питане за технически преглед през 2012г
Модератор: Общи модератори
Re: питане за технически преглед през 2012г
60% не знам, но 15ина% ще има...
Че вече гледам всичко накупило по 2-3 коли на дъщерята, жената, 1 за село, 1 до работа...
Всичките в състояние полуразпад, никой данък не плаща. Като попадна в задръстване затварям клапите на парното, да не влети някой облак смрад от ауспусите на дриснята пред мен и да ме хипнотизира.
Че вече гледам всичко накупило по 2-3 коли на дъщерята, жената, 1 за село, 1 до работа...
Всичките в състояние полуразпад, никой данък не плаща. Като попадна в задръстване затварям клапите на парното, да не влети някой облак смрад от ауспусите на дриснята пред мен и да ме хипнотизира.
и без бележка за платен данък и с дребни неизрядности като неработеща светлина за заден ход и изкривени ламарини пускат
просто ходите на неправилните места, където се правят на 2 и половина
просто ходите на неправилните места, където се правят на 2 и половина
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Стартирай само с проверката за изправен катализатор- я, то 80% от тея дето по документи имат катализатори не само, че не са им изправни, ами те хич нямат такива... Я се сети кой ще си купи нов- никой, щото са скъпи... значи масово тея коли изчезват- включително и моята кочина... Само това да се проверява и изисква и смятай, че колите на пътя намаляха с 50% минимум
Ако почнат и за другите неща да спират от движение накрая по улиците ще е рядкост да видиш кола над 10г.- другите ще са в Надин или в моргата...
Честно казано аз съм ЗА сериозни прегледи и големи наказания за неизправен автомобил... Вероятно и моята ще влезе в категорията "кочина" и ще е в Надин, но пак съм съгласен...

Честно казано аз съм ЗА сериозни прегледи и големи наказания за неизправен автомобил... Вероятно и моята ще влезе в категорията "кочина" и ще е в Надин, но пак съм съгласен...
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
Минавах преглед на 5 януари ,нямаше нещо по пикапа(служебен форд конект) което да не беше проверено ,от чистачки и миячно ,до крушки и гуми.Но най голямото ми удивление беше ,когато чичето напъха уред за изгорели газове в аспуха и си бръмча 15 мин на различни обороти
.После всичката информация беше прилежно разгледана и въведена в системата.Най гадното е ,че е направено като минеш примерно на 5.01.2012 г. си на преглед на 5.01.2013 г. ,т.е. след 5 си без преглед,не като преди цял месец толеранз.

Последна промяна CONAN на 09 Яну 2012, 22:09, променена общо 1 път
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Чипосаните дизели без ДПФ остро погазват еко нормите и те би трябвало да бъдат спирани . Така че наистина ще останат само новите Дачии и Шкоди .
- Bimmer_E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 Turbo
CONAN написа:Минавах преглед на 5 януари ,нямаше нещо по пикапа(служебен форд конект) което да не беше проверено ,от чистачки и миячно ,до крушки и гуми.Но най голямото ми удивление беше ,когато чичето напъха уред за изгорели газове в аспуха и си бръмча 15 мин на различни обороти.После всичката информация беше прилежно разгледана и въведена в системата.Най гадното е ,че е направено като минеш примерно на 5.01.2012 г. си на преглед на 5.01.2013 г. ,т.е. след 5 си без преглед,не като преди цял месец толеранз.
Поне от 5 години прегледа е примерно от 05.01.2012 до 05.01.2013г.
Незнам защо повечето хора си мислят че прегледа е до края на месеца!

- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
Bimmer_E36 написа:CONAN написа:Минавах преглед на 5 януари ,нямаше нещо по пикапа(служебен форд конект) което да не беше проверено ,от чистачки и миячно ,до крушки и гуми.Но най голямото ми удивление беше ,когато чичето напъха уред за изгорели газове в аспуха и си бръмча 15 мин на различни обороти.После всичката информация беше прилежно разгледана и въведена в системата.Най гадното е ,че е направено като минеш примерно на 5.01.2012 г. си на преглед на 5.01.2013 г. ,т.е. след 5 си без преглед,не като преди цял месец толеранз.
Ами на талончето за преглед имаше месец и година ...дата не съм виждал......не съм се заглеждал в стикера на стъклото

Обаче са ме спирали в месеца в ,които е трябвало да отида на преглед и са ме предупреждавали ,че до края на месеца трябва да я свърша тая работа.
CONAN написа:че до края на месеца трябва да я свърша тая работа.
тъй беше, до края на месеца, в който изтича, а не като ГО
не знам дали още е така
в новото талонче пак пише дата, ама това за "до края на месеца" май е някъде в закона, запознатите да кажат
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
CONAN написа:Bimmer_E36 написа:CONAN написа:Минавах преглед на 5 януари ,нямаше нещо по пикапа(служебен форд конект) което да не беше проверено ,от чистачки и миячно ,до крушки и гуми.Но най голямото ми удивление беше ,когато чичето напъха уред за изгорели газове в аспуха и си бръмча 15 мин на различни обороти.После всичката информация беше прилежно разгледана и въведена в системата.Най гадното е ,че е направено като минеш примерно на 5.01.2012 г. си на преглед на 5.01.2013 г. ,т.е. след 5 си без преглед,не като преди цял месец толеранз.
Ами на талончето за преглед имаше месец и година ...дата не съм виждал......не съм се заглеждал в стикера на стъклото![]()
Обаче са ме спирали в месеца в ,които е трябвало да отида на преглед и са ме предупреждавали ,че до края на месеца трябва да я свърша тая работа.
от задната страна на талончето си пише датата

A какво общо с ГО? Забелязали ли сте, че масово на колите им изтичат ГО-тата в началото на годината. Защо е така?
Примерно моето изтича Юни (мисля). Тогава ми е и прегледа.
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
liloff написа:A какво общо с ГО? ...
е к'во общо да има освен това, че без ГО няма как да се затътриш до пункта

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
liloff написа:A какво общо с ГО? Забелязали ли сте, че масово на колите им изтичат ГО-тата в началото на годината. Защо е така?
Щото да им е още по-кризисно на хората, не стига, че има един тон празници, ами и ГО и ГТП... после пари нямало

Мазохисти
ПС Само минетките не можем да ги преодолем защото са за календарна година...

- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
cod-cdbp написа:liloff написа:A какво общо с ГО? Забелязали ли сте, че масово на колите им изтичат ГО-тата в началото на годината. Защо е така?
Щото да им е още по-кризисно на хората, не стига, че има един тон празници, ами и ГО и ГТП... после пари нямало![]()
![]()
![]()
![]()
Мазохисти
ПС Само минетките не можем да ги преодолем защото са за календарна година...
Винетка се купува само као караш едрогабаритни части на покрива на колата си

- ShibinG
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39tdsA "97
- Мечтае да кара: c63amg
онзи ден преди мен на пункта имаше един форд ескорт май беше рс2000 без гърнета само с права тръба на фи60 или 63 докато го качваше на валяците щеше да срути халето звуковата вълна
....ами мина прегледа 

6>4
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
На точната дата, която пише отзад на талона ли трябваше да се ходи или има гратисен период някакъв?