Прекратяване договор с ГЛОБУЛ???
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- guns3
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318ис
- Мечтае да кара: //М-Без Значение
Прекратяване договор с ГЛОБУЛ???
Колеги преди около две седмици се коментираше гласуването на нов закон по казуса-предсрочното прекратяване на договори и намаляване на тарифният план преди изтичане на договора.Мен ме интересува конкретно как стоят нещата с Глобул,и дали този закон влезе в сила,и ако не-от кога ще влезе,и как точно ще стоят нещата с договорите и тяхното прекратяване?! Ще съм благодарен ако някой е по-запознат по въпроса да сподели за какво иде реч,и каква ще е процедурата!
Благодаря предварително!!!
Благодаря предварително!!!

Последна промяна guns3 на 05 Яну 2012, 23:38, променена общо 1 път
Re: Прекратяване договор с ГЛОБЪЛ???
първо се казва Глобул и второ докато не изтече договора да се съдереш нищо не може да направиш
- Alien
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава
cherepa83 написа:първо се казва Глобул и второ докато не изтече договора да се съдереш нищо не може да направиш
Що лъжеш човека?
Може да си плати неустойките и да си прекрати договора, кога му душа сака.

Alien написа:cherepa83 написа:първо се казва Глобул и второ докато не изтече договора да се съдереш нищо не може да направиш
Що лъжеш човека?
Може да си плати неустойките и да си прекрати договора, кога му душа сака.
даже има и 3-ти вариант - подписваш за 1 година на най-тънкия им възможен план (не им знам опциите ама все ще имат нещо за 5лв/месец) и веднага прекратяваш. Така неустойките са 60лв.. далеч по добре от план по 30-40лв на месец

Глобула не го знам дали имат някакви допълнителни такси/неустойки, ама при МТел минава тоя номер и реално за 60лв ги отебаваш директно
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Re: Прекратяване договор с ГЛОБУЛ???
ae черепа искаше да каже, че не може своеволно да го прекратиш без да платиш нищо преди да е изтекъл срока и тва си е.
Минаваш на други планове, Плащаш неустойки - все неща които ще прекратят договора, но не е free.
туй то.
Минаваш на други планове, Плащаш неустойки - все неща които ще прекратят договора, но не е free.
туй то.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
някой запознат ли е дали са в правото си от виваком да ми отказват да мина на по-ниска месечна такса? на мтел от 30 и 50 лв на месец ги направих без проблем на по 5лв въпреки че оставаха по около 14 месеца.. местя всички номера от семейството на глобул, странното е че смятах че от мтел ще ми правят проблеми..
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
е що не си прочетеш договора + Общите условия- 100% там пише нещо полезно... Може и да имат право да ти откажат, може и патката в магазина да се прави на ударена...
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Служителите в офисите и в кол-центъра (поне за Виваком имам сериозни наблюдения) са обучени да те подвеждат с информацията и т.н., за да измъкнат максимално много време, когато се опиташ да се откажеш от услуга. На мен наскоро ми приложиха чисто магураджийска схема с един интернет, например. Чиста измама, която мога да докажа само, ако си водех нотариус с мен в офисите им при всичкото разкарване дотам. Така че, четете си всички редчета и си искайте всички притурки към договорите, защото и там хитруват.
Never mistake motion for action...
- kjm
- Потребител
-
- Кара: Е36 320 93г.
acer написа:някой запознат ли е дали са в правото си от виваком да ми отказват да мина на по-ниска месечна такса? на мтел от 30 и 50 лв на месец ги направих без проблем на по 5лв въпреки че оставаха по около 14 месеца.. местя всички номера от семейството на глобул, странното е че смятах че от мтел ще ми правят проблеми..
и в глобул е така,не може да минеш от голяма тарифа на малка,а ако искаш обратното става за секунди.
не пазя договора, имахме местения и се загуби някъде, но съм сигурен на 99% че служителя от офиса им ме излъга... така и не разбраха управители на тия фирми че клиент на сила ще го задържиш временно.. някой ако има познат във виваком да поразпита, макар че няма никва логига точно в мтел да става(яли са те попара) а на другите не и ще ма разкарват с дискова херния по 20 пъти, накрая ще почна да ги съда по американски за здравословни проблеми, пропуснати ползи и нерви, просто чашата преля! и онзи трол, ако ме е излъгал да очаква господари на ефира, не се поанся, си играем на тука има там няма, само съд и камера ще ги оправия тея!
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- ms
-
-
Самият договор не ти трябва- там едва ли има нещо по въпроса... намери Общите условия на Вивател в нета и чети там...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Доколкото разбрах новия закон ги премахва тия неустойки и договорите автоматично стават безсрочни.Незнам дали е приет и важи но във всички случаи ще има първоначално откази от страна на оператора щото това им е официална политика да протакат и да предлагат разни супер изгодни тарифи само и само да не се откаже пациента.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- ms
-
-
Закона е приет и вече в сила, но общо взето важи за новите случаи- тея със заварено положение в общия случай го духат...
прочетох общитете условия, но разбира се нищо не пише за преминаване на по-ниска месечна такса, ама ако им кажеш за по-голяма такса, свирка щи направят! само да разбера че са ме метнали и ще гледате сеир! аз още не съм си доворъшил егн-то и не можело!!! а в мтел за 5 мин ми ги оправиха, а при тях не можело! ще заможе и още как 

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2