:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Re: :: Случаи на некоректност ::

Мнение от madpetio » 07 Яну 2012, 22:00

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 525 E34
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от mim4o » 12 Яну 2012, 13:45

Привет колеги.Искам да съобщя за некоректност от страна на "колегата" Pilеt0.Историята е следната:Колегата ми писа че търси дебитомер какъвто аз имам и след доста продължителни и дори бих казал нагли коментари стигнахме до съгласие да му пратя дебитомера.интересното е следното.колегата не искаше да има опция за отвяряне преди да плати.сутринта ми се обадиха от еконт Габрово и ме попитаха дали може "човекът" да отвори да погледне.тъй като нямам какво да крия или да го лъжа с развалени части позволих да отвори пратката.след час ми се обадиха че няма да я вземеи да си я прибирам в София.

ето част от кореспонденцията ни.
Pilet0:kva e posledno cenata sq ko praim
Mim4o:50
Pilet0:ai prashtai go za 45 ako se smilish nad men Georgi Dimitrov Balkandjiev
Mim4o:sujalqvam kolega.nqma da stane.uspeh v tyrseneto.
Pilet0:ok de 50 50 za 5 leva nqma da razvalqme rabotata

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 12 Яну 2012, 15:32

Писах му.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X3

Мнение от astoinov » 13 Яну 2012, 16:24

Здравейте,

искам да попитам има ли някакво развитие с моя случай? А именно http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=64&t=280410&start=0.
Става въпрос за колегата Ascendancy.

Ето и това, което бях му написал в темата:

Здравейте,

колегата е много некоректен, въпреки че на пръв поглед не изглеждаше така.
В петък 06.01 направихме бартер с него за телефона, който продаваше. Попитах
го на няколко пъти има ли някакви забележки или проблеми и ми отговори, че всичко
му е наред на телфона и просто му е умръзнал. Аз му дадох напълно изряден телефон в замяна.
След като се прибрах установих, че има сериозни проблеми с тъч скрийна, които за жалост
не се проявяват постоянно и нямаше, как да ги забележа на място. Започна се едно званене
като в рамките на деня му звъннах поне 5 пъти в различни часове, естествено той не вдига телефона.
В последствие му писах на скайп и отново съшия ефект. Малко по-късно тигнах и до извода, че въпросният
телефон не иска и да се зарежда. Нито през юсб, нито през какви ли не зарядни (обиколих няколко магазина).
Сега съм тотално с вързани ръце, а като цяло използвам телефонът си често и съм поставен в много кофти ситуация.
Писах ЛС във форума днес 07.01 (което ЛС очевидно е прочетено), отново на скайп и отново по телефона, но колегата се е покрил тотално.

В крайна сметка го помолих единствено, поне малко от малко да се държи достойно и да ми каже има ли въобще
начин да се зареди този телефон и ще може ли да го използвам. Майната му на това, че ме прецака зверски,
както се казва халал да му е моят телефон.

Жалко е, че хора в един форум с общи интереси се надцакват един друг и не проявяват грам коректност.

Написал съм мнението си тук, понеже не зная къде да го споделя, а смятам, че всеки, който иска да има вземане
даване с колегата, трябва да го знае. Помня, че имаше тема за некоректни търговци, но не успях да я намеря.

Поздрави.
Ако планината не отиде при Мохамед, Мохамед ще отиде до тоалетната!

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 13 Яну 2012, 16:38

astoinov написа:Здравейте,

искам да попитам има ли някакво развитие с моя случай? А именно http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=64&t=280410&start=0.
Става въпрос за колегата Ascendancy.

Ето и това, което бях му написал в темата:

Здравейте,

колегата е много некоректен, въпреки че на пръв поглед не изглеждаше така.
В петък 06.01 направихме бартер с него за телефона, който продаваше. Попитах
го на няколко пъти има ли някакви забележки или проблеми и ми отговори, че всичко
му е наред на телфона и просто му е умръзнал. Аз му дадох напълно изряден телефон в замяна.
След като се прибрах установих, че има сериозни проблеми с тъч скрийна, които за жалост
не се проявяват постоянно и нямаше, как да ги забележа на място. Започна се едно званене
като в рамките на деня му звъннах поне 5 пъти в различни часове, естествено той не вдига телефона.
В последствие му писах на скайп и отново съшия ефект. Малко по-късно тигнах и до извода, че въпросният
телефон не иска и да се зарежда. Нито през юсб, нито през какви ли не зарядни (обиколих няколко магазина).
Сега съм тотално с вързани ръце, а като цяло използвам телефонът си често и съм поставен в много кофти ситуация.
Писах ЛС във форума днес 07.01 (което ЛС очевидно е прочетено), отново на скайп и отново по телефона, но колегата се е покрил тотално.

В крайна сметка го помолих единствено, поне малко от малко да се държи достойно и да ми каже има ли въобще
начин да се зареди този телефон и ще може ли да го използвам. Майната му на това, че ме прецака зверски,
както се казва халал да му е моят телефон.

Жалко е, че хора в един форум с общи интереси се надцакват един друг и не проявяват грам коректност.

Написал съм мнението си тук, понеже не зная къде да го споделя, а смятам, че всеки, който иска да има вземане
даване с колегата, трябва да го знае. Помня, че имаше тема за некоректни търговци, но не успях да я намеря.

Поздрави.

Колега, неговата тема, не е тема за некоректните.
Темата з анекоректнит е тази, а не другата.
Писал съм му, чакам неговия отговор, ако не ми отговори си заминава.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mim4o » 13 Яну 2012, 17:46

най новото от моя случай колеги е че пичагата от габрово не си е платил и пътя...аз му плащам всичко...все едно ми е син...не знам какво да правя с него...ама мисля да му отида на гости и се приклюзи с тоя селянин скапан...

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 13 Яну 2012, 18:02

mim4o написа:най новото от моя случай колеги е че пичагата от габрово не си е платил и пътя...аз му плащам всичко...все едно ми е син...не знам какво да правя с него...ама мисля да му отида на гости и се приклюзи с тоя селянин скапан...

Това означава, че въобще не е ходил до офиса.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mim4o » 13 Яну 2012, 19:02

оказа се че не само съм си платил пътя но и съм прецакам след като аз му пращам дебитомер от м50б25 а получавам от м50б20...

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 13 Яну 2012, 19:03

mim4o написа:оказа се че не само съм си платил пътя но и съм прецакам след като аз му пращам дебитомер от м50б25 а получавам от м50б20...

Някой в еконт му е съдействал да размени дебитомерите, ние ще го баннем, а ти се обърни към еконт, да си поемат отговорност.
Въпросния вече не е част от този форум!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 13 Яну 2012, 20:03

0800 1 0700 е националния телефон на еконт за сигнали!

винаги са страшно отзивчиви и ще ти помогнат! на мен лично ми свършиха работа за норматив, защото пак се бяха опитали да ме наиграят с "познати" в еконт :ok:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mim4o » 13 Яну 2012, 20:35

мерси колеги аз съм се обадил и съм задействал всичко вече... :yes:

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: 760il

Мнение от pompata » 17 Яну 2012, 9:02

nindjata89 написа:Извинявам се за закъснението , Първо - за пълнителя ок , съгласен съм , извиних му се , казах му че ще му пратя далгия палнител . Второ - за това че автомата не раболтил , съм 100 % сигурен че всичко си му беше наред , сега ако той го е прецакал нещо и сега ми се прави на такъв кадето не е ами съжалявам ама не мисля че заслужавам такова държание , като имате на предвид че го купих 170 лева и го бях пуснал 100 , а колегата като почна да се пазари с мен като на циганския пазар да му сваля цената и накрая ме хвана срам чак и се съгласих да му сваля от цената , пратих му го и сега да се държи тъка не му приляга !

Колега минаха се 3-седмици от както ми пращаш пълнителя и още нищо,
ще излезне вярно че си измамник на дребно, както те бях описал по горе,
и най интересното е че модовете не взимат мерки :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 17 Яну 2012, 9:39

pompata написа:и най интересното е че модовете не взимат мерки :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Недей да си правиш такива изводи... неможем да следим за всеки един случай и да го мислим как ли се е развил... ето сега получаваме сигнала от теб и ще бъдат взети мерки... когато дадения потребител е обещал че ще оправи нещата ние няма как да знаем кво се случва ако пострадалите не ни държат в течение :yes:

Някой с повече права от мен като влезе на линия ще отстрани въпросния некоректен потребител :evil:

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 17 Яну 2012, 12:40

pompata написа:
nindjata89 написа:Извинявам се за закъснението , Първо - за пълнителя ок , съгласен съм , извиних му се , казах му че ще му пратя далгия палнител . Второ - за това че автомата не раболтил , съм 100 % сигурен че всичко си му беше наред , сега ако той го е прецакал нещо и сега ми се прави на такъв кадето не е ами съжалявам ама не мисля че заслужавам такова държание , като имате на предвид че го купих 170 лева и го бях пуснал 100 , а колегата като почна да се пазари с мен като на циганския пазар да му сваля цената и накрая ме хвана срам чак и се съгласих да му сваля от цената , пратих му го и сега да се държи тъка не му приляга !

Колеги, не забравяйте, че ние имаме и свой личен живот, със свои лични проблеми.Щом сме пропуснали, просто ни напомнете, но спретер с тънките намеци и подхвърляния!nindjata89 вече не е част от този форум!

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: 760il

Мнение от pompata » 17 Яну 2012, 15:20

LiTtLeRoCk написа:
pompata написа:

Колеги, не забравяйте, че ние имаме и свой личен живот, със свои лични проблеми.Щом сме пропуснали, просто ни напомнете, но спретер с тънките намеци и подхвърляния!nindjata89 вече не е част от този форум!

Благодаря ви много :bchug: :bchug: :bchug:

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари