iPhone 4S или Samsung Galaxi SII и абонаментен план ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

iPhone 4S или Samsung Galaxi SII и абонаментен план ?

Мнение от Dimitroff » 02 Яну 2012, 18:19

Празниците минаха...и смятам да си подаря нов телефон.

Въпроса ми е дали да се хвърля при феновете на iPhone 4S или да се присъединя към набиращите скорост и бройка фенове на Samsung Galaxi S II ??

Айфона макар и претърпял промени...остава със същата визия...което лично за мен е -.
Самсунга - много го хвалят този телефон...ама много...включително и хора на който имам доверие, когато се заговори за телефони!

Другият ми въпрос към колегите със "модерни телефони" е - какъв е абонаментният Ви план ??

Някак си не ми се вижда редно да си взема един от двата телефона, но да ползвам приложенията само в някое кафе с WiFi...дето се вика - аз съм на принципна, че като ще е гарга - да е рошава!

Спрял съм се на Surf & Talk XL - 59.90 на месец:
Интернет - неограничен.
Безплатни към М тел - 2000мин.
Безплатни към другите оператори - 200мин.
Безплатни СМС и и ММС-и 2000.
Цена на 1 мин - 0.29лв....то едва ли ще стигам до там, де...с 2000 към М тел и 200 към другите...не виждам как точно.

Да обобщя!
1. iPhone или Samsung Galaxi S II.
2. Защо точно него ?!
3. Какъв е абонаментният Ви план и каква сметка плащате ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: iPhone 4S или Samsung Galaxi SII и абонаментен план ?

Мнение от bum_bum » 02 Яну 2012, 18:35

За Айфон си има план с такова име. Аз съм на средния и си плащам колкото ми е плана (45лв май беше) + евентуално 10-тина лв ако нещо много се разговоря ама рядко.
Изображение

Фен на тройките
Аватар

Мнение от Dimitroff » 02 Яну 2012, 18:45

Как се води твоя план и знаеш ли какви са опциите към него ?
Питам, щото с настоящият ми план...малко да се поотпусна и ги правя 100 лева...за предния месец ми е 85 лева сметката...сега покрай нова година...гаранция ще е над 100 :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Hades_ » 02 Яну 2012, 18:59

Аз съм със Surf & Talk M и съм доволен от плана засега. Не съм твърде отдавна на него, но и не говоря особено много и 1000-та минути в мрежата на Мтел. заедно 30-те към останалите оператори ме устройват. А нета им няма грешка. Очаквах 3г-то да е по-бавно, но се справя доста добре дори и с пълните версии на някой по-тежки сайтове доста бързо. А за апарата самсунг към момента са доста силни, но въпрос на предпочитания :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от smamf » 02 Яну 2012, 19:30

Не знам дали имаш навика да си изпускаш телефоните, но ей това видео заслужава малко внимание:

http://www.youtube.com/watch?v=elKxgsrJFhw

;)

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 02 Яну 2012, 19:30

Dimitroff написа:Как се води твоя план и знаеш ли какви са опциите към него ?
Питам, щото с настоящият ми план...малко да се поотпусна и ги правя 100 лева...за предния месец ми е 85 лева сметката...сега покрай нова година...гаранция ще е над 100 :mhihi:

С Иво сме на един и същ план 35 лв абонамент
1000 минути към МТЕЛ
120 към другите мобилни
Не ограничен интернет след 2 ГБ му пада скоростта, до сега не съм стигъл 2ГБ а съм в нета 24/7, скаип,феисбук,поща, та даже и радио слшам, до сега съм плащал 20 лв отгоре ама се бех разпрал да говора.
И 2-мата сме с Айфони ако има значение де

@smamf
Нещо не ми е читаво тва видео, моя е падал не 1 път на бетон, па нищо му няма (да чукна на дърво :) )
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Фен на тройките
Аватар

Мнение от Dimitroff » 02 Яну 2012, 19:36

smamf написа:Не знам дали имаш навика да си изпускаш телефоните, но ей това видео заслужава малко внимание:

;)

Парите си ги вадя сам и ... си пазя много всичко, което си купувам с тях...

Разбира се говорим за инцидентно изпускане...днес говорих с приятели от 2 големи сервиза за ГМС-и ... 450 лева е дисплея на iPhon-a...не звучи добре :mhihi:

И въпреки това...не съм избрал кой от двата телефона ще бъде моя...все още...

