Покупка на икономична кола
Модератор: Общи модератори
Покупка на икономична кола
Здравейте,
ще купуваме малка градска кола на булката и искам помощ за избора.
колата задължително трябва да е дизел и след 2004 година, до 8,000 лв. Малко да харчи много да бяга и да не се разваля
Да има място в багажника за детска количка плюс няколко торби от пазара.
За сега се оглеждам за Fusion понеже се вписва най много в желаните критерий. От друга страна се качихме в C3 със стъклен таван и много екстри и никак не беше лоша.
Поздрави
ще купуваме малка градска кола на булката и искам помощ за избора.
колата задължително трябва да е дизел и след 2004 година, до 8,000 лв. Малко да харчи много да бяга и да не се разваля

Да има място в багажника за детска количка плюс няколко торби от пазара.
За сега се оглеждам за Fusion понеже се вписва най много в желаните критерий. От друга страна се качихме в C3 със стъклен таван и много екстри и никак не беше лоша.
Поздрави
Последна промяна swh_bmw на 12 Яну 2012, 16:39, променена общо 2 пъти
- dobromir
- младши ентусиаст
-
- Кара: Бмв
- Мечтае да кара: Памела Андерсен
- Детайли за колата: Поръчкова с фул екстри
Re: Покупка на економична кола
Здравей колега. 1.4 ХДИ на Пежо е много икономичен аз съм с такъв мотор на 100 км извън града гори 4 литра нафта , градско 5.5 зависи от карането 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Един смарт си е супер за подобни действия
- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
Не съм сигурен ,че в някоя от трите би побрал детска количка, макар и разглобена и няколко торби от пазара.
От всички изброени аз съм за Fusion-а заради по-голямата му височина
От всички изброени аз съм за Fusion-а заради по-голямата му височина

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
хАлфа 147 1/9жтд 115кс. върви като Ис, харчи 7 градско, но не сам я карал за икономия, извън градско 4-4,2. Става за возене.
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Изобщо не виждам как в изброените модели изобщо ще събере количка + чанти, а според количката може и тя да не се събере... Изключение е само пижото разбира се, нали е комби...
Аз лично бих се оглеждал за някое малко комби (като 206) или за нещо от рода на Партнер/Берлинго... Баничарките изглеждат големи, но са много близо по дължина до 206 комби- разликата е в рамките на 15-20см., но пространството е в пъти повече... Но пък прескочиш ли градските въшки забравяш за 1,4 дизел- отиваш минимум на 1,6 печка и разхода ще ти скочи малко...
Аз лично бих се оглеждал за някое малко комби (като 206) или за нещо от рода на Партнер/Берлинго... Баничарките изглеждат големи, но са много близо по дължина до 206 комби- разликата е в рамките на 15-20см., но пространството е в пъти повече... Но пък прескочиш ли градските въшки забравяш за 1,4 дизел- отиваш минимум на 1,6 печка и разхода ще ти скочи малко...
бебешката количка е малко голяма

но мисля че ако се свали една от задните седалки на пред спокойно ще се побере от зад. Свалят се и гумите и.

но мисля че ако се свали една от задните седалки на пред спокойно ще се побере от зад. Свалят се и гумите и.
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
само не става ясно Икономична или Екологична кола се търси
иначе само си помисли, сваляш седалки... сваляш колелца на количка...сгъваш количка, детето реве, снега си вали, колите си пръскат киша..
идилия.. комбита се купуват в такива моменти или поне четири врати мъници

иначе само си помисли, сваляш седалки... сваляш колелца на количка...сгъваш количка, детето реве, снега си вали, колите си пръскат киша..
идилия.. комбита се купуват в такива моменти или поне четири врати мъници

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
е нали уж идеята "кола за жената"- тоест тя да се движи сама с детето и количката... ако ще я караш да сваля седалки и да разглобява количка вярвай ми ще сменяш колата много скоро...
търсиш модел в който сгъната количката да влиза спокойно в багажника- торбите с покупките могат да седят и на седалката и не са важни... Според мен директно забравяй за кола в класа на градските въшки (освен някое малко комби)- по-скоро се оглеждай за нещо в категорията на Голф, 307 и подобните им...
търсиш модел в който сгъната количката да влиза спокойно в багажника- торбите с покупките могат да седят и на седалката и не са важни... Според мен директно забравяй за кола в класа на градските въшки (освен някое малко комби)- по-скоро се оглеждай за нещо в категорията на Голф, 307 и подобните им...
и аз уж търся нещо подобно, но се заглеждам само в поло и ярис
другите нещо не ми вдъхват доверие, а не ми се занимава и с ремонти после
то такава кола и бензин да е няма да е проблем, не вярвам да харчат много повече от дизела
другите нещо не ми вдъхват доверие, а не ми се занимава и с ремонти после
то такава кола и бензин да е няма да е проблем, не вярвам да харчат много повече от дизела
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
До колегата автор на темата.
Защо не видиш някой Фокус ? Разгледай сайта на мото-пфое, може да ти се хареса нещо, а и количката ще се хване
Защо не видиш някой Фокус ? Разгледай сайта на мото-пфое, може да ти се хареса нещо, а и количката ще се хване

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
точно щях да пиша, че при такава малка кола незнам дали има смисъл от дизел
първо, че харчи малко, а сигурно няма и да върти много км
първо, че харчи малко, а сигурно няма и да върти много км

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- ShibinG
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39tdsA "97
- Мечтае да кара: c63amg
ако не се лъжа фиестата , ц3-ката и 206цата са с еднакъв мотор ,въпрос на вкус
6>4
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
колега, не можеш да сваляш задната седалка, щото след 2 3 4 месеца там ще слагаш голямо столче. повечето от тези коли имат бег и на дясната седалка и надали можеш да го изключваш, а къде има бег е забранено да има бебе!
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.