КЕШ ПАРИ ИЛИ КАРТА
Модератор: Общи модератори
Re: КЕШ ПАРИ ИЛИ КАРТА
nightdriver написа: ... предпочитам картата , по-бързо и по-удобно и т.н. ....
по-бързо, ама в белите държави...ела да видиш у Фантастико като почнат да се мъчат касиерките и как картите масово не се връзват със системата как по 10 минути не мое си платиш

за тва:
в БГ-кеш
навън- карта и кеш у джоба за всеки случай

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Кешовицата някак топли джоба...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
С карта много хубаво, ама на колко от вас ви превеждат цялата заплата по карта, имам в предвид на колкото ви осигуряват а не 250 лева, щото има значение, на мен са ми идвали даначните на гости.
И ако няма как да докажеш кинтите става интересно, а тва всичко кеш в джоба, и аз съм като Иво обичам да носа повече пари, винаги помага.
И ако няма как да докажеш кинтите става интересно, а тва всичко кеш в джоба, и аз съм като Иво обичам да носа повече пари, винаги помага.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
досега на мен само в Барса в музеи и зоологическата им градина не приемаха кеш
иначе кеша е цар
друго си е да имаш кеш за да посрещнеш 90% от непредвидимите ситуации
аз съм твърдо ЗА кеша
иначе кеша е цар
друго си е да имаш кеш за да посрещнеш 90% от непредвидимите ситуации
аз съм твърдо ЗА кеша
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Твърдо кеш! Карта за сметката в която са ти спестяванията или там по-голямата сума пари.Заплатата обаче-кеш! Като те е страх да не ги загубиш,няма да носиш голяма сума в себе си но едни 30-40 кеш винаги в теб.Най-мразя,откакто ни обърнаха заплатите на карта и още нямам навика да си ги изтеглям да тръгна сутринта за работа и както обикновено да съм спал до последно да закъснявам и понеже вечерта съм излизал,да съм изхарчил кеш-а и понеже съм работник обикновен,не работя в офис, а в индустриалната зона на града и там няма банкомати,да осъзная че нямам цигари.В околността на раб. ми място има магазнчета и заведения но там си е все кеш и до обяд какво-имам 1000 лв,ама кел файда-карам на муфта.И като дойде обедната почивка-пали колата да вай до града до първия банкомат който ти е по път,той ест.не е на твоята банка,тегли пари за цигари,за обед да хапнеш и накрая цигарите и обяда вместо да ти излязат 8 лв ти излизат 12 със бензина който си изгорил да идеш до банкомата и таксите за теглене на банкомата на чужда банка.Или както ми се случи точно тази година на 30 декември да си погубя картата и познайте как се търсят пари за нова година назаем да си намериш понеже са почивни дни и нито една банка не работи да си изтеглиш пари кеш.Айде нема нужда.Единствения плюс е,че като загубиш карта не си загубил парите,а ако загубиш кеша край с него,но все пак както казах по-горе-носиш малко и като загубиш не губиш всичко.
Така че...КЕШ!!!
Така че...КЕШ!!!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
bum_bum написа:Обичам да имам в себе си много пари в брой. А някой като вземе да плаща с карта и един час да се гъзи и да вкарва пинове и да се подписва направо ми идва да му фрасна една
Много е яко да извадиш балата с... петолевки нали

N.Mihaylovski написа:С карта много хубаво, ама на колко от вас ви превеждат цялата заплата по карта, имам в предвид на колкото ви осигуряват а не 250 лева, щото има значение, на мен са ми идвали даначните на гости.
На мен ми я превеждат цялата и ме осигуряват на цялата

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- NIKMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46i
Пичове не забравяйте и за контрола на държавата-първо всички заплати по карти, после всички търговски обекти свързани с НАП, след това ти пазаруваш с карта, търговеца ти дава касова бележка, всички обороти се следят и държавата си прибира данъците, а банките комисионните. 

