ако можехте да разберете истината за едно нещо...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Re: ако можехте да разберете истината за едно нещо...

Мнение от kiko » 10 Яну 2012, 20:39

goguma написа:Истината за създаването на вселената и материята :) Макар че подозирам, че няма човек, който да може да асимилира подобна информация, ако евентуално я разберем отнякъде :)

миналата година от ЦЕРН отговорихана тоя въпрос...питаи друго :mhihi:

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 10 Яну 2012, 20:41

Кой изяде Джеймс Кук... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Сега сериозно - иска ми се да знам какво е било или имало преди Големия Взрив....
Si non confectus, non reficiat.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 10 Яну 2012, 21:20

goguma написа:Истината за създаването на вселената и материята :) Макар че подозирам, че няма човек, който да може да асимилира подобна информация, ако евентуално я разберем отнякъде :)

Точно - и мен би ме заинтригувало ... ама не резултати от Церн :mhihi:
Последна промяна laviatan на 10 Яну 2012, 21:26, променена общо 1 път
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 320d

Мнение от outworld » 10 Яну 2012, 21:26

GKuzmanov написа:мене ми е любопитно каква е истината за "царичината дупка" или по точно какво взеха от там :conf:

Ще ти кажа какво баща ми ми е разказвал (бил е военен тогава и ги е карал да копаят там). Нищо не са взели, някаква гателка им е казала, че там е скрит свещения Граал и ако го намерят, че България ще стане една от най-големите сили в света и наще тъпи комуняги почват секретна операция и нищо не намират и после я бетонират дупката, това е :kuku:

Онтопик: бих искал да знам повече за 11 септември, дали американците не се думнаха сами :roll:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 10 Яну 2012, 21:31

за фармацията също.. главният герой спартакус анди уитфийлд умря на 39, никога не ми е ставало толкова гадно като разбера скръбна вест за някой непознат, невероятно талантлив актьор и изглеждаше много готин човек съдейки по интервютата, мога да си представя какво им е на близките му.. за 2012 човек в невероятна физическа форма да умре на 39... е просто жалко.

също и истината дали ще успеем толкова да се развием че да направим човешки колонизации на други планети или в следващото хилядолетие ще се върнем в каменната ера.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е36
Мечтае да кара: E38 Alpina B12

Мнение от bmw318is4 » 10 Яну 2012, 21:49

Готин съм много , аз съм шефа , и не ме боли за нищо :1: , не искам да знам отговора на нищо щото не ми пука за нищо :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

от друга страна пък бих искал да разбера на колко километра е колата ми :lol: да ми се яви някакво видение и да видя предишните собственици как са навъртяли километрите на забързани кадри :lol: :lol:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 10 Яну 2012, 21:52

outworld написа:
GKuzmanov написа:мене ми е любопитно каква е истината за "царичината дупка" или по точно какво взеха от там :conf:

Ще ти кажа какво баща ми ми е разказвал (бил е военен тогава и ги е карал да копаят там). Нищо не са взели, някаква гателка им е казала, че там е скрит свещения Граал и ако го намерят, че България ще стане една от най-големите сили в света и наще тъпи комуняги почват секретна операция и нищо не намират и после я бетонират дупката, това е :kuku:

Нашите тъпи демократи, братле, нашите тъпи демократи!!!

Иначе - дали има друг разумен живот във Вселената, има ли Бог, има ли живот след смъртта... такъв вид простотии! :)
Без страх, без спирачка!

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 10 Яну 2012, 22:57

MatriX_Fucked написа:
outworld написа:

Иначе - дали има друг разумен живот във Вселената, има ли Бог, има ли живот след смъртта... такъв вид простотии! :)

Всъшност са стигнали до една определена точка, някъде на некви малки метри от целта. Спрели са и са решили да бетонират всичко. :yes:

Искам да разбера кой уби ВУЙЧО ми, за да отида и да го убия. ( съвсем сериозно )
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 10 Яну 2012, 23:13

Дано не изглежда детинско или като заяждане, но ще се радвам автора на темата да отговаря на тия между другото интересни анкетки :)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 11 Яну 2012, 2:28

Като фен на сериала Старгейт бих искал да знам дали има други светове с цивилизации и подобни неща като в този сериал.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30 320i

Мнение от KEVIN-30 » 11 Яну 2012, 3:53

jordanov написа:фармацевтичната промишленост ... интересува ме дали наистина има лекарства за рак, спин, алцхаймер и т.н. и просто заради финансовата мощ на този сектор е по-изгодно да ги няма тия лекарства или съответно начини за лечение.

5 са нещата от които най-много се печели в света:
1)оръжие
2)наркотици
3)хазард
4)проституция
5)фармация

Ето в клипа след като изгледате сами си задайте въпроса:АКО КАНАБИСА беше свободно пуснат за лечение ,кои ФАРМАЦЕФТИЧНИ ФИРМИ ще загубят.Съответно ФАРМАЦЕФТИЧНИТЕ фирми май са вързани с ВЛАСТА ,щом КАНАБИСА е забранен със ФЕДЕРАЛЕН ЗАКОН.
===
http://www.youtube.com/watch?v=CcuCjyKrYmg
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36
Мечтае да кара: по хубави пътища

Мнение от GKuzmanov » 11 Яну 2012, 10:05

Kroki написа:
MatriX_Fucked написа:
outworld написа:

Всъшност са стигнали до една определена точка, някъде на некви малки метри от целта. Спрели са и са решили да бетонират всичко. :yes:

Искам да разбера кой уби ВУЙЧО ми, за да отида и да го убия. ( съвсем сериозно )

Предаването по бтв го гледах :mhihi: , защо си мислите че е било така ?
п.п. малко преди да свършат разкопките са извадили нещо и е изнесено от България (не случайно е имало американски военни)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 11 Яну 2012, 10:21

jordanov написа:фармацевтичната промишленост ... интересува ме дали наистина има лекарства за рак, спин, алцхаймер и т.н. и просто заради финансовата мощ на този сектор е по-изгодно да ги няма тия лекарства или съответно начини за лечение.

Че то отговора на тоя въпрос е повече от ясен...
Моят е кой уби Кърт Кобейн :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '98 E39 M52B20

Мнение от Gemar » 11 Яну 2012, 12:32

Изобретенията на Никола Тесла. Как той ги е създавал едно след друго, а ние 100 години след това не можем да създадем читава реплика на нито едно от тях?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 11 Яну 2012, 13:45

Щях да разбера истината, как винаги да разбирам истината, за всички неща.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата