iPhone 4S или Samsung Galaxi SII и абонаментен план ?
Модератор: Общи модератори
- ivanofff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136к.с.
Re: iPhone 4S или Samsung Galaxi SII и абонаментен план ?
exotique написа:smamf написа:Не знам дали имаш навика да си изпускаш телефоните, но ей това видео заслужава малко внимание:
http://www.youtube.com/watch?v=elKxgsrJFhw
малко,но "железният" ми е51 се счупи точно от едно замеряне
(като го последва и 1616-никакви последици за него) и се оказа спукана 3 слойна платка -демек-тотал
Идята е ,че много хора хвалят тази нокия като много здрава,но при мене не оцеля дълго
Питането според мен е за телефони а не за бейзболни топки нали!
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
justboy написа:Nickelback написа:Аз съм със Mtel Surf&Talk M. Уловката е, че тия 30 минути към всички оператори се изхабяват автоматично преди да започнат да се хабят 2000-те минути само към Мтел, независимо дали говориш с Мтел или други оператори! С две думи тия 30минути все едно не съществуват, ако първия ден от месеца решиш да говориш 1 час примерно само с Мтел![]()
Тъкмо щях да го пиша това на колегата, според мен е адски глупаво... Всмисъл за мтел сигурно си е окей, но е ебаси алчността.
Днес ми обясниха точно при Surf&Talk XL, че към М тел са си само 2000-те хиляди минути, а другите 120 са само към другите оператори...освен конкретно за този план да е различно ?!
4S-а ще се взема нов...притеснява ме факта, че ще дам не малко пари за телефон...който ще е само телефон...джейлбрейкване докато е в гаранция...едва ли ще се прежаля...при Самсунга този проблем го няма...
Отделно - Самсунга има по-добра батерия...с възможност за още по-добра..."Горила" дисплея си е огромен + ...
Имам двама познати притежатели на 4 и 4S .... втория се оплаква, че му пада обхвата сравнително често...та чак ми препоръча да взема 4...странно...
На кантар съм...може би ако Самсунга беше малко по-малък...(прекалено голям ми идва сякаш) - веднага го отнасях!
Чакам още малко отзиви от вас, ще поразпитам още малко тук там и ще решавам...но не смятам да бързам

Нали всички сме чували, че предупреден - значи въоръжен - пък било то и за един тарифен план...

- ivanofff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136к.с.
Dimitroff написа:justboy написа:Nickelback написа:Аз съм със Mtel Surf&Talk M. Уловката е, че тия 30 минути към всички оператори се изхабяват автоматично преди да започнат да се хабят 2000-те минути само към Мтел, независимо дали говориш с Мтел или други оператори! С две думи тия 30минути все едно не съществуват, ако първия ден от месеца решиш да говориш 1 час примерно само с Мтел![]()
Тъкмо щях да го пиша това на колегата, според мен е адски глупаво... Всмисъл за мтел сигурно си е окей, но е ебаси алчността.
Днес ми обясниха точно при Surf&Talk XL, че към М тел са си само 2000-те хиляди минути, а другите 120 са само към другите оператори...освен конкретно за този план да е различно ?!
4S-а ще се взема нов...притеснява ме факта, че ще дам не малко пари за телефон...който ще е само телефон...джейлбрейкване докато е в гаранция...едва ли ще се прежаля...при Самсунга този проблем го няма...
Отделно - Самсунга има по-добра батерия...с възможност за още по-добра..."Горила" дисплея си е огромен + ...
Имам двама познати притежатели на 4 и 4S .... втория се оплаква, че му пада обхвата сравнително често...та чак ми препоръча да взема 4...странно...
На кантар съм...може би ако Самсунга беше малко по-малък...(прекалено голям ми идва сякаш) - веднага го отнасях!
Чакам още малко отзиви от вас, ще поразпитам още малко тук там и ще решавам...но не смятам да бързам![]()
Нали всички сме чували, че предупреден - значи въоръжен - пък било то и за един тарифен план...
Абе то стия тарифни планове много трябва да се внимава че тия мобилни оператори са голяма пирамда!
http://www.iphones.ru/
много готино сайтче на братушките за новости от света на Епъл - след обстоен преглед на новините там аз станах фен на марката - тя е много повече от един дисплей и нахапана ябълка на гърба на корпуса
общо взето Apple платформата със своята гама от продукти, производителност, интерфейс, оптимизация и стил са бъдещето на персоналните развлечения
самсунг галакси няма потенциала да стане култов/легендарен телефон, той вече е забравен, след излизането на galaxy note ли както се води там или просто поредният им телефон
айфона е друга бира
ябълката има потенциала да е удобният ти и любим телефон, който и след 1 година да е актуалния модел, докато галаксито е просто поредната джаджа, която бързо ще забравиш след 5 месеца като излязат 10 телефона с по-добри характеристики и дисплей
иначе бягай надалеч от ментел докато е време, ако можеш, такива нещастници като тях втори няма
много готино сайтче на братушките за новости от света на Епъл - след обстоен преглед на новините там аз станах фен на марката - тя е много повече от един дисплей и нахапана ябълка на гърба на корпуса
общо взето Apple платформата със своята гама от продукти, производителност, интерфейс, оптимизация и стил са бъдещето на персоналните развлечения
самсунг галакси няма потенциала да стане култов/легендарен телефон, той вече е забравен, след излизането на galaxy note ли както се води там или просто поредният им телефон
айфона е друга бира
ябълката има потенциала да е удобният ти и любим телефон, който и след 1 година да е актуалния модел, докато галаксито е просто поредната джаджа, която бързо ще забравиш след 5 месеца като излязат 10 телефона с по-добри характеристики и дисплей
иначе бягай надалеч от ментел докато е време, ако можеш, такива нещастници като тях втори няма
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Dimitroff написа:4S-а ще се взема нов...притеснява ме факта, че ще дам не малко пари за телефон...който ще е само телефон...джейлбрейкване докато е в гаранция...едва ли ще се прежаля...при Самсунга този проблем го няма...:
Той след джейла си е пак телефон. Може да си го джейлнеш спокойно. Дори и нещо да се случи винаги можеш да го ресторнеш и няма как да разберат какво е имало на телефона.
Айфона е като БМВ- има по-бързи, има по-големи, има с по-добри дисплеи, има с по-добри батерии ама Айфона е най-добър щото притежава от всяко едно качество точно по толкова, колкото му трябва. Всичко е преценено, съразмерно и оптимизирано.
Много хора (включително и аз) казват "кво толкова.. телефон". Взимаш си го веднъж и край.. предполагам чувството ти е познато

