Търся фирма за изкупуване на повредени коли във Варна
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Търся фирма за изкупуване на повредени коли във Варна
Търся спешно фирма за изкупуване на повредени автомобили във Варна.
Моля за помощ съгражданите.
Не съм доволен никак от сумите които ми дават за скрап 350 до 400 лв. чисто за 1430 кг. комби.
Моля за помощ съгражданите.
Не съм доволен никак от сумите които ми дават за скрап 350 до 400 лв. чисто за 1430 кг. комби.

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: Търся фирма за изкупуване на повредени коли във Варна
отваряй Позвънете и търси там... Звънни и по няколко морги... 400лв. за 1430кг. верно е малко и те шибат яко- аз преди година някъде върнах в Металекс под моста 920кг. кочина за малко под 400лв.... За всяка кола е различно и теглото не е най-важният критерий...
ПС: НЕ е нужно да я върнеш за скрап заради бележката от пункта- можеш да я бракуваш в КАТ и като заявиш, че колата ще се съхранява в частен имот, важното е да не седи на улицата...
ПС: НЕ е нужно да я върнеш за скрап заради бележката от пункта- можеш да я бракуваш в КАТ и като заявиш, че колата ще се съхранява в частен имот, важното е да не седи на улицата...
- Демирев
- ентусиаст
-
Именно от Позвънете взех 5-6 обяви. Всичките имат едни и същи оферти. Шуробаджанащината вече е във всички сфери и картелните споразумения явно са навсякъде в този град.
400 лв. ми давали чисто след като си приспаднели 20 % данъка за отчета и си сметнели труда за работника по свалянето на стъклата и труги неща вкл. транспорта да си я вземат. Всъщност колата е в града и няма да им е скъпо - 10 км. макс. ама това е...всички се наговорили.
Бележката не ме вълнува. Пари ми трябват. Колата е в гараж.
400 лв. ми давали чисто след като си приспаднели 20 % данъка за отчета и си сметнели труда за работника по свалянето на стъклата и труги неща вкл. транспорта да си я вземат. Всъщност колата е в града и няма да им е скъпо - 10 км. макс. ама това е...всички се наговорили.
Бележката не ме вълнува. Пари ми трябват. Колата е в гараж.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- ms
-
-
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
каква е колата? ако е нещо много старо и няма нищо за ползване я давай за 400,но ако е сравнително нова,дори и да не е бмв я пускай цяла за части във форума на марката и чакай...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Демирев
- ентусиаст
-
Нямам възможност част по част да се чопли и разточи 4-5 месеца.
1996г. е.
1996г. е.
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Демирев написа:Нямам възможност част по част да се чопли и разточи 4-5 месеца.
1996г. е.
мисълта ми беше да я пуснеш цялата за части във форум без да я разколачваш ти...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- ms
-
-
Ако е неговото Мондео ще има да чака- форума им е пълен с такива за части... те горките и като са в движение + всички екстри едва минават 1500лв.- сещай се кога и за колко ще продаде такава цяла за части...
- Демирев
- ентусиаст
-
Баси мамата - не искам да го давам за 400 лв. 

9 мнения
• Страница 1 от 1