита, единственото е времето и да се чака да паднат, примерно един сони ериксон w100 към мтел кодиран е 9лв всичко зависи от нокия и операторите.
потърсете вebay вчера разкодирах на един приятел htc one X заключен към американски оператор за 7лв а му искаха 80
7 мнения
• Страница 1 от 1