Моля за още конкретика от първо лице относно 2та телефона, както и абонаментните планове, с който се ползват...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 02 Яну 2012, 19:52

smamf написа:Не знам дали имаш навика да си изпускаш телефоните, но ей това видео заслужава малко внимание:

;)

малко :OT: ,но "железният" ми е51 се счупи точно от едно замеряне :mhihi: (като го последва и 1616-никакви последици за него) и се оказа спукана 3 слойна платка -демек-тотал :( Идята е ,че много хора хвалят тази нокия като много здрава,но при мене не оцеля дълго :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от smamf » 02 Яну 2012, 19:53

N.Mihaylovski написа:@smamf
Нещо не ми е читаво тва видео, моя е падал не 1 път на бетон, па нищо му няма (да чукна на дърво :) )

И аз моя съм го изпускал два пъти и всичко е наред, ама тези с видеото ме изплашиха направо и внимавам доста повече :roll:

А аз се задълбах в темата за дисплеите, оказва се Самсунга е с някакъв Горила Гласс, който го прави брониран направо :arrow:

http://www.corninggorillaglass.com/#featured-products
http://www.youtube.com/watch?NR=1&featu ... jDRX1HPzKU

И за да не съм офф....@Dimitroff

Техническите характеристики на тези два телефона са много близки един до друг.....за мен някакси няма смисъл да избереш единия пред другия защото ще ти зареди една страница в браузъра 0.5 секунди по-бързо или нещо от сорта...Не знам какъв телефон си ползвал досега, но аз бих гледал качества като дизайн, като удобство (дали ще трябва да свикваш с iOS или с Андройд), кой ти ляга в ръката по-добре защото говориш много по телефона...

На мен лично Галаксито ми е прекалено голямо :dunno: затова по цял ден нося една ябълка в джоба :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 520i e39

Мнение от RossenVlad » 02 Яну 2012, 19:59

Колега, аз имах същата дилема преди време. В крайна сметка взех Самсунга. Имам приятели с Iphone-а. Самсунга е в пъти по-добър според мен. Най-добре отиди в някой магазин и разгледай 2-та модела по-обстойно. Ако не държиш на марката, гарантирам ти,че Самсунга много ще ти хареса:)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 02 Яну 2012, 20:07

Не знам, Самсунг-а е по-стар от 4S и вероятно една идея по-бавен. Ще е интересно като пуснат IceCream Sandwich ъпдейта на Самсунг-а, дали ще се оправя хардуера му с новия Андроид... Та затова бих препоръчал или да изчакаш малко да излезе по-бърз Самсунг/HTC от тоя клас или направо да взимаш 4S-a сега :ok:

Аз съм със Mtel Surf&Talk M. Уловката е, че тия 30 минути към всички оператори се изхабяват автоматично преди да започнат да се хабят 2000-те минути само към Мтел, независимо дали говориш с Мтел или други оператори! С две думи тия 30минути все едно не съществуват, ако първия ден от месеца решиш да говориш 1 час примерно само с Мтел :mhihi:

Иначе мобилния нет на Мтел е ОК - ходиш си по улицата и си гледаш БТВ онлайн :mrgreen: Скоростта е добра. Дори направих опит и на връх нова година си пуснах нета, като очаквах да лагва като за световно. Но не, вървеше идеално :D
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 520i e39

Мнение от RossenVlad » 02 Яну 2012, 20:12

Само да отбележа,че аз сравнявам с Iphone 4, а не S-ката. Но най-добре разгледай набелязаните телефони и сам ще прецениш:) Аз от нета съм доволен, към Ментел съм:)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330D
Мечтае да кара: ///M power
Детайли за колата: BMW - Bought My Wife

Мнение от Next » 02 Яну 2012, 21:04

Samsung Galaxy SII взимай няма да сгрешиш.
Iphone е доста прехвален телефон за което не виждам защо имал съм възможността много пъти да си играя с Iphone 4 и Самсунга повече ми харесва. Плйс това на самсунга му държи повече батерията и за андройд има доста приложения. Единствено харесвам в Iphone, че има сензор за ускорение.
Изображение

Legendary
Аватар
Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX

Мнение от MadChicken » 02 Яну 2012, 21:05

Може да е най-най незнам си какво тоя Самсунг, обаче нема никва класа у тая марка, така да се каже. Хващаш го тоя дето е много крехък и се чупи, хващаш после Самсунга и ... ябълката е класи просто. А Самсунга - усещане за ... евтин пластмасов телефон с детска операционна система - шарен, прекалено голям и дотам. Аз си използвам "скучния", брилянтно измислен, изработен и сглобен iPhone и не мога да спра да му се радвам вече почти година.
Only dead fish follow the stream...

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 02 Яну 2012, 21:08

Nickelback написа:Аз съм със Mtel Surf&Talk M. Уловката е, че тия 30 минути към всички оператори се изхабяват автоматично преди да започнат да се хабят 2000-те минути само към Мтел, независимо дали говориш с Мтел или други оператори! С две думи тия 30минути все едно не съществуват, ако първия ден от месеца решиш да говориш 1 час примерно само с Мтел :mhihi:

Тъкмо щях да го пиша това на колегата, според мен е адски глупаво... Всмисъл за мтел сигурно си е окей, но е ебаси алчността.
Изображение
E34, E38

Следваща

Назад към Извън Темата