2.70лв дизела.....до кога ?!?!??!?!?
Модератор: Общи модератори
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Re: 2.60лв дизела.....до кога ?!?!??!?!?
Просто и последното желание да живееш в тази държава на човек се губи. Колкото и да се опитваш да живееш тук, не става просто...
и аз това си го мислех, но 5 човека да останат - тях ще ги щавят, това е сигурно...!
До колегите с позитивните емотикони - не знам как имате сили да се шегувате вече... на мен ми се повръща...
dbanchev написа: Ама дано останат само мангасари тука след некоя година, да видим кого ще щавят тия к*пелета алчни...............
и аз това си го мислех, но 5 човека да останат - тях ще ги щавят, това е сигурно...!
До колегите с позитивните емотикони - не знам как имате сили да се шегувате вече... на мен ми се повръща...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Е хубу де ама той лукойла не е на държавата. Костов го продаде на руснаците въпреки че и шел и бп го искаха

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
Живял съм и работил известно време в УК и тази пролет реших да се върна в "милата" ми родина уж за по хубаво и с надеждата нещата да се оправят и тн. ама незнам дали не ми беше най голямата ми грешка. Тази държава е наистина една тоалетна
Може би ние самите сме си виновни и манталитета ни е такъв.

Може би ние самите сме си виновни и манталитета ни е такъв.

sub_eleven написа:
верно си е...ама не ти е за 10те стотинки от това повишение. не ти е за 10 те от следващото и то си стана 2.60 нафтата преди година можеби 2 беше 1.70лв и виках тия са луди кви са тия цени. И така постепенно постепенно с вазелин..... ХОП !!! айде вътрешно. Давайте да се сабираме или да се закачиме за некои дето са се сабрали да ходиме да викаме да чупиме да блокираме ако ще и война да стане тва неможе да продължава повече така. То догодина ще е 3.50 как ги виждате тия работи?!
Money don't change you. It changes the people around you.
МИТКО БЕ написа:sub_eleven написа:Давайте да се сабираме или да се закачиме за некои дето са се сабрали да ходиме да викаме да чупиме да блокираме ако ще и война да стане тва неможе да продължава повече така. То догодина ще е 3.50 как ги виждате тия работи?!
Напълно съм съгласен

Вчера за 6 часа път заредих два пъти - единия на 2.46/литър, другия на 2.57/литър

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Аз от седмица се мъча да намеря газаджия който е монтирал вече газова уредба на дизелов мотор - лека кола...ама няма такъв.
Само на автобуси и то големи монтирали метанец на нафтови двигатели. Никой не е монтирал още в България газова уредба на лека кола дизел - дори и на лакомите 6-8-10 цл. турбо-дизели,
а все си мисля че ще е кирия да се монтира метан на 2.5 TDI. 4 кг. метан 6.50 лв. и 3 лтр. дизел 7.70 лв. - 14 лв. е много по-добре е от 10 л. дизел по 2.60 - 26 лв.
Само на автобуси и то големи монтирали метанец на нафтови двигатели. Никой не е монтирал още в България газова уредба на лека кола дизел - дори и на лакомите 6-8-10 цл. турбо-дизели,
а все си мисля че ще е кирия да се монтира метан на 2.5 TDI. 4 кг. метан 6.50 лв. и 3 лтр. дизел 7.70 лв. - 14 лв. е много по-добре е от 10 л. дизел по 2.60 - 26 лв.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
В един вестник май четях, че от тази година гумите ще смаляват разхода. И ще си имат класове както при пералните и тн. Клас А ще сваля разхода най-много. Пък дали е истина, времето ще си покаже 

- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
а аз четох, че ше има маратонки със специфична подметка от карбон и с тех разхода пада 2-3 литра на 100 

- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Демирев написа:Аз от седмица се мъча да намеря газаджия който е монтирал вече газова уредба на дизелов мотор - лека кола...ама няма такъв.
Имаше един таксиджия на една фабия беше си монтирал... разтърси се из новинарски сайтове. Дори по БТВ даваха репортаж за него. Лятото май беше.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
P1tbuL написа:Демирев написа:Аз от седмица се мъча да намеря газаджия който е монтирал вече газова уредба на дизелов мотор - лека кола...ама няма такъв.
Имаше един таксиджия на една фабия беше си монтирал... разтърси се из новинарски сайтове. Дори по БТВ даваха репортаж за него. Лятото май беше.
мда, трябва си делко, разпределител, кабели, свещи....

за първи път чувам че са хакнали и дизела да може с гас? предсртавям си го с ужасен резултат пък нз 

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Вместо да се чудуте как да строшите дизелите си по-добре ги продаите и си вземете корсички 1.2 моно с гас! 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
ето какво обяснение са дали от ЛУКойл миналага година
http://darikfinance.bg/novini/50879/%CB%F3%EA%EE%E9%EB+%EE%E1%FF%F1%ED%E8+%F6%E5%ED%E0%F2%E0+%ED%E0+%E4%E8%E7%E5%EB%E0

http://darikfinance.bg/novini/50879/%CB%F3%EA%EE%E9%EB+%EE%E1%FF%F1%ED%E8+%F6%E5%ED%E0%F2%E0+%ED%E0+%E4%E8%E7%E5%EB%E0

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
не знам какво обяснение са дали, но новинарските сайтове, например бтв обясняват защо дизела поскъпнал от 2.50 до 2.52, а това че реално зареждаме на 2.60 никой не го обяснява. Никой дори не счита за нужно!