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
NIKMAN написа:Пичове не забравяйте и за контрола на държавата-първо всички заплати по карти, после всички търговски обекти свързани с НАП, след това ти пазаруваш с карта, търговеца ти дава касова бележка, всички обороти се следят и държавата си прибира данъците, а банките комисионните.
Еми много ясно! Не като сега всеки втори взима 1000 лв., а плаща 50 лв. осигуровки, после реве че болниците били мизерни, имало дупки, било мръсно, баба му взимала 100 лв. пенсия...
То всеки иска само да взима, ама трябва и да се дава.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Бурканите са за златото,а кеша е в чували и под керемидите на дувара!
И сега се досещам за още един плюс на кеша.Преди някоя и друга година си купих една корса.Сутринта я взех и цял ден си я готвя за обслужването на другият ден.Обаче вечерта ми се наложи да изляза и на връщане един убавец в 8 вечерта баш на кръстовището пред син сити ме удари челно с една 36ца.
Така да се каже показа ми къде е правата вяра и да не и изневерявам.
Та тоя същият щото беше мъртво пиян извади и плати корсата кеш само и само да не идват полицаите,че директно си беше за съд по бързата процедура.
Аз доволен щото му я продадох с 300лв отгоре,а той доволен със скрап за няколко хиляди лева,но поне не в затвора.
А ако не беше кеша още да се съдим и аз да имам скрап,а той да се чуди как да се отървава и какво да прави.
Ей затова обичам парите в джоба.

И сега се досещам за още един плюс на кеша.Преди някоя и друга година си купих една корса.Сутринта я взех и цял ден си я готвя за обслужването на другият ден.Обаче вечерта ми се наложи да изляза и на връщане един убавец в 8 вечерта баш на кръстовището пред син сити ме удари челно с една 36ца.

Така да се каже показа ми къде е правата вяра и да не и изневерявам.

Та тоя същият щото беше мъртво пиян извади и плати корсата кеш само и само да не идват полицаите,че директно си беше за съд по бързата процедура.

Аз доволен щото му я продадох с 300лв отгоре,а той доволен със скрап за няколко хиляди лева,но поне не в затвора.

Ей затова обичам парите в джоба.

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Винаги и двете. По заведения (дискотеки) като ходя винаги съм с кеш (дори не знам дали може с карта), но по магазините в повечето случаи плащам с карта. Но като цяло гледам да имам някакви пари и в джоба
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
онли кеш,тва всеки път да ме гони параноята като плащам с карта я някой да неме гледа,от магазина да не направят шашма,някои да не ми я сканира и тем подобни глупости...не мерси а и не е като познати да не са изгоряли с източени карти.моята заплата също я превеждат по сметка,ама аз даже и пина не си знам
жената я тегли на няколко пъти и си знам,че е в къщи на топло.а и мен ме дразни някои на безниностанцията пред мен за едно кафе и дъвки почне едно натискане,бележки ,подписи... не знам къв дебил трябва да си

- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Турбо малолитражки
- Мечтае да кара: AC COBRA
преди година време пътувам в български самолет за София харесах си бутилка вино и давам на стюардесата банкнота от 100 евро а тя каза,че няма да ми върне и дали нямам точни,извадих да платя с картата си но се оказа,че с мастър кард не работят малко се стъписа мацката и ми сложи бутилката в картонен пакет и ми го подари също така ми се извини и ми пожела прятен полет 

Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
vin_diesel написа:преди година време пътувам в български самолет за София харесах си бутилка вино и давам на стюардесата банкнота от 100 евро а тя каза,че няма да ми върне и дали нямам точни,извадих да платя с картата си но се оказа,че с мастър кард не работят малко се стъписа мацката и ми сложи бутилката в картонен пакет и ми го подари също така ми се извини и ми пожела прятен полет
Аз веднъж исках да платя в Пикадили с карта и ми казаха, че VISA не приемат, само Борика...

Въпреки това предпочитам парите да са ми в картата, а не да се разкарвам с 500 лева в джоба...
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
drago_pavlov написа:Еми много ясно! Не като сега всеки втори взима 1000 лв., а плаща 50 лв. осигуровки, после реве че болниците били мизерни, имало дупки, било мръсно, баба му взимала 100 лв. пенсия...
То всеки иска само да взима, ама трябва и да се дава.
Ей го поредното зомби балък успешно зарибено за държавната кауза, викаш да си плащаме като попове и ше се опрайме, а?

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост