Търгуване на борсата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
Мечтае да кара: E30 M3

Търгуване на борсата

Мнение от ///Maximalniq » 12 Яну 2012, 21:45

Някой занимава ли се с нещо такова, изкупуване на акции, петрол, злато... Искам да пробвам, защото мисля, че ще ми е интересно. Кой е най-добрият български търговски посредник и ако може първо да се пробвам с виртуални пари. Трябва ми някой да ме въведе в нещата. ;)

младши ентусиаст
Аватар

Re: Търгуване на борсата

Мнение от Лалов » 12 Яну 2012, 22:12

пробвай се в този сайт: http://www.trader.bg/

не е сложно, само трябва да отделиш най-много 30 минути, за да се запознаеш с правилата :)

като станеш добър за година-две, вкарай някой лев и започвай да си ги играеш ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от ///Maximalniq » 12 Яну 2012, 22:27

Регистрирах се и си открих демо сметка. Какви са "симптопмите", че дадена стока,акция или валута ще падне или ще се качи? :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '92 Е36

Мнение от san4o » 12 Яну 2012, 22:39

Не се занимавай с глупости :yes: Много ама много надалеч бягай от тая "търговия" ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 12 Яну 2012, 22:53

Симптомите не са болезнени, но са остри, трайно запомнящи, психически натоварващи, параноични мисли и др подобни симптоми ще имаш след като останеш без пари. :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 12 Яну 2012, 23:49

ми в бг тая работа е смешна направо

за 1 сесия се завърта около 200 бона оборот
No bling at the Ring

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution

Мнение от momo-1st » 12 Яну 2012, 23:55

BadAngel написа:ми в бг тая работа е смешна направо

за 1 сесия се завърта около 200 бона оборот

Никой не иска да става милионер предполагам,но за един страничен доход,ако имаш повече свободно време си е зарибявка.

към автора:Колега имай предвид че ако не вкараш сериозна сума-реални пари говоря,ще имаш доход като му хванеш цаката колкото да си покриваш кафето и цигарите,което не е зле между другото!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Забравете го вече тоя гнил строй.

Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 12 Яну 2012, 23:58

не знам пич, аз смятам, че всичко трябва да се прави както си трябва

ако тръгваш да се занимаваш с нещо, ей така само за идеята.. само си губиш времето
No bling at the Ring

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution

Мнение от momo-1st » 12 Яну 2012, 23:59

BadAngel написа:не знам пич, аз смятам, че всичко трябва да се прави както си трябва

ако тръгваш да се занимаваш с нещо, ей така само за идеята.. само си губиш времето

Напълно съм съгласен,аз също бих дал съвет на колегата ако се надява само това да му е доход,че е трудно и трябва да си стара хиена в тея неща,но един вид като хоби което докарва по някой лев,не е крайно лошо!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Забравете го вече тоя гнил строй.

Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 13 Яну 2012, 1:02

виж някой дискаунт брокер като zecco.com. на българските комисионните са абсурдни.
не се занимавай с европейски и други борси освен американските, особено сега.
и гледай да не си повярваш прекалено много ;) 3/4 от всичко е дисциплина.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 13 Яну 2012, 1:44

няма нищо по-ценно от времето и по-добре човек да се захване с нещо сериозно за да има в няква посока да се развива ;) а най-лошото че дори да си от мижавият процент печеливши си оставаш спекулант, нито ще предадеш занаята на децата си, нито ще осигуриш работа на другите.. отделно същите бяха обявени за едни от причинителите на "кризата" и не бих се учудил, ако в бъдеще лицето на борсата се промени.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 13 Яну 2012, 10:32

Аз работя като брокер/финансов анализатор. Ако имаш желание с радост бих ти обяснил каквото те интересува!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F11 530xd

Мнение от badsharki » 13 Яну 2012, 14:10

Колега, като ти гледам въпросите си нямаш и идея за какво става въпрос, но това да не те плаши - никой не се е родил знаещ и научен. Трябва първо да попрочетеш хубаво по материята, но съм сигурен, че няма да го направиш, защото още първите изречения по темата ще ти се струват скучни и непонятни, а и те интересните неща не са написани. ;) Нищо няма да научиш докато не вкараш реални пари. Нищо няма да научиш също докато не започнеш да губиш реални пари. И вече когато започнеш да губиш реални пари, ще ти дойде и желанието да научиш как стават нещата, както и тогава вече няма да ти се струват скучни писанията на финансова тематика. Незнам дали разбра какво искам да ти кажа, но ако решиш да се занимаваш с това ще разбереш. ;)
Успех с начинанието. :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 13 Яну 2012, 14:14

За симулатор пробвай - simulator investopedia
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Jim Beam » 13 Яну 2012, 14:28

///Maximalniq написа:Регистрирах се и си открих демо сметка. Какви са "симптопмите", че дадена стока,акция или валута ще падне или ще се качи? :mhihi:

Търгувай само с Евро/Долар и петрол. СЛожи си идндекси - stocastic, MA (5, 11, 21, 100 days), прочети какво е trend, support lines. И горе доло по тях ще се ориентираш какво да правиш. Естествено техническия анализ е само част от нещата и не може да обясни големите движения на цените. Те обикновено са предизвикани от фондаментални новини, и поазара реагира на тях веднага след оповестяването им или даже преди оповестяването им. Може да хванеш вторичните вълни след такава новина. Трябва да следиш Ройтърс файнанс, Блуумбърг и т.н.
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата