iPhone 4S или Samsung Galaxi SII и абонаментен план ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Re: iPhone 4S или Samsung Galaxi SII и абонаментен план ?

Мнение от Hades_ » 03 Яну 2012, 18:29

Моя Nexus s уж го имаше в каталозите им, но го нямаше никъде, накрая писах един мейл на customer supporta им...оказа се че ги гледат тези работи ми казаха къде го има. Не помогнаха и онези хора на *88 само ме размотаваха
няколко дни подред. Ако наистина искаш да го вземеш от магазин на Мтел, може би било най-добре да им пишеш, още повече че надали са заредили с нови телефони първите дни след празниците.

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 03 Яну 2012, 18:46

Dimitroff написа:iPhone ще бъде...стига да го намеря някъде, баси !!

Ходих до мола на Цариградско, до мол Сердика, до мол-а на Стамболииски...ми нямат го :mhihi:
Писна ми да обикалям и се обадих на оператор да го потърсят в клоновата мрежа...обаче нещо ме съмняват да върнат обаждането...ще видим.

Междувременно - ако някой от Вас знае къде има наличен черен - да свирка да го отнасям.

Колеги, явно е ,че колегата Димитров е решил какво да вземе, моля да пишат хора, които могат да помогнат да го намери!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 335i 2008

Мнение от bweenie » 03 Яну 2012, 19:28

Звънни на *88, на мене ми казаха веднага къде да отида. питаха ме и какъв цвят да търсят и колко гигабайта.
Другото е да звъниш по магазините на мтел. номерата може да намериш в сайта им. Пробвай в магазина на витошка. Аз като си взимах моя преди десетина дни, там имаше най-много бройки.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 99ufo99 » 03 Яну 2012, 21:38

Е.Димитров написа:Колега @520i ,и в Лондон ли има Глогул?,баси...
Иначе нещата са прости,никой не може да те задължи да преподписваш каквото и да е,нужно е само да си заплатиш за микросим картата.
Трябва да видиш дали самият ти апарат е "фабрично отключен" и ако е фабрично отключен,то не би могъл да го "превърнеш" а "айпод",подобни гимнастики стават когато апарата ,най-общо казано е :фабрично заключен " към даден оператор.
"Джейлавето" е най-просто казано ,да можеш да качваш кракнати приложения или такива ,които не са одобрени от апъл,според политиката на апъл,след "джейлване",апарата губи гаранция....
Според мен в апп стора има достатъчно безплатни приложения,които биха те забавлявали.
Поздрави и успех

Колега, изчетох цялата тема, и навсякъде цитираш "политиката на Ейпъл " че губи гаранция след джейлбрейк ???
Лично съм си джейвал iPhonа - 3g, закупен от Глобул с 2 години гаранция, продадох го на приятел почти нов (беше на 30 мин. разговори ) просто не го плзвах и си стоеше удома, та моя човек по някъв начин го прецака след 1 година .. през това време му е качвал и джейвал всяка по-нова версия която е излизала на ОС-а... и телефона си отиде на сервиз.. след което му го замениха с ЧИСТО НОВ-а бройка.

Не плашете хората с разни чули-недочули истории че отпадала гаранцията !
Софтуера на iPhona неможе да го повреди ( може да си прецакаш бейсбанд-а и за момент да си стои като iPod, докато излезе unlock и да се оправи проблема ) но това не е хардуерен дефект както ако го намокриш или изпуснеш.
То много ясно, че ако си правиш експерименти и го прецакаш, и го занесеш със прецакан бейсбанд, който и да е сервиз ше ти каже " да не си бъзикал, като не ти е ясно "

С две думи.. джейлбрейкването не е условие да ти откажат гаранция, но е добре да го направи човек който е запознат с особенностите на тази процедура.. иначе за един определен период ( 1-2-3 месеца ) може да остане като iPod .

За правилното джейлбрейкване си трябва четене, от значение са няколко неща:

- версията на ОС-а на телефона
- версията на бейсбанд-а
- тетеред или ънтетеред джейл ще се прави
Всичко друго е въпрос на 15 мин. и правилната прошивка.
-- е39 530d -- my blue passion --

Един много талантлив Българин
http://www.eftimrusev.com

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 03 Яну 2012, 23:05

Колега Dimitroff, ако имаш път към мола на Стамболийски провери там дали го нямат 4S-a. Магазина на Мтел там изглежда е добре зареден, защото като взимах моя Самсунг Ноут само там го имаха и то 2-3 бройки :dunno:
И сигурно се досещаш, че ако го взимаш от Мтел-ци с абонаментен план най-вероятно ще е заключен към тях :confused:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 03 Яну 2012, 23:19

Oт М тел ще бъде...100%

Някак си не ми се дават 1000+ лева кеш за телефон.

Същевременно всеки месец плащам между 80 и 90 лева сметки...та простата сметка 59 лева абонаментен план, който би трябвало да не надхвърлям + 35 лева на месец за телефона... = 95 лева ... че аз и сега толкова плащам, без да изплащам телефон :mhihi:

Ходих към обяд в Мол Сердика...нямаха го...провериха по търговската мрежа - имало 6 бр. в Мол София (на Стамболииски)...отивам...верно имат 6 броя, но 5те са бели, а черния е ... запазен.
Започна едно търсене...ама колегите не вдигат, ама в Люлин има...ама пак са бели...в М тел на Витошка...продали последния преди 3 часа...от там *88... - търся такъв телефон - къде го имате да ходя да си го взема ? - след 15 мин ми звъни - не мога да се свържа с колегите да проверя - с тези, който се свързах - нямат черен или изобщо нямат :shock: :shock: .

Проверих в мола на Цариградско, както и в М тел в студентски - или нямат или имат само бели...

Питах ги дали имат в Перник - казаха, че имат, ама е с лого на VW и се отказах да ходя (шегувам се разбира се!!)
Питах ги дали имат в Ботевград...и там нямали...

Утре ще ги питам дали имат в Пловдив...една девойка явно видя, че картата е активирана в Хасково преди 10-тина години и ми вика "В Хасково има един" - изтеглете го тогава - ще го взема от Вас още утре ако трябва ... ама не можело така...нямало как...

Тъпичко ми стана общо взето :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 99ufo99 » 03 Яну 2012, 23:43

Мтел.. кво да ги правиш :) в Глобул имат всякви .. даже и в забутания прованс като Габрово.

п.п. Аз не бих си взел точно 4-S ... по ред причини... за предпочитане е "старата" 4-ка.
-- е39 530d -- my blue passion --

Един много талантлив Българин
http://www.eftimrusev.com

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 04 Яну 2012, 0:20

Техномаркет съм ги зачеркнал тотално за купуване на нащо различно от телевизор,пък дори и тогава бих се замислил...Пред няколко месеца отвам да купя два гпс-а гармин nüvi 465T -като глупаците имаха само 1бр-и то мостра-айде да видим къде има 2ра бройка-Люлин(аз съм на цариградско) бегай къде ше се разкарвам,гледам няква куче марка за 500+ лв давай го него-ма и той бил само мострата(а на мене ми трябваха спешно) взимам го и него-и на касата ми хакват некви 100+лв без дори да ми кажат за няква си карта за ноунеймката за 2 години тинтириминтири..е НЕ,ПОЛУДЯХ :bang: 9,30 сутринта в неделя им оставям 1300лв за добор утро а тея ми се правят на вървежни-Ф-к ОФФ :bang:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 04 Яну 2012, 1:21

Dimitroff написа:...Тъпичко ми стана общо взето :mhihi:

Мтел са бая наядени.. аз така отивайки към работа като пуснаха 4-ката още първия ден и гледам един плакат в офиса им до моя офис.
Влизм и викам- дай един Айфон. И оная :shock: .. "ми нямаме"..
Първи ден, таман сложиха плаката в 11 часа отивам и тия нямали..
Цял ден обикалях с едно такси, докато го намерих на Мария Луйза преди гарата. :banghead:
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 04 Яну 2012, 1:44

Иво не се оплаквай :mhihi: :mhihi:
Аз моя от 25 декември 2010 почнах да го търса, никъде немаше, казаха до "неколко дни" ще имаме доиде януари 2011 пак нема звънех секи ден на #88 (те знаят най добре кое къде има ) и к*р нема става 15 пак нема звъна на 16-ти викат доидоха 6 телефона :mhihi: :mhihi: :mhihi: викам къде са ??? те амиии 2 са в техномаркет до камор ауто, след 5 мин бех там :mhihi: влизма викам телефоните къде са, тая вика мии единия продаден другия запазен, елате утре ако не се появи клиента е ваш, е в мен е сега :mhihi: :mhihi:

П.П струваше си тичането, телефона е един път, това е марката за мен, ако не се осерът зверски както Нокия бяха №1 и нещо се осраха
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от RaHzElChO » 04 Яну 2012, 2:08

Любимата ми тема за разговор...тук мненията са много и всеки избор звучи логично, в зависимост от различните съображения. 4s ми допада, беше страшен бум, като излезе и все още се продава добре. Кое ми харесва в iPhone 4s ? Определено има най-добрата камера, която съм виждал на смартфон. Сири за мен е голяма гъзария, но в България не е особено приложимо, защото няма съпорт на български, а е малко тъпо да си говориш с телефона на английски. Ключовият момент при всички продукти на Apple не са техническите спецификации, защото винаги е имало устройства с по-добри такива, а самата операционна система, която е максимално оптимизирана за устройството, на което е инсталирана. Iphone винаги лети, независимо какво си стартирал, не се налага да флашваш моднати ромове всяка седмица, той просто работи!
Аз обаче съм от хората, които обичат повече да ръчкат, да експериментират и постоянно да са в очакване на някой по-оптимизиран ром, с който телефончето ще заработи още по-добре. Това е причината да ползвам Андроид и след 5г загуба на време с Windows Mobile, направо се родих. А факта,че след руут мога да си оверклоквам процесора, ме връща към добрите стари времена, когато седях до никое време да настройвам домашния компютър до последния мхз, но това е друга тема.
Ако аз сега трябваше да си избирам телефон, който е различен от Iphone 4s, то задължително щях да избера Android OS, Windows Phone 7 и Symbian остават много на заден план. Та, изборът ми щеше да е между следните устройства ползващи Android.
1. Samsung Galaxy S II
Какво да кажа, най-продавания телефон през Декември в моята фирма, има всичко, от което може да има нужда един бачинаещ юзър, както и по-напреднал ;) Super Amoled дисплеят си казва думата и само Retinata на Iphone може да му съперничи
2. HTC Sensation XE
Съвсем ново предложение, от Декември е на пазара, но бързо набра скорост, отличава се с изключително бърз двуядрен процесор 1.5ghz, голяма вградена памет и опция за разширяване до 32gb
3. Motorola Razr 2011
Малко познат телефон на аудиторията, но изключителен във всяко отношение. Отново дисплей Super Amoled, но с по-висока разделителна способност от тази на S II, достатъчно бърз 1.2g двуядрен процесор и много ергономичен и стилен дизайн.

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk
36922
rve написа:БМВ не е просто марка автомобил, БМВ е идея, страст, съдба.

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 330D

Мнение от HackeD » 04 Яну 2012, 12:23

4S не си взимай прави проблеми със софтуера! :yes: :yes:

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 04 Яну 2012, 12:26

z
Последна промяна Petrolhead на 11 Юли 2022, 10:36, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от RaHzElChO » 04 Яну 2012, 12:28

HackeD написа:4S не си взимай прави проблеми със софтуера! :yes: :yes:

За първи път чувам за подобно нещо.
36922
rve написа:БМВ не е просто марка автомобил, БМВ е идея, страст, съдба.

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 04 Яну 2012, 12:29

Доста народ познавам с 4С - нямат оплаквания...твоите впечатления от къде са ?

П.с. До там я докарах, че се търси 4С в Пловдив в момента :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата