Колко струва регистрацията на нововнесена кола ?!
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bmw_power_x5
- Потребител
-
Re: Колко струва регистрацията на нововнесена кола ?!
Само да кажа че проучих въпроса значи технотест не се плаща ако колата има евро 2 или евро 3 но със сигурност ще ви кажа други ден като мина по пътечките 
Лека от мене !!!

Лека от мене !!!
- idrive
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 535i
- Мечтае да кара: Безаварийно
Номера УУХХ или УХХУ е 30 лв.Вече ако искаш "7890" е 50лв,води се номер по избор...ХХХХ е 1000лв,а да си напишеш нещо на табелите е 7000лв
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
doomy525 написа:Колега това, че колата е от Швейцария означава, че трябва да минеш технотест, на който цената е различна за всяка кола (това технотест е най-наглия начин да ти вземат парите..)
А в колко такива теми трябва да се напише че вече НЕ СЕ МИНАВА ТЕХНОТЕСТ ЗА КОЛИ ОТ ШВЕЙЦАРИЯ?
п.с. регистрацията в КАТ е 70лв. (номера + преглед).
Трябва преди това да си си платил ЕКО таксата (направи го в някой от офисите пред КАТ, няма да ти казвам кой да не е реклама) тя е около 70лв.
Трябва да си направиш и застраховка, има два вида такива които влзат в сила веднага и такива които влизат в сила от следващия ден

Bavarcho написа:doomy525 написа:Колега това, че колата е от Швейцария означава, че трябва да минеш технотест, на който цената е различна за всяка кола (това технотест е най-наглия начин да ти вземат парите..)
А в колко такива теми трябва да се напише че вече НЕ СЕ МИНАВА ТЕХНОТЕСТ ЗА КОЛИ ОТ ШВЕЙЦАРИЯ?
OK, моя грешка

Извинявам се

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
И колегата пуснал темата, да се надява да му платят митото, има и ддс. Преди 2 месеца регистрирах моята е38....има и глоба ако не се мине митница в срок. Аз закьснях, има няма година... 

- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
Да поясня малко за екотаксата, понеже скоро изядох дървото.
Чрез заплащането на екотакса вие един вид плащате предварително за рециклирането на частите на автомобила, когато дойде момента за бракуване. Екотаксата е като гражданската отговорност - има различни фирми, които се занимават с това и оттам цената не е фиксирана. Аз платих 96лв., защото ме пратиха в будката на входа на КАТ. Като си правих гражданската човекът ми предложи екотакса за 50лв., а по-късно получих оферта и за 42лв.
Иначе другите неща са стандартни. Хубавото при нов внос е че спестяваш 100лв. от нотариус. Плащаш номера и талон, по спомен 60 и няколко лева и някакви други около 10 за заявления такси за преводи и подобни.
Чрез заплащането на екотакса вие един вид плащате предварително за рециклирането на частите на автомобила, когато дойде момента за бракуване. Екотаксата е като гражданската отговорност - има различни фирми, които се занимават с това и оттам цената не е фиксирана. Аз платих 96лв., защото ме пратиха в будката на входа на КАТ. Като си правих гражданската човекът ми предложи екотакса за 50лв., а по-късно получих оферта и за 42лв.
Иначе другите неща са стандартни. Хубавото при нов внос е че спестяваш 100лв. от нотариус. Плащаш номера и талон, по спомен 60 и няколко лева и някакви други около 10 за заявления такси за преводи и подобни.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
The_Ancient написа: Екотаксата е като гражданската отговорност - има различни фирми, които се занимават с това и оттам цената не е фиксирана. Аз платих 96лв., защото ме пратиха в будката на входа на КАТ.
Извода е да си платите ЕКО таксата преди КАТ

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Извода е да не плащаш нищо пред,зад,покрай КАТ а далече от там
Щото таксите са още надолу
както и гражданските,каското и тем подобни

Щото таксите са още надолу

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- Bavarcho
- Пантерчо
-
madpetio написа:Извода е да не плащаш нищо пред,зад,покрай КАТ а далече от там![]()
![]()
Щото таксите са още надолу![]()
![]()
![]()
ми незнам, ние на всички коли си плащаме ЕКО таксата в един офис пред КАТ, на 60лв.
(в новия блок до входа на КАТ, Калин и Краси се казват момчетата, единия му продадохме една черна Е39ка комби, спира си я пред офиса, може да ги знаеш) от много време само при тях си ги оправяме тея неща, често ни регистрират и някой коли.
60лв мисля че е добра цена, предвит до колко стига

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
madpetio написа:Извода е да не плащаш нищо пред,зад,покрай КАТ а далече от там![]()
![]()

viewtopic.php?f=4&t=121133&p=1296587#p1296587
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2