Избор на плочки за бяна моля помогнете

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Re: Избор на плочки за бяна моля помогнете

Мнение от Nukem » 16 Яну 2012, 14:11

Явно съм гледал някаква кйтаиска реплика, 1:1 беше, нещо от рода на 180лв!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Re: Избор на плочки за бяна моля помогнете

Мнение от deyan-enchev » 16 Яну 2012, 14:24

Vidima са чудесни за цената си смесители, пък и трябва да кажа плочките на КАИ изобщо не са криви, с дефекти или квото и да е - за тия пари са перфектни !
Цялата баня си я направих с KAI серия Карла преди 2 месеца и освен че изглеждат страхотно, са и супер здрави - единствената счупена плочка беше един декор - никаква фира.

Може да е късмет не знам.
За Гранитогреса в апартамента си пазарих от ТопГруп и е много добър - с около 100% по-скъп от KAI но ... всеки според кесията.

Всъщност препоръките зависят от бюджета ти.
Банята която аз си правих е с Vidima санитария + смесители и плочки KAI и без да се прехвалвам излезе малко под 4к - + труда на майсторите който беше 18лв на квадрат лепене на плочки, драскана варова мазилка на тавана и поставяне на санитарните елементи.
Обаче си я направих с хидроизолация на Ceresit както е дадено там няколко слоя, ленти, мазилки + аквастатична фугираща паста.
Мебелите са от PVC някаква русенска фирма. ала бала
Остана ми само да си импрегнирам фугите с еднин продукт на Henkel да не се цапат и финишираме.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

Предишна

Назад към Извън Темата