Избор на плочки за бяна моля помогнете

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318ti
Мечтае да кара: e36 M3

Избор на плочки за бяна моля помогнете

Мнение от Amitival » 11 Яну 2012, 23:18

Колеги незнам какво да правя гледах мотах се търсих и нищо не ми допадна ще правя ремонт на банята и тоалетната оделни помощения са ако може покажете ваште бани какви цветове са плочките фризове и така нататък ако мога да зема идея от някои Благодаря предварително :yes:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3 Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Избор на плочки за бяна моля помогнете

Мнение от bum_bum » 11 Яну 2012, 23:23

Ти кажи цени, че то от плочки до плочки ...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Amitival » 11 Яну 2012, 23:24

да речем до 35 лева ..... не ме касае много цената важно е да ми хареса се пак ще го гледам поне 10 години
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3 Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 11 Яну 2012, 23:27

Ей я моята като я харесах в шоурума, снимки готова на тоя комп нямам! Само че е 45лв цената, а цветята са отделно и са по-скъпи!
Изображение
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 11 Яну 2012, 23:30

ми аз купих едни китайски 80х80.имаше и някви 120Х60.Стоят много добре ма цената е към 110лв квадрата.дебели са около 1см.Ако си паралия може нещо гранит да сложиш.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 11 Яну 2012, 23:35

Amitival написа:да речем до 35 лева ..... не ме касае много цената важно е да ми хареса се пак ще го гледам поне 10 години

Абе тя не те касае ама има и по 500 и по 1000лв плочки :mhihi:

За тия парици виж на Кай. Някои от моделите им се изтъркват, но ако случиш на читави са много здрави (според майстори).
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Amitival » 11 Яну 2012, 23:38

кай са много криви лично съм се обедил..... всичко си има граница цената също важно е да ми хареса Колега много хубава баня :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: 97' E36 m43b18 sedan
Мечтае да кара: E34

Мнение от svilgg » 11 Яну 2012, 23:39

плочките в банята са ти най малкия проблем
то после оборудването прави банята , ама там пък вече са едни цени ... :kuku:
е , все пак не ти казвам да вземеш "морска пяна" :mhihi: , ама и едни ефтини плочки биха направили страхотна баня , само дето трябва кадърен майстор да я прави
аз работя (и се уча от него) с един човек дето от "лайно" такава баня може да ти спретне че свет да ти се завъртоли , ама в русе сме :dunno:
Изображение
Изображение
АЗ ЖИВЕЯ ТУК :kuku:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 5er-Reihe

Мнение от Ivo Georgiev » 11 Яну 2012, 23:40

Здрасти, скоро обзавеждах баня и тоалетна. Има доста магазини за плочки и обзавеждане. Почти навсякъде могат да ти направят и проект. Имат подходящ софтуер и могат да ти предложат различни комбинации да видиш как биха стояли при теб. Ето един проект, на живо стана много по-добре:

Изображение

Изображение

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от svilgg » 11 Яну 2012, 23:42

Amitival написа:кай са много криви лично съм се обедил..... всичко си има граница цената също важно е да ми хареса Колега много хубава баня :yes:

КАЙ е най голямата повърня на пазара , някой да не се излъже да си вземе
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Amitival » 11 Яну 2012, 23:43

колега бях на дизайнер обясних му искам черно и червено направи не ми хареса платих 50 лева +10 още че преправи и пак не ми хареса (става въпрос за баня стил е магазина в сф) аз няма да му давам пари на тоя цял ден предпочитам да си го направя сам да го измися аз

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 11 Яну 2012, 23:45

плочките в банята са ти най малкия проблем
то после оборудването прави банята , ама там пък вече са едни цени ... :kuku:

Много е прав колегата, аз 3 квадрата баня, не исках нищо китайско, всичко е испанско, смесителите мисля бяха унгарски и те бяха голям зор докато си харесам нещо читаво, всичко ми стъпи 3500лв! Като за накрая за мен най-важно е допълнителните аксесоари, винаги ме е било яд като съм на командировка и в хотела в банята няма къде да си закачиш кърпата и гащите и да си оставиш шампоана, нареди си всичките стойки, окачалки и поставки на местата където са най-удобни за ползване и функционални и най-важното повечко от всички видове, може да стане малко претрупано, но да е удобно!
Последна промяна Nukem на 11 Яну 2012, 23:50, променена общо 1 път
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от svilgg » 11 Яну 2012, 23:50

колега , пак ще ти кажа , дори и светия Леонардо Да Винчи да дойде от оня свят и да ти нарисува как ще ти изглежда банята , дойде ли след него бай Колю от Орешак и да ти ги нашляпа плочките криво-лево ,файда няма да има
Намери си един добър майстор , дето да му ражда фантазията , не някви самозвани дето иззидал на село външен кенеф и се писал за майстор, седнете двамата , мислете умувайте.Ще видиш че е 15 пъти по добре отколкото да даваш една камара пари на вчера завършили дизайнерчета дето всичко дето създават е прикопирано от чужди некермани , а в главата му само супа от коли пички и айфони .
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 11 Яну 2012, 23:51

Amitival написа:кай са много криви лично съм се обедил..... всичко си има граница цената също важно е да ми хареса Колега много хубава баня :yes:

Те кои не са криви.

Аз съм с такива (тия на стената) http://www.imolaceramica.it/it/pubblico ... roject=478
Лазерно рязани са и са еднакви до милиметър ама цената е друга.
А и в крайна сметка всичко опира до майстора.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 5er-Reihe

Мнение от Ivo Georgiev » 11 Яну 2012, 23:51

Аз за проект не съм плащал. Въртях ги така, че да ми паснат по вкус и по разпределение на помещенията. Има склад за плочки в Гара Искр някъде и повечето магазини ги вземат от там. Иначе обиколи БойМар, Екстра, Салера и т.н. все нещо ще си харесаш

Следваща

Назад към Извън Темата