Въпрос за изтърван срок на фиш...
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- iliq_vasilev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e90///320d
Re: Въпрос за изтърван срок на фиш...
Аз имам седем фиша-пет за неправилно паркиране,един за без документи и един за тъмни стъкла,платил съм всички само без един фиш за неправилно паркиране,но още не ми е дошла покана за доброволно изпъление,на предишният фиш за неправилно паркиране ми дойде покана за доброволно изпълнение от кмета на общината и ''в случай,че не погася доброволно посоченото задължение,ще бъдат предприети мерки за принудително събиране на глобата по реда предвиден в ДОПК и Закона за събиране на държавни вземания''.Имам един въпрос:Дали някой знае дали тези вишове пречат на това да се вземе така наречения ''златен талон''
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
iliq_vasilev написа:Аз имам седем фиша-пет за неправилно паркиране,един за без документи и един за тъмни стъкла,платил съм всички само без един фиш за неправилно паркиране,но още не ми е дошла покана за доброволно изпъление,на предишният фиш за неправилно паркиране ми дойде покана за доброволно изпълнение от кмета на общината и ''в случай,че не погася доброволно посоченото задължение,ще бъдат предприети мерки за принудително събиране на глобата по реда предвиден в ДОПК и Закона за събиране на държавни вземания''.Имам един въпрос:Дали някой знае дали тези вишове пречат на това да се вземе така наречения ''златен талон''
Да, защото след като не си платил фиша, той вече е наказателно постановление

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
На мен пък лятото ми писаха един фиш, в който изкараха Е36цата фолксваген
Верно, че са новите голфове, ама чак па и във фиша така да го пише
Имам 2 или 3 неплатени, включително оня с фолксвагена. Нямал съм ядове.

Верно, че са новите голфове, ама чак па и във фиша така да го пише

Имам 2 или 3 неплатени, включително оня с фолксвагена. Нямал съм ядове.
- Amitival
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318ti
- Мечтае да кара: e36 M3
на кратко бях редовен плаштах си фишоте но един ден ме спира 1 полицай и ми писа за ....не съм спрял напълно на знак стоп в едно село на п.... си майна и ми писа фиш за 30 лева а там кола не минава с часове.......от там наседне не съм платил нито един фиш неправилно изпреварване навлизане в насрешто фиш 20 ми писаха а тоя стоп 30......както и да е имам на 10 фиша ... но ноември ми зеха талано че изпреварвах трамвай пред полицията и викам са в кат ще ме удрусат зех си кинти отивам акта ми беше 20 лева без точки защото съм нямам предишно провинение в данъчното няма също тия фишове...според мен го хвърли нз къде отиват даже 

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
Amitival написа: защото съм нямам предишно провинение в данъчното няма също тия фишове...според мен го хвърли нз къде отиват даже
Колега, ако си беше направил труда да прочетеш по-старите постове, щеше да видиш, че не е така

Фишовете не ти излизат в КАТ, защото все още нямат единна система за контрол на фишовете, но ще си ги платиш, рано или късно

- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Nasko_ написа: Да, защото след като не си платил фиша, той вече е наказателно постановление
Колега, извинявай за тъпия въпрос, но можеш ли да цитираш законовата разпоредба, по която това се случва?
И аз имам неизвестен брой фишове и отдавна се чудя.
Пълен (почти) сборник закони има тук
Мисля, че ще е от полза за всички във форума.
Touring & windsurf club
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
Georgieff написа:Nasko_ написа: Да, защото след като не си платил фиша, той вече е наказателно постановление
Колега, извинявай за тъпия въпрос, но можеш ли да цитираш законовата разпоредба, по която това се случва?
И аз имам неизвестен брой фишове и отдавна се чудя.
Пълен (почти) сборник закони има тук
Мисля, че ще е от полза за всички във форума.
Разбира се, колега. (7) (Нова - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г., изм. и доп. - ДВ, бр. 105
от 2005 г., в сила от 01.01.2006 г., предишна ал. 4, изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) Издаден
фиш, глобата по който не е платена доброволно в 7-дневен срок от датата на издаването
му, се смята за влязло в сила наказателно постановление.
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3