Въпрос за Playstation 3
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- sapio
- младши ентусиаст
-
- Кара: бензинояд
Re: Въпрос за Playstation 3
Gqbriel написа:sapio написа:.....
Занимавката не е толкова голяма в сравнение с първия jailbreak с ipod,елементарно е и е бързо..има смисъл,ако имаш голям хард ,защото можеш да свалиш доста игри и да се нарадваш..от друга страна няма голям смисъл,ако си преценил и си фен на онлайн игрите,защото хак-а малко те спира,не че не може да се играе,но не е препоръчително..
Затова всеки преценя сам за себе си,минал съм и по 2-та пътя,но както каза колега по -горе с дискове е по забавно и автентично
Явно си в час с конзолите и не само. Не съм фен на он-лайн игрите и честно казано доста ми липсва сплит скрийна на повечето игри вече. Най-малкото не виждам смисъл да си купя две конзоли за да играя с детето на NFS примерно, защото няма как на един екран.
С хака не може да играеш игри, които искат по-висока версия на софтуера, а не може вечно да въртиш стари. Най-малкото ги има за по 20-30 лева и не виждам смисъл да си играеш да сваляш, да си хабиш мястото на харда, да копираш ако е по-малък, а с флашки и други такива неща направо не знам как му се занимава на някого. Да не говорим за файлови системи и други такива, че на хората ще им се отще.
За всеки случай, нищо не пречи човек да пробва - ако му харесва си го ползва, ако не - един ъпдейт и сте готови.
Имам и ПСП, там хака си заслужава на 100%. Това е едно от нещата, които си е избило парите и винаги съм му се кефел максимално откакто го имам.
16 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2