- seven-eight
- кандидат ентусиаст
-
bum_bum написа:Айфона е като БМВ- има по-бързи, има по-големи, има с по-добри дисплеи, има с по-добри батерии ама Айфона е най-добър щото притежава от всяко едно качество точно по толкова, колкото му трябва. Всичко е преценено, съразмерно и оптимизирано.
+1

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Ха, бащата беше в същата дилема като тебе и накрая...си взе и двата..
Несъм ги разглеждал кой знае колко, като цяло не съм много по телефоните, но следните работи ми направиха впечатление - Самсунга е по обемист, но по лек. И двата имат страхотни дисплеи, но на самсунга е по голям. И с двата лесно се свиква с тъч пада и управлението, самсунга има допълнителни копчета и мен ми беше малко по лесен. Айфона от друга страна е както го описа бум_бум. Освен това има някой екстри и неща за които е помислено по добре. Примерно взехме си принтер на който може да принтираш с wireless и през телефон и айфона се свърза по лесно от лаптопа, самсунга изписа ,че можело да с епринтира само на принтер на самсунг
Има и други неща по интерфейса които правят айфона малко по-бизнес.
Така ,че за мен примерно самсунга е малко по "тинейджърски" с големия дисплей и т.н. , но ако не държиш на имиджа на айфона и някой други екстри, самсунга е перфектен и цената му е значително по ниска.
Несъм ги разглеждал кой знае колко, като цяло не съм много по телефоните, но следните работи ми направиха впечатление - Самсунга е по обемист, но по лек. И двата имат страхотни дисплеи, но на самсунга е по голям. И с двата лесно се свиква с тъч пада и управлението, самсунга има допълнителни копчета и мен ми беше малко по лесен. Айфона от друга страна е както го описа бум_бум. Освен това има някой екстри и неща за които е помислено по добре. Примерно взехме си принтер на който може да принтираш с wireless и през телефон и айфона се свърза по лесно от лаптопа, самсунга изписа ,че можело да с епринтира само на принтер на самсунг

Така ,че за мен примерно самсунга е малко по "тинейджърски" с големия дисплей и т.н. , но ако не държиш на имиджа на айфона и някой други екстри, самсунга е перфектен и цената му е значително по ниска.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- Amatior4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320D
Това са ми любимите теми (БМВ vs Мерцедес и iOS vs Android) 
Съвета ми е да пробваш и ХТЦ Сензейшън. Той е с малко по различен интерфейс и дизайн от Самсунга. По принцип при андройд имаш повече възможност за човъркане по телефона. Аз го ползвам вече близо 2 години и ми допада много повече от иФона, но всичко си е въпрос на вкус.
Батерията, екрана, цената са в плюс за самсунга. Еднаквоста на всичките иФони и аз не знам плюс ли е или не.
Това за клипчето по горе съм виждал и Самсунг с толкова спукан екран. Както се казва шанс и никой не е застрахован от изпускане.
Аз съм с ХТЦ Дезайр (малко по стар модел от тези които сравняваш, но и тях съм ги разглеждал/ползвал обстойно).
В момента съм към Вивател с месечна такса 30 лв. (180 мин към всички оператори + 300 ли колко бяха към Вивател) + 5 лв. интернет (около 100 мб на висока скорост уж и след това е неограничен. Ако съм честен на Супер Любо интернета му е доста куц, но става за ползване.
Ванка както колегите са ти написали, което и да вземеш няма да съжаляваш и двата са супер телефони (бързи двуядрени). Успех и да се похвалиш!

Съвета ми е да пробваш и ХТЦ Сензейшън. Той е с малко по различен интерфейс и дизайн от Самсунга. По принцип при андройд имаш повече възможност за човъркане по телефона. Аз го ползвам вече близо 2 години и ми допада много повече от иФона, но всичко си е въпрос на вкус.
Батерията, екрана, цената са в плюс за самсунга. Еднаквоста на всичките иФони и аз не знам плюс ли е или не.
Това за клипчето по горе съм виждал и Самсунг с толкова спукан екран. Както се казва шанс и никой не е застрахован от изпускане.
Аз съм с ХТЦ Дезайр (малко по стар модел от тези които сравняваш, но и тях съм ги разглеждал/ползвал обстойно).
В момента съм към Вивател с месечна такса 30 лв. (180 мин към всички оператори + 300 ли колко бяха към Вивател) + 5 лв. интернет (около 100 мб на висока скорост уж и след това е неограничен. Ако съм честен на Супер Любо интернета му е доста куц, но става за ползване.
Ванка както колегите са ти написали, което и да вземеш няма да съжаляваш и двата са супер телефони (бързи двуядрени). Успех и да се похвалиш!

- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320 Ci
- Детайли за колата: Black, M6 Rims
iPhone 4, iPhone 4 и пак iPhone 4 - не бих си взел друг телефон. Има точно толкова от всичко, колкото е нужно, нищо излишно. За всичко е помислено, не е обемен и не ми пречи като го нося по джобовете 

Think. Believe. Dream. Dare...
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
И аз преди време бях пред дилема Айфон или Галакси 2.
Даже и тема бях пуснал, че до тогава само симбиан телефони бях ползвал.
Ако вземеш Айфона е само и единствено заради марката. Нищо друго не му е по-добро от на самсунга.
Андроид определено е по-добрия ОС с повече възможности.
Всъщност Самсунг Галакси Ноут защо не го погледнеш. Малко е по-голям, но дисплея му е красота и се работи доста удобно с него.
Даже и тема бях пуснал, че до тогава само симбиан телефони бях ползвал.
Ако вземеш Айфона е само и единствено заради марката. Нищо друго не му е по-добро от на самсунга.
Андроид определено е по-добрия ОС с повече възможности.
Всъщност Самсунг Галакси Ноут защо не го погледнеш. Малко е по-голям, но дисплея му е красота и се работи доста удобно с него.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
Мен точно размера на Samsung-a ме спира най-много...за ноут-а...няма как просто...твърде голям ми е.
HTC-тата...нещо не съм им фен на тях...гледах го Сенсейшъна...приятен дизайн, доста хвалено телефонче, но ... лично на мен не ми хвана особено вниманието.
Цената няма да е определяща - купувам си телефони веднъж на 2-3 години, не през 5-6 месеца, така че не я мисля особено.
Абонаментният план живо ме интересува - просто говоря много! - в момента съм на не знам си какъв план с безплатни минути + 5 номера в семейство и приятели + 1 любим...таксата е 30 лева, аз плащам между 80 и 100 лева сметки...това без да ползвам интернет и при положение, че ползвам сравнително често един служебен за лични разговори!
Като им гледах на М тел-ци плановете - сякаш Surf&Talk XL най-много ме устройва, а същевременно на този план ... iPhone или Самсунг са по 30+ лева на месец...тоест под чертата пак давам 90-95 лева месечно, но плащам телефон.
Разбира се, ако ако някой даде оферта за друг план - ще е по-добре, но май...няма как да стане...
HTC-тата...нещо не съм им фен на тях...гледах го Сенсейшъна...приятен дизайн, доста хвалено телефонче, но ... лично на мен не ми хвана особено вниманието.
Цената няма да е определяща - купувам си телефони веднъж на 2-3 години, не през 5-6 месеца, така че не я мисля особено.
Абонаментният план живо ме интересува - просто говоря много! - в момента съм на не знам си какъв план с безплатни минути + 5 номера в семейство и приятели + 1 любим...таксата е 30 лева, аз плащам между 80 и 100 лева сметки...това без да ползвам интернет и при положение, че ползвам сравнително често един служебен за лични разговори!
Като им гледах на М тел-ци плановете - сякаш Surf&Talk XL най-много ме устройва, а същевременно на този план ... iPhone или Самсунг са по 30+ лева на месец...тоест под чертата пак давам 90-95 лева месечно, но плащам телефон.
Разбира се, ако ако някой даде оферта за друг план - ще е по-добре, но май...няма как да стане...
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
За много години. Аз съм с HTC Desire HD http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/2097/htc-desire-hd Surf&Talk L (Месечна абонаментна такса - 34,90 лв, Включен трафик за данни - Неограничен, Включени минути в мрежата на М-Тел - 1000, Включени минути към други мрежи в страната - 100 , Включени SMS и MMS в мрежата на М-Тел - 200 SMS, 200 MMS, Цена на минута към всички национални мрежи - 0,29 лв.,Цена на SMS - 0,14 лв.)
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
Знам условията на плана - за мен беше важно да знам дали в новия план безплатните минути към другите оператори и тези към М тел са независими или както при стария план - първо текат 200 те минути към всички, а после остават 2000-те хиляди към М тел.
Отговора ме устройва идеално:
http://www.nixanbal.com/%D0%BC-%D1%82%D ... f-and-talk
Обърнете внимание на текста след "Редакция"
Отговора ме устройва идеално:
http://www.nixanbal.com/%D0%BC-%D1%82%D ... f-and-talk
Обърнете внимание на текста след "Редакция"
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Човек, и аз точно се дърпах от С2-ката порари причината, че ми изглеждаше зверски голям. После се прежалих и го взех. Сега въобще не съжалявам. Вторият ми телефон е Нокиа Х6 (невероятен боклук), който погледнат изглежда в пъти по-малък, а когато ги сложа в джоба на дънките Галаксито въобще не се усеща!? Не знам...може би, защото е доста тънък, но определено няма да ти прави проблеми като големина. Аз лично доста се очудих в началото.
Относно параметрите. Ти си взимаш смартфон. Като ще е смартфон, нека да е смартфон. Като искаш лъскава гъзария - има си имиджови телефони...и АйФон не е един от тях. Толкова говорите за тоя дисплей, а никой не спомена, че според всички ревюта това е най-добрия дисплей на пазара в момента, както и Галакси С2 се води за най-добрия смартфон. Колегата ми, който си е АиФон фен от сума години, и който е имал всеки един АйФон досега, сам си каза, че Галаксито е в пъти по-перформанс от 4с. Пробвал съм му 4с-а на колегата и да ти кажа...двуядрения процесор на Галаксито си е казва думата. На мен примерно Андроида ми е по-лесен да се ориентирам. Отделно тази идея да си плащам за всичко само и само да гъзарея с АйФон...АйСиктир!!! Единственото, което ми харесва повече в Епъла е дизайна...там верно са се представили много добре.
В общи линии, каквото и да вземеш, надали ще сбъркаш. Просто, ако искаш смартфон и функционалност - Галакси, ако искаш гъзария - АйФон!
Относно параметрите. Ти си взимаш смартфон. Като ще е смартфон, нека да е смартфон. Като искаш лъскава гъзария - има си имиджови телефони...и АйФон не е един от тях. Толкова говорите за тоя дисплей, а никой не спомена, че според всички ревюта това е най-добрия дисплей на пазара в момента, както и Галакси С2 се води за най-добрия смартфон. Колегата ми, който си е АиФон фен от сума години, и който е имал всеки един АйФон досега, сам си каза, че Галаксито е в пъти по-перформанс от 4с. Пробвал съм му 4с-а на колегата и да ти кажа...двуядрения процесор на Галаксито си е казва думата. На мен примерно Андроида ми е по-лесен да се ориентирам. Отделно тази идея да си плащам за всичко само и само да гъзарея с АйФон...АйСиктир!!! Единственото, което ми харесва повече в Епъла е дизайна...там верно са се представили много добре.
В общи линии, каквото и да вземеш, надали ще сбъркаш. Просто, ако искаш смартфон и функционалност - Галакси, ако искаш гъзария - АйФон!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- Petrolhead
- Потребител
-
z
Последна промяна Petrolhead на 11 Юли 2022, 10:37, променена общо 